Partyflock
 

Click's klapperende zomertoer komt naar je toe deze zomer

gepubliceerd door , op
Click's klapperende zomertoer komt naar je toe deze zomer
7 augustus 2009
FeestClick · Live sessions on the beach
Datumzaterdag 8 augustus 2009
WinactieClick actiegesloten
LocatieWoodstock 69 Site
FeestClick · on the beach
Datumzaterdag 15 augustus 2009
LocatieNaturel Site
FeestClick
Datumzaterdag 22 augustus 2009
WinactieClick actiegesloten
LocatieSugar Factory Site
Onder het motto 'Click komt naar je toe deze Zomer' strijkt dit technocircus de komende zaterdagen op een aantal heerlijk heldere zomerse plekjes neer ergens bij jou in de buurt. Bereid je voor op een keur aan artiesten die je blote voeten stevig in het zand zullen gaan houden tijdens de verschillende Click On The Beach feesten en een speciale one-off editie in de Amsterdamse Sugar Factory. Om alvast met wat namen te strooien: Olene Kadar, Anton Pieëte, Arjuna Schiks, Steve Rachmad, Ille Bitch en Wouter de Moor. Om er wat te noemen. Het hoogtepunt van je zomer kan losbarsten.

Komende zaterdag, 8 augustus, barst de eerste editie al los op strandclub Woodstock in Bloemendaal. Maar liefst drie toonaangevende live acts verschijnen daar ten tonele. Met een van de grootste dansvloerkrakers van het moment op zijn naam (Players) heeft Anton Pieëte inmiddels een onuitwisbare naam op de dance kaart voor zich gewonnen. Zijn producties worden opgepikt door de groten der aarde, maar vooral rond onze hoofdstad rockt hij samen met local hero Bart Skils onder de noemer District One menig en stevig underground feest. Een bijzondere naam daar aan het Bloemendaalse strand. Arjuna Schiks is een absolute live master. Uit zijn laptop tovert hij opzwepende klanken tevoorschijn die niet zomaar onder een noemer te vatten zijn. Zijn productie kwaliteiten hebben hem tot hoog in de hitlijsten gebracht dankzij bijdrages aan nummers als 'Konijntje' en samenwerkingen met regerende Amsterdamse muzikale helden als De Jeugd. Op Click bij Woodstock doet hij deze zaterdag volledig zijn eigen ding wat zoveel betekend als een lach op je gezicht en dansen. Live held Olene Kadar heeft weinig introductie nodig in deze contrijen. Zowel met zijn dj sets als live, zoals op deze editie, zet hij dijken van sets neer die je vanaf de eerste toon in beweging houden en alles behalve laten gaan. Olene Kadar staat op zo'n beetje ieder zichzelf respecterend techno event dit seizoen en dat is niet voor niets. Dit rijtje live helden wordt aangevuld door gangmakers en Click residents van het eerste uur Wouter de Moor, Ille Bitch, Vincenzo de Bull en organisator Stefano Richetta. Muzikaal koersvast en 100% garantie voor een alle zintuigen kietelend strandfeestje.

Een week later op zaterdag 15 augustus barst het Click feest los op strandclub Naturel in Scheveningen (Zwarte Pad). Hier vind je een eerlijke lijst aan residents die qua geluid en betrokkenheid alles behalve onderdoen voor het geweld aan dj namen op de andere Click edities zoals je die gewend bent. De agenda van Ille Bitch puilt volledig uit van de gigs. Zijn geluid is grenzeloos en altijd verrassend. Nergens komt zijn muziek beter tot recht dan onder de hoogzomer zon van augustus met een lekker drankje je knuisten, een lach op je gezicht en de dansvoetjes in beweging. Philip Young maakt dit feest zeker compleet. Zijn enthousiasme kom je nog weinig tegen en dat heeft weerslag op het publiek waar hij voor draait. Ook bij Philip geldt: handen in de lucht en los. Aan residents Stefano Richetta, Naald & Draad & Vincenzo de Bull de eer dit Scheveningse feest compleet te maken met een stevige set van de beste feestplaten in omloop.

Als het zand tussen je tenen verdwenen is en je huid diep gebruind staat er in de hoofdstedelijke Sugar Factory tenslotte een zeer bijzondere editie van Click voor je klaar. Voor een keer wordt de overweldigende WesterUnie ingeruild voor de intieme Sugar Factory. Extreem luid en dichtbij zullen hier Steve Rachmad, Wouter de Moor, Ille Bitch en Stefano Richetta hun dikste plaatjes voor het technominnende publiek uit de tassen halen voor een nachtje dansen van de allerhoogste plank. Sugar Factory staat keer op keer garant voor fijne klanken, open minded bezoekers, intiem samenkomen en vooral goed uit je pan gaan. De combinatie met Click zorgt voor vuurwerk. Verwacht volwassen robuuste klanken in een ontspannen omgeving.

Een ultieme zomermaand gevuld met sexy locaties, stoere geluiden en fijne mensen. Dat brengt Click naar je toe deze zomer. Van Bloemendaal naar Scheveningen, met een klapperende hekkensluiter in het hart van onze hoofdstad. De beste live acts van het moment en van eigen bodem en de jongens die recht in je gezicht de fijnste setjes brengen is, maken er zo goed als geen ontkomen aan Click van deze zomer.

Click's Klapperende Zomertoer

Zaterdag 8 augustus
Woodstock, Bloemendaal aan Zee
Anton Pieëte (live), Olene Kadar (live) & Arjuna Schiks (live),
Ille Bitch, Vincenzo de Bull, Wouter de Moor, Stefano Richetta

Zaterdag 15 augustus
Naturel, Scheveningen (Zwarte Pad)
Ille Bitch, Philip Young, Stefano Richetta, Naald & Draad,
Vincenzo de Bull & Wouter de Moor

Zaterdag 22 augustus
Sugar Factory, Amsterdam
Steve Rachmad, Ille Bitch, Wouter de Moor, Stefano Richetta

Meer info & tickets www.exprezz.info

1 opmerking

TIMETABLE CLICK @ WOODSTOCK

15:00 - 17:00 Vincenzo de Bull
17:00 - 18:00 Arjuna Schiks (LIVE)
18:00 - 19:30 Stefano Richetta
19:30 - 20:30 Olene Kadar (LIVE)
20:30 - 22:00 Ille Bitch
22:00 - 23:00 Anton Pieete (LIVE)
22:00 - 24:00 Wouter de Moor