Partyflock
 

Bling winnen en luxe logeren na Lakedance

gepubliceerd door , op
Bling winnen en luxe logeren na Lakedance
4 augustus 2009
Weekendjes weg zijn het nieuwe vakantie vieren. Dat kan prima in eigen land en zeker bij het strandfeest Lakedance, zaterdag 22 augustus op Aquabest. Tegen een decor van palmbomen met de voetjes in het zand en een cocktail in de hand dansen op zwoele housebeats, tot ver na zonsondergang. Op een steenworp afstand ligt NH Best, een hotel dat speciaal voor Lakedance bezoekers een superscherp arrangement heeft samengesteld, met lekker late check-out, voor het betere bijkomen op zondag.

Lakedance telt deze keer vier area's en is daarmee iets ruimer opgezet dan voorgaande edities, maar het knusse, overzichtelijke gevoel blijft behouden. Het strandfeest vult het gat tussen kleine clubfeesten en mega dance festivals. Met dit keer Chuckie, Sidney Samson, Gregor Salto, Erick E, ROOG, Copyright, Simon Dunmore, David Penn, Chocolate Puma, Ille Bitch, KruH en vele anderen achter de draaitafels van 12.00 tot 23.00 uur. Moe gefeest maar voldaan kunnen Lakedancers na afloop overnachten bij NH Best, om tussen de frisse lakens na te genieten zonder aan een lange terugreis te hoeven denken.

Danceliefhebbers die nog geen kaartje gekocht hebben voor Lakedance kunnen het arrangement voor 59,50 euro per persoon rechtstreeks reserveren bij NH Best (op basis van een tweepersoonskamer), t/m woensdag 19 augustus. Voor dat geld krijg je: een entreeticket voor Lakedance (kaartjes worden overhandigd bij het inchecken; deze dus niet online op de website van Lakedance bestellen), een overnachting (met à la carte kussenmenu - stevig of zacht, van dons of anders), assortiment exclusieve beautyproducten van 'Agua de la Tierra' (bodymilk, make-up remover en meer) en een uitgebreid ontbijtbuffet waar tot maar liefst 12.00 uur 's middags gebruik van gemaakt kan worden. Uitchecken hoeft pas om 17.00 uur, dus na het ontbijt is er voldoende tijd om baantjes te trekken in het zwembad of om de cocktails van de avond ervoor eruit te zweten in de sauna.

Alle genoemde services zijn bij het Lakedance arrangement inbegrepen (alleen gebruik van internet is tegen betaling). Ook bezoekers die al toegangskaarten voor Lakedance hebben gekocht kunnen rekenen op scherpe prijzen bij het hotel. Voor vragen en/of het plaatsen van reserveringen, gelieve contact op te nemen via e-mail: nhbest@nh-hotels.com of telefonisch: 0499-334610, onder vermelding van 'Lakedance'. Let op: het aantal kamers is beperkt (max. 68). Wacht dus niet te lang met boeken. Voor meer informatie over het strandfeest en Sunrise op Aquabest zie: www.lakedance.nl.

Win!
Onder de boekers van het Lakedance arrangement bij NH Best wordt op de dag zelf een gelukkige winnaar geselecteerd, die het arrangement voor twee personen (twee Lakedance entreetickets, één NH Best hotelkamer) cadeau krijgt! De winnaar wordt bij aankomst (check-in) bekend gemaakt, zodat de feeststemming er meteen goed in zit. Aangezien er 'slechts' 68 kamers zijn is de winkans 1 op 68, of zelfs groter indien niet alle arrangementen verkocht worden. De moeite waard dus!

Slaap je beter in je eigen bed of koop je je tickets liever online? Lakedance is een briljante samenwerking aangegaan met S!LK Jewellery. Het fashionable sieradenmerk biedt een ruime collectie aan handgemaakte, robuuste sieraden. Wie tussen 3 en 20 augustus een armband of collier koopt bij één van de geselecteerde S!LK dealers, krijgt er een Lakedance vrijkaartje bij. Andersom werkt het ook. Koop je tussen 3 en 13 augustus een Lakedance e-ticket online via www.lakedance.nl, dan maak je kans op bling. Er wordt een S!LK sieraad t.w.v. maar liefst 300 euro beschikbaar gesteld. Door middel van een speciale fotoactie tijdens Lakedance op 22 augustus kunnen er nog eens drie juweeltjes gewonnen worden: twee ringen (t.w.v. max. 150 euro) en als hoofdprijs een sieraad naar keuze, ter waarde van maximaal 800 euro! Meer info over deze fotoactie volgt op de Lakedance website. Voor adressen van de geselecteerde S!LK dealers check: www.silkjewellery.nl.