Partyflock
 

No Boundaries met Shinedoe in Studio 80 @ Voidd

gepubliceerd door , op
No Boundaries met Shinedoe in Studio 80 @ Voidd
7 september 2009
Een nieuw seizoen breekt aan en zo ook een nieuwe aflevering van Voidd. Natuurlijk weer in de vertrouwde Studio 80 en natuurlijk weer met een hoop lekkers. Nadat bij voorgaande edities de artiesten van Schiphol gehaald moesten worden, kan de complete line-up van zaterdag 12 september met de fiets komen. Juist, het wordt een op en top Amsterdams avondje.

Het is aan Chinedum Nwosu de taak om deze hoofdstedelijke nacht te voorzien van de nodige overzeese invloeden. Een gebakken eitje voor deze dame die haar muzikale wortels in het Afrikaanse heeft liggen en met eigen hits (Dilemma, Phunk), een eigen label (Intacto), een eigen clubavond (Inmotion) en haar laatste album (No Boundaries) de hele wereld afreist. Het is alweer bijna twee jaar geleden dat deze drukke dame, laten we haar voor het gemak Shinedoe noemen, voor het laatst in Studio 80 draaide en daarom dan ook de hoogste tijd voor Voidd om deze stoot positieve energie uit te nodigen.

Kouam Djoko is nog zo’n naam die verhult dat het hier om een louter Nederlands programma gaat. Net als Shinedoe heeft ook William (dat klinkt al een stuk Hollandscher) muzikale erfenissen waarvan ritme en warmte het meest kenmerkend zijn. Dat hoor je in hem als dj, maar zeker ook live. En deze nacht bij Voidd de mogelijkheid om live te checken waarom Mixmag zijn sound vier van de vijf sterren geeft. Import Amsterdammer en resident Kennedy is er om iedereen een enorm warm welkom te heten.

Welkom zijn ook de mensen die doorlopen naar de tweede zaal. Daar laat Voidd opnieuw horen dat het voor meer dan één sound te vangen is. Dit maal in de vorm van Miss Melera (de graag geziene resident van de altijd uitzinnige Gasten Zonder Grenzen) en Stiller & Laudruder (ook bekend als Mr. Minoz en Moritz, die naar het schijnt graag op blote voetjes rondlopen, hmm). Nieuwsgierig geworden? Zin in dit speciale avondje van eigen bodem? Mooi, dan zien we je zaterdag 12 september in Studio 80!

7 opmerkingen

Present!! Voidd is altijd vet!!
Werkzaam bij Voidd
Ik heb er zin in:D:D
laatste aanpassing
Uitspraak van Krizzie a.k.a Spruitjeskweker op maandag 7 september 2009 om 13:11:
:bier:

Hey Krizzie aka Spruitjeskweker, als je nou serieus bij ieder bericht iets post, post dan tenminste iets ON TOPIC.

Beetje jammere actie ;)

Ontopic: Shinedoeeeeeeee :D
laatste aanpassing
Uitspraak van Wouter? op maandag 7 september 2009 om 14:25:
als je nou serieus bij ieder bericht iets post

Ik ken er nog eentje.... :roflol:

OT: Top!
laatste aanpassing