Partyflock
 

Stug in 't Zand

gepubliceerd door , op
Stug in 't Zand
28 juli 2009
Vrijdag 31 juli schijnt de zon fuckin hard en daarom geeft Stug weer een feestje op het Scheveningse zwarte pad! Gewoon lekker na het werk of zomaar op vrijdag rond 1900 naar de Karavaan toe komen en lekker loungen in de banken onder t genot van een drankje en lekkere chille tunes. Elk uurtje gaat t een trapje harder, opbouw blijft altijd koning je gaat deze avond gewoon lekker van alles horen maar het blijft wel allemaal binnen het technospectrum vul zelf je favo stroming in op t strand.

Deze vrijdag vind je vooral veel zand en zon toch wel fijn in de zomer, want sneeuw op t strand in juli is gewoon bout jwt ja! En dan moet je toch wat vertellen over de lineup, want zonder muziek is t toch lastig zo’n feestje. De headhoncho van Stug in 't Zand is deze keer Darko Esser, de leider van de Wolfskuil uit Nijmegen. Hij is toch wel echt lastig goed en doet in 2009 echt een bizar aantal gigs en ondanks dat gooit hij er maandelijks ook nog eens strakke tracks en remixes uit op labels zoals Ovum, Wolfskuil en Manual music.

De volgende in t rijtje is dj Lin uit Amsterdam zij blijft in topvorm dmv van haar eigen Body Condition avonden en sport ook vaak bij met de This is avonden van Sander Kleinenberg zij was dit jaar goed bezig op de wmc 2009 in Miami. Dan is t tijd om Delta Funktionen te introduceren deze topproducer die veel uitbrengt op t Delsin label kan ook gewoon dj’en en dat gaat die dus ook doen. Verder kan hij ook goed zonnen en bier drinken, dus dat komt goed uit Fabio en Bart van Rijn gaan natuurlijk ook draaien, want het is hun eigen feest zou niet zo slim van hun zijn als ze dat niet deden. Want zij vinden draaien eigenlijk leuker dan beetje lam op t strand hangen, maar toch doen ze dat ook natuurlijk want blijft lastig kiezen.

Oh ja en dan komt er ook nog een speciale gast Benny Rodrigues! Deze avond is er ook nog een jaarlijks vuurwerk sessie vanaf een ponton (dekschuit) voor Karavaan om 22.00 uur De overige info is heel simpel vrijdag 31 juli gratis entree t duurt van 1900 tot 0130 tis op de Karavaan op t Zwarte Pad in Scheveningen.

6 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 50875, 25631}
:rocker:
 
I loveeee Stug :lief:
tnx! we love you tooooo!
 
Uitspraak van Fabio op donderdag 30 juli 2009 om 00:07:
tnx! we love you tooooo!

:-$

Volgende week weer showtje bij XT3 :bounce:
can't wait, ben er denk ik wel weer bij!