Partyflock
 

Zomerpop pakt behoorlijk uit tijdens de 20e editie

gepubliceerd door , op
Zomerpop pakt behoorlijk uit tijdens de 20e editie
22 augustus 2009
De programmering lijkt ieder jaar wel weer beter en grootser te worden. Zo verschijnen op zondag 6 september Nederlandse topact Dio, De Staat en The Shavers en de befaamde Engelse band Buzzcocks op het Zomerpop 2009 live podium. Op het dance podium spelen Nederlands grootste dj’s Lucien Foort, Afrojack, The Flexican en de Bingo Players. Ook organiseert Zomerpop Opmeer dit jaar voor het eerst, op zaterdag 5 september, het Rimpelpop festival, gericht op ouderen!

Recreatieterrein de Weyver in Opmeer staat op zaterdag 5 en zondag 6 september volledig in het teken van muziek; van lokale helden tot grote (internationale) acts van allure. Het Zomerpop 2009 Festival, dat dit jaar zijn twintigste verjaardag viert, heeft in vergelijking tot vorig jaar een flink uitgebreid programma op zaterdag! Het programma begint halverwege de middag met het Rimpelpop festival en heeft daarbij artiesten op het podium staan als Jacques Herb, Anny Schilder (BZN) en Peter Koelewijn. Als ‘after-party’ staat de act Booming Piano’s daarna ingepland. Wie dansend af wil sluiten kan in de kleinere feesttent terecht voor de Minimal avond Tempo!

De organisatie van het festival staat erom bekend ieder jaar een gevarieerd en vooruitstrevend programma neer te zetten. Iedere
muziekliefhebber kan tijdens Zomerpop 2009 zijn hart ophalen met zijn favoriete muziekgenre, van alternatieve pop-/rock- muziek tot een grote verscheidenheid aan dance muziek.

Programma zondag 6 september
De zondag is de grote festivaldag van Zomerpop 2009. Ook dit jaar heeft Zomerpop 2009 naast landelijk bekende artiesten een groot aantal talenten uit de regio gescout en geprogrammeerd. De definitieve line-up voor zondag 6 september is als volgt.

Live podium:
Dio, De Staat, Buzzcocks, The Shavers, The Pedro Delgados, The Electric Jets en Ravolva.
Dance podium:
Lucien Foort, Afrojack, The Flexican & MC Sef, Bingo Players, The Rewind DJ's, Seejay, Thysson en Zawdi MC MC.
Foxtod podium:
De Graaf DJ Team, The La La Lies, DJ Duikbril, Show Ya Mama en Beavershot.

Programa zaterdag 5 september
Het Rimpelpop programma op zaterdag 5 september 2009 is ook indrukwekkend met acts als Zôwasut, Jacques Herb, Anny Schilder, Peter Koelewijn en Booming Pianos. Rimpelpop wordt ondersteund door de Provincie Noord-Holland in het kader van het project Met Elkaar Voor Elkaar. Zomerpop 2009 probeert met Rimpelpop een muzikale brug te slaan tussen ouderen en jongeren. Daarom wordt ook op de zaterdag avond minimaal avond Tempo! georganiseerd met top artiesten als Carlos Valdes, Jason Lanox en Dude On Speed.

2 opmerkingen

Yesssssssss sir! Zin in! :cheer: