Partyflock
 

D-Block & S-te-Fan, Dana en Evil Activities op Thrillogy

gepubliceerd door , op
D-Block & S-te-Fan, Dana en Evil Activities op Thrillogy
3 augustus 2009
FeestThrillogy · Three Solo's - One Event
Datumzaterdag 31 oktober 2009
LocatieBrabanthallen Site
De drie Thrillogy namen zijn vorige week bekend gemaakt. Niemand minder dan Evil Activities, Lady Dana en D-Block & S-te-Fan zullen op zaterdag 31 oktober 2009 de hele avond in het middelpunt staan. Drie superacts uit de hedendaagse hardere stijlen, verzameld onder een dak!

Tijd om wat meer over hen te weten te komen. b2s vroeg de artiesten naar hun Thrillogy avontuur… Hier een samenvatting van wat ze te melden hadden.

D-Block & S-te-Fan: (R)Evolutionairen van de Hardstyle
Naam: Diederik Bakker en Stefan den Daas
Woonplaats: Den Haag

Begin dit jaar kregen de 2 mannen het goede nieuws te horen: zij zijn één van de drie uitverkoren acts voor Thrillogy 2009. ”We kwamen net terug van vakantie toen we het nieuws te horen kregen. We voelden ons vooral heel erg vereerd!” En dat was wel duidelijk, want de twee kregen er enorm veel inspiratie van. Toen ze in korte tijd drie tracks hadden gemaakt, besloot het duo om dit vijfde jaar samen ook te vieren met een artiestenalbum. “Ons album kan verwacht worden in september. We zijn heel erg benieuwd wat de reacties zullen zijn en hopen dat iedereen onze visie op Hardstyle kan waarderen”.
Niet onbelangrijk is de vraag voor wie zij hebben gekozen om met hen het podium te delen. Wat is de filosofie achter de programmering van hun area? “Wij komen wekelijks dezelfde gezichten tegen en met sommige bouw je dan ook een hele leuke band op dat kan overgaan in een hele dikke vriendschap. Alle artiesten zijn dan ook vrienden van ons (allemaal op hun eigen manier) als ook artiesten waar ij respect voor hebben”.
In ieder geval kan vast verklapt worden dat Noisecontrollers en Deepack het podium met de mannen zullen delen! “Zo’n speciale avond wil je natuurlijk delen met mensen waar je plezier mee hebt. Daarnaast was het ook belangrijk voor ons om niet hetzelfde geluid over heel de avond te hebben, er zit dus wel een behoorlijke variatie in de muziek tijdens de avond”.

Lady Dana: elke keer dat stapje verder
Naam: Lady Dana van Dreven
Woonplaats: Amstelveen
Lady Dana van Dreven is wellicht één van de beste allrounders in de harder styles. Ze heeft pionierswerk verricht in de Hardstyle en een sleutelrol gespeeld in de Hardcore van de jaren ’90. Lady Dana verdient dan ook haar plek op Thrillogy! “Natuurlijk is een podium waar ik negen uur lang mijn muzikale invulling kan geven een hoogtepunt. Toch zie ik het vooral als een nieuwe gelegenheid om mijn visie op de ontwikkelingen van de muziek te laten horen”.
Er staat een enorm gevarieerde avond klaar, waar Early Hardstyle en Hardstyle natuurlijk een dominante rol spelen en het gaspedaal ingetrapt wordt met Early Hardcore en Hardcore. In al deze disciplines kent ze grote successen.
Hoe kijkt Lady Dana zelf tegen deze speciale Halloween night aan? “In de eerste plaats gaan we er gewoon een feestje bouwen waar je ‘Lady Dana’ tegen zegt. Ik zie best een uitdaging om het beter te doen dan die andere twee hallen, hoeveel respect ik ook voor die jongens heb. Dat stuk extra ervaring dat ik meeneem gaat er toch wel voor zorgen dat mensen hoger gaan springen!”
Voor de verdere invulling van haar area heeft Lady Dana Hardstyle-adapter Luna uitgenodigd. En voor de Hardcore invulling zal in ieder geval niemand minder dan DJ Vince de Brabanthallen laten schudden op zijn grondvesten.

Evil Activities: de zaag gaat erin
Naam: Kelly van Soest
Woonplaats: Krimpen a/d IJssel
De Hardcore area is dit jaar het domein van Evil Activities! De formatie rond frontman Kelly van Soest is zonder enige twijfel één van de meest succesvolle acts van de afgelopen jaren. “Ik vind het ook heel vet dat ik één van de namen van Thrillogy 2009 ben”, zegt Kelly. Het is een vorm van erkenning voor mijn werk en dat zorgt voor een nóg grotere drive om door te gaan in de muziek”.
Opvallend in het artwork van dit jaar is het Halloween thema en de afbeelding van Kelly waarbij hij met een kettingzaag in het rondte zwaait. Kelly vervolgt: “Ik beloof dat ook muzikaal gezien de zaag erin gaat haha! De mensen die mij volgen, kunnen wel inschatten hoe de line-up eruit zal komen te zien. Het zijn allemaal artiesten waar ik erg goed mee kan samen werken, en die precies aansluiten bij het gevoel dat ik deze avond mee wil geven”.
Wie vorig jaar bij Thrillogy was herinnerd zich ongetwijfeld nog hoe bomvol de Hardcore area was. Daarom zal deze tijdens de 3e editie van Thrillogy maar liefst twee keer zo groot zijn! Waar kijkt Kelly het meeste naar uit? “Ik ben heel erg benieuwd naar de entourage en ook hoe ik het vol ga houden! Maar dat komt vast goed. Ik geniet er namelijk van wanneer ik met andere muzikanten bezig ben, en er zo’n enorme ‘boost’ komt, elke keer een stapje energie erbij”. Die enorme boosts zullen onder andere ook komen uit de breinen Tommyknocker en Neophyte. Twee van de acts die Kelly zullen bijstaan tijdens zijn marathon-performace.

Zoals je leest hebben alle artiesten er ontzettend veel zin in en hebben zij allemaal zo hun eigen manier om zich voor te bereiden op deze speciale avond. Een ding is zeker, het dak van de Brabanthallen vliegt er weer af en Thrillogy 2009 wordt nog grootser dan voorheen!

De voorverkoop is inmiddels gestart. Tickets kosten € 45,- (ex fee) en zijn te verkrijgen via alle verkoopkanalen van Ticketonline, waaronder internet, het callcenter en de Free Records Shops.

De gehele line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Bekijk hier de trailer en hou www.b2s.nl in de gaten voor meer info.

63 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 42991, 62042}
hmmm :) dit jaar toch maar weer heen
Wisten we nog niet...
laatste aanpassing
 
Daarom zal deze tijdens de 3e editie van Thrillogy maar liefst twee keer zo groot zijn!

:cheer:
Zo hoort het ook!
een grote hardcore hal hehe ze snappen het heb er zin in.evil activities :-)
laatste aanpassing
Gisteren heerlijk genoten van Evil activities en D-block en S-te-fan waren ook goed bezig @ Dance Boulevard, Dana is al jaren lang één van mijn favorieten dus ga zeker een kijkje nemen eind oktober!
laatste aanpassing
juistem ! :D word super net als vorig jaar :)
1e Thrillogy voor mij, heb er zin in! :D Kaartje al binnen :bounce:
Had er zowieso al heel veel zin in en kaartjes waren al binnen maar na het lezen van dit stukje :kwijl:
Dit gaat zo lekker worden, was eerst wat negatief over Dana omdat ze de laatste tijd (mijn mening) niet zo lekker draaid. Maar met al die Early gaat dat helemaal goed komen. Omdat de Hardcore area vorig jaar zo klein en vol was vond ik het er veeeeeeels te warm, maar dat zal nu ook wel beter zijn. Al met al heb ik hier echt super zijn in, en dit jaar ga ik met de fiets ;)
Vorig jaar was super !!
Ben benieuwd of ze zullen tippen aan Zany en Paul Elstak :O
Artiest {SHOWLIST artist 78760, 89725, 91648}
D-Block & S-Te-Fan
Noisecontrollers
Deepack
Dana
Luna
Vince
Evil Activities
Tommyknocker
Neophyte

toch al 'n aardig zooitje bij elkaar :bounce:
Uitspraak van robv op maandag 3 augustus 2009 om 10:03:
hmmm dit jaar toch maar weer heen
"
:jaja: sws
 
hier mn verjaardag maar 4-en :bounce:
laatste aanpassing
commerciele shit party :S
Uitspraak van TWSTD - Rohan op maandag 3 augustus 2009 om 10:52:
D-Block & S-Te-Fan
Noisecontrollers
Deepack
Dana
Luna
Vince
Evil Activities
Tommyknocker
Neophyte

dit is al zeker niet verkeerd:D
Wordt weer een mooi feestje (L)
Uitspraak van Gabber_79 op maandag 3 augustus 2009 om 11:30:
commerciele shit party

Voor hardcore iig wel, wou eerst wel, maar ik zag evil activities staan, neuh miss volgend jaar, wachten op Promo of iemand van het Enzyme label!
Uitspraak van TWSTD - Rohan op maandag 3 augustus 2009 om 10:52:
Evil Activities
Tommyknocker
Neophyte

Doe daarbij: Panic,Nosferatu,Endymion en THa PLayah
laatste aanpassing
Wie vorig jaar bij Thrillogy was herinnerd zich ongetwijfeld nog hoe bomvol de Hardcore area was. Daarom zal deze tijdens de 3e editie van Thrillogy maar liefst twee keer zo groot zijn!

dat is wel beter:D

Uitspraak van J Q R D I :banana: op maandag 3 augustus 2009 om 11:40:
Vet, Deepack Dan gaat zeker het dak eraf.

:yes: altijd feest met die mannen

heb er zin in maar eerst decibel B)
 
was vorig jaar een super party dus dit jaar zeker weer van de weer van de partij en thema halloween is ook erg vet wordt weer helemaal gezellig
 
Artiest Xim
Mayby aanwezig voor Dana.
Moet ze wel een dikke Early line-up neer gaan zetten.
We shall See.
Uitspraak van Martijn || Music In Control.nl op maandag 3 augustus 2009 om 11:55:
Voor hardcore iig wel, wou eerst wel, maar ik zag evil activities staan, neuh miss volgend jaar, wachten op Promo of iemand van het Enzyme label!

Jij vindt Evil Activities commercieel... en Promo niet?


:lol:


Allemaal niet zeuren, gewoon los! :D
Uitspraak van TWSTD - Rohan op maandag 3 augustus 2009 om 10:52:
D-Block & S-Te-Fan
Noisecontrollers
Deepack
Dana
Luna
Vince
Evil Activities
Tommyknocker
Neophyte

toch al 'n aardig zooitje bij elkaar

Dat zijn al allemaal favoriete artiesten:D

Beter dat hardcorezaal 2x zo groot is, vorige keer idd veel te klein:D
Dana zaal gaan we ook veel van te zien krijgen, ik denk dat die zaal velen
met de mond los zou doen laten staan:d
Kortom weer een gruwelijke editie van Thrillogy om me verjaardag door te komen:D:respect::respect:
laatste aanpassing
Uitspraak van J Q R D I :banana: op maandag 3 augustus 2009 om 14:13:
Jij vindt Evil Activities commercieel... en Promo niet?

Laatste tijd is Promo toch wel de andere kant aan het gaan, zijn voort bijna industrial invloeden in zijn nummers. Veel mensen kunnen hem niet meer waarderen als ie in de main van een of ander feest moet draaien. Omdat ze bij hem geen Nobody said it was easy nummers horen.
Denk dat ik zo'n beetje de hele avond bij held :respect:Evil Activities:respect: sta! :D
Wilde toch een keer naar Trillogy, maar na het zien van evil activities, toch maar niet :\
Uitspraak van inactief op maandag 3 augustus 2009 om 14:03:
Mayby aanwezig voor Dana.
Moet ze wel een dikke Early line-up neer gaan zetten

Dana
Isaac
The Prophet
Pavo
Luna
Pila
Darkraver
Bass D & Dr Rude
Dj Vince
Artiest Charon
Uitspraak van inactief op maandag 3 augustus 2009 om 14:03:
Mayby aanwezig voor Dana.
Moet ze wel een dikke Early line-up neer gaan zetten.
We shall See.

Zaal waar ik het meeste naar uitkijk :) (mits ik ga)
Uitspraak van killingscum op maandag 3 augustus 2009 om 15:36:
Dana
Isaac
The Prophet
Pavo
Luna
Pila
Darkraver
Bass D & Dr Rude
Dj Vince

Dikke early??? Pila, Luna, Pavo, Isaac???
weet niet of je kan rekenen, maar reken er maar niet op;)

Zie bijvoorbeeld Panic, The Viper, Miss Zelda veel liever...
Uitspraak van Charon op maandag 3 augustus 2009 om 16:41:
waar ik het meeste naar uitkijk (mits ik ga)

hopelijk ook crypsis :kwijl:
Als ik ga is het voor Dana :respect:
Uitspraak van ~~ARMIN~~ op maandag 3 augustus 2009 om 15:07:
maar na het zien van evil activities, toch maar niet

Evil Acivities staat wel tussen je Favorieten artiesten! Dus ik zie het probleem niet!

Ik doe het wederom weer voor de hardstyle, Ik wist gewoon dat het DBSTF ging worden! Fucking geniaal!

ZIN ZIN!
Uitspraak van Bulters op maandag 3 augustus 2009 om 18:32:
Evil Acivities staat wel tussen je Favorieten artiesten!

jup;) omdat EA voorheen nog tot mijn favorieten behoorde, maar de laatste maanden VIND IK het in en in triest... elke week hetzelfde: still nr 1, alles kapot, laden en lossen klaar om te rossen:x, great succes :\
Artiest Nevz
Wel aanwezig maar niet door de "goeie" line up 8)
 
Artiest $tatler
Uitspraak van ~~ARMIN~~ op maandag 3 augustus 2009 om 16:42:
Dana
Isaac
The Prophet
Pavo
Luna
Pila
Darkraver
Bass D & Dr Rude
Dj Vince

EN G-TOWN MADNESS VOOR DIE LINE UP DOE IK HET WEL :p
Dana zaal is wel vet, gewoon van alles wat
en de hardcore 2x zo groot...zo moet t ook
Uitspraak van J Q R D I :banana: op maandag 3 augustus 2009 om 14:13:
Jij vindt Evil Activities commercieel... en Promo niet?

Je was me voor Jordy (y)
Wat is commercieel dan?
Uitspraak van Den Glade Viking op maandag 3 augustus 2009 om 15:01:
Omdat ze bij hem geen Nobody said it was easy nummers horen.

Ga dan eens de set van promo op nightmare terug luisteren;)genoeg te horen:D

Dana:cheer: early hardstyle en hardcore:kwijl:
laatste aanpassing
Uitspraak van bl@nco op maandag 3 augustus 2009 om 21:28:
Uitspraak van J Q R D I :banana: op maandag 3 augustus 2009 om 14:13:
Jij vindt Evil Activities commercieel... en Promo niet?

Je was me voor Jordy (y)
Wat is commercieel dan?

promo een stuk minder. organiseert ook club R_aw.
Begin aub Evil activities niet met promo te vergelijken :) ,EA is zeker een goede dj maar geef mij maar promo (stuk minder commercieel) en de mensen die erbij waren op dominator.. die zullen mij zeker niet tegen spreken ,wat en wereldset vs D-Passion :D
Promo is allesbehalve commercieel,blijkbaar snappen sommige mensen dit niet,best wel grappig
 
hoor veel positieve berichten over dit feest

misschien toch maar een x checke

B2S weet mij toch elke x te verassen :D
 
Artiest Justice
Absoluut aanwezig!! Dana en EA :bounce:
 
Dana zaal ziet er zeer interessant uit. Hopelijk worden er alleen oude platen gedraaid. Hou het maar vooral tussen '94 en '04, dan zal het dak er het meeste af gaan denk ik.
Artiest Eluzive
Dit wordt een super verjaardag:D! Nog nooit zo blij geweest dat ik op 31 oktober jarig ben:D!
 
Uitspraak van SuperflY| op dinsdag 4 augustus 2009 om 01:36:
promo (stuk minder commercieel) en de mensen die erbij waren op dominator.. die zullen mij zeker niet tegen spreken ,wat en wereldset vs D-Passion

dat was ceckers en lekker donker setje ondanks dat begin geluid nie goed stond wel lekker setje van gemaakt :p
Artiest {SHOWLIST artist 61000, 58482}
Volledige line-up zou er voor mijn gevoel zo uit gaan zien dan
D-Block & S-Te-Fan:
Charly Lownoise
Coone
D-Block & S-Te-Fan Live
Deepack
Frontliner
Headhunterz
Josh & Wesz
Noisecontrollers
The Prophet
Wildstylez
Zany
MC Villian

Dana:
Brennan Heart
Crypsis
Dana
Dano
Luna
Pila
Pavo
The Viper
Vince

Evil Activities:
Evil Activities Live
G-Town Madness Live
Masters Of Ceremony
Neophyte Allstars
Neophyte
Panic
Paul Elstak
Proto-X
Tha Playah
Tommyknocker
MC Ruffian

Voor de rest zou het me kunnen verassen als het hier van af wijkt :P
Uitspraak van Hazard / The Unknown Force \ Von Dalez op dinsdag 4 augustus 2009 om 15:55:
Evil Activities Live
Masters Of Ceremony
Neophyte Allstars
Neophyte

hahaha worden dan heel erg veel exact dezelfde setjes :/
laatste aanpassing
 
Conceptverneuking :)
 
Naah :(
Uitspraak van SuperflY| op dinsdag 4 augustus 2009 om 01:36:
Begin aub Evil activities niet met promo te vergelijken ,EA is zeker een goede dj maar geef mij maar promo (stuk minder commercieel) en de mensen die erbij waren op dominator.. die zullen mij zeker niet tegen spreken ,wat en wereldset vs D-Passion
Promo is allesbehalve commercieel,blijkbaar snappen sommige mensen dit niet,best wel grappig

JAZEKEERRR wat een raggende krakende piepende lomp groffe set was dat! :D
maar EA...alstie nog wat leuke DJ's meeneemt ga ik misschien wel maar voor EA zelf zou ik het niet doen :(
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 4 augustus 2009 om 16:58:
Conceptverneuking

Heerlijk, zo'n motivatie :lief:
hopelijk hebben ze dana voor early hardcore
want 1 x hardstyle word ik al niet echt vrolijk van,laat staan 2

waarom geen techno tek schranz zaal,ipv 2 x hardcore of 2x hardstyle ??
Uitspraak van Hazard / The Unknown Force \ Von Dalez op dinsdag 4 augustus 2009 om 15:55:
Evil Activities:
Evil Activities Live
G-Town Madness Live
Masters Of Ceremony
Neophyte Allstars
Neophyte
Panic
Paul Elstak
Proto-X
Tha Playah
Tommyknocker
MC Ruffian

Ziet er leuk uit mis all1 nog Dazzler , the viper , Endymion & Nosdferatu die 4 zullen ook zeker komen:d
laatste aanpassing