Partyflock
 

Dutch Gathering outdoor 2009
Lineup

gepubliceerd door , op
Ministry of Entertainment, de entertainment organisatie uit Eindhoven, bekend van de clubavonden Latin Brutality & ElectroCute presenteert met grote trots de line-up van Dutch Gathering outdoor 2009. De line up van het bekendste en grootste outdoor evenement van Eindhoven is traditioneel het neusje van de zalm!

Het begon allemaal in 2008. Dutch Gathering werd tijdens de eerste editie ontdekt door 3500 enthousiaste house liefhebbers. Zij gaven Dutch Gathering die bewuste zomer een sfeer waardoor het outdoor de naam “het outdoor event van de lachende mensen” kreeg. Met de tweede editie overtreft Dutch Gathering zichzelf dit jaar. Meer dan 30 artiesten verdeeld over 3 area’s .

Niet alleen de line up is van ongekende hoge kwaliteit. De tweede editie wordt door Ministry Of Entertainment aangegrepen om de bezoekers te trakteren op een uniek gebaar door als enige dance organisatie van Nederland dit jaar de prijs van een toegangskaart van haar outdoor te verlagen.

Er zal dit jaar meer aandacht besteed worden aan de aankleding van de locatie. Op het strand wordt een tropische ruimte gecreëerd waar de Latin Brutality stage gebouwd wordt. De ElectroCute stage bevindt zich dit jaar niet aan het pand van de ijzeren man, deze wordt opgebouwd op het terrein van het zwembad waar een intiem plekje wordt opgezet voor de ware Electro liefhebbers. Nieuw dit jaar is, de Meet the Streets stage met een voor Dutch Gathering nieuwe muziekstroming. Meet the Streets stage geeft iedereen de kans om lekker zichzelf te zijn. Music, style en fashion zijn de kernwoorden voor Meet The Streets. Geniet van de eclectic sounds van Baltimore, Hiphop, Favela Funk and UK- Garage.

Electro, Urban en Latinhouse
Dutch Gathering outdoor kent een brede programmering. Zo worden de Electro liefhebbers vermaakt met de Koning van de Figdet house Dave Taylor aka Switch/Solid Groove/ Major Lazer uit the UK. De latinhouse liefhebbers krijgen de beste nationale en internationale dj’s voorgeschoteld, waaronder Dennis Ferrer 🇺🇸, Mastiksoul uit Portugal (bekend van de hit 'Rap Das Armas'), Benny Rodrigues, Yamani & Mirwais. Maar er is uiteraard ook veel ruimte voor de eclectic sounds met onder meer The Partysquad!



Met een mix van welbekende nationale en gerespecteerde internationale DJ’s op een top locatie moet Dutch Gathering voor de 2e keer op rij het festival van Eindhoven worden. Net als vorig jaar zijn wederom goed weer en leuke mensen besteld.
As we gather for the love of Dance.....

Latin Brutality
Dennis Ferrer 🇺🇸
Mastiksoul 🇵🇹
Benny Rodrigues
Real El Canario 🇪🇸
Shermanology (Live)
Quintino
Yamani & Mirwais
D-Rashid
Bassjackers
Soul Cartel
Hosted by Mc Gee
On percussion Jethro Angkotta

Electrocute
Switch (Major Lazer)
Radio Slave 🇬🇧
Michel de Hey
Don Diablo
RawEndz
HENZEL & Disco Nova (Vage Gasten)
Jaimie Fanatic
Mightyfools
Hosted by Mc Bizzey & Mc Rain Petit

Meet The Streets
The Partysquad
The Flexican
D.E.F.
FLAVA
Sepehr
Danny Delgado
BIGGI
Hosted by Mc Mick Swagger


Voorverkoop via www.dutchgathering.nl en bij alle BelCompany-winkels.

Tickets: € 22.50,- (ex fee)
Tickets at door: € 27.50,-
Doors open: 11:00 hrs – 23:00 hrs
www.dutchgathering.nl

6 opmerkingen

Dennis Ferrer, was echt supervet op A day at the park :)
Uitspraak van Wouter? op dinsdag 4 augustus 2009 om 14:26:
Dennis Ferrer,

die wil ik zeker niet missen op DG,Kaartje in de pocket dus Zeker weer van de partij! :p
laatste aanpassing
fffffffffffffffffflexican
Gruuuuuwelijk :respect: WAT EEN LINE-UP Stuk voor stuk heldenshit!
Dennis FerreR, Switch/ Major Lazer, Don Diablo, The Partysquad, Radio Slave.Michel de Hey.....het kan niet op :P:P
laatste aanpassing
Leuke line-up... Dennis Ferrer! Nice, zijn ADATP-set was heerlijk!

MAAR...

"...het bekendste en grootste outdoor evenement van Eindhoven..." dat is toch echt een ander festival hoor. Het begint met ´Extrema´ en eindigd op ´Outdoor´ hahaha...