Partyflock
 

Latin Lovers back to Escape Amsterdam

gepubliceerd door , op
Baggi Begovic boekt voor de tweede maal een vlucht naar Amsterdam! En wel op de dikste locatie die er in Amsterdam te vinden is, namelijk naar Escape Club! Voor de tweede keer in haar rijke geschiedenis van de beste clubs en strandtenten in Nederland strijkt het meest sexy concept Latin Lovers neer in deze te gekke club. Midden in de zomer weet Latin Lovers wel raad met deze bizarre locatie midden in het centrum van onze hoofdstad. Alle palmbomen zullen voor de tweede keer op vrijdag 14 augustus uit de grond schieten en de vlinders zullen vrolijk over de dansvloer heen vliegen! Latin Lovers komt naar je toe deze zomer en dat kun je beleven in Escape Club samen met Erick E, Baggi Begovic, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, Cherokee on percussion & MC Mitch Crown!

Escape Club is een van de grootste en dikste clubs in het hartje van Amsterdam. Al sinds 1986 beheert Escape Club een leidende rol in de Nederlandse club scene. Licht, geluid, visuals en decoratie is in Escape Club altijd tot in de uiterste puntjes verzorgd! Iedere week weer worden er in de deze fantastische club duizenden mensen ontvangen! Naast de fantastische lichtshows en superdik geluidssysteem in deze club, staat er het grootste indoor led scherm van heel Nederland! Zeer indrukwekkend!

Altijd fijn om de populairste dj van Nederland in het vrouwvriendelijke Latin Lovers huis te hebben! De forever vrolijke Erick E is erg gecharmeerd van de latin style en zijn denderende sets zijn altijd sexy! De agenda van deze Housequaker in kolossaal formaat is overvol met festivals, strandfeesten en in de beste clubs maar gelukkig was er tijd voor een exclusieve internationale Escape Club set! Baggi Begovic maakt overuren in de studio en ook op de vliegvelden! Van Salou naar Lloret en weer terug naar Kreta en Hongarije om vervolgens in Nederland weer aan de sluiten in Bloemendaal en bij Latin Lovers in de Escape Club! Baggi Begovic is met zijn talent meer dan on fire en raakt met zijn soulfulle tribals het publiek altijd op de juiste latin snaar! Leroy Styles is met zijn afrobeats de trotse eigenaar van zijn nieuwe label Afrazoo en alle grote namen draaien zijn tracks waaronder Dennis Ferrer en Derrick May!

Ook zette hij de main stage van Latin Village volledig op zijn kop en Baggi Begovic is altijd blij om dit afro jochie in het huis te hebben! De opwarming van de avond zal worden waargemaakt door de twee broeders Chris Rox & Jasper Clash! Ze zoeken en vinden elkaar steeds vaker op andere feesten voor een altijd succesvolle back2back set! Zo waren ze dé party starters op het fameuze Taste-It Beachfestival bij Bloomingdale en was de het dak van de tent er al vroeg afgeblazen! De diesel en de V8 van Latin Lovers zullen de Escape volledig "roxen" en "clashen"! MC Crown is de man die je kent van de hitsingle van Quintino - Heaven die nu volop op TMF wordt gedraaid! Mitch heeft een gouden keel en komt binnenkomt met nog een dijk van een hit aan met Funkerman samen, genaamd "Slide" Houdt deze jongen in de gaten! Mitch Crown is de nieuwe koning! Om jullie nog meer trommels, conga's en percussies te geven zal Cherokee live optreden op de percussion, een gelwedenaar met zijn vingertoppen op de trommels en zijn sticks op de drums!

Latin Lovers gaat dus weer naar Amsterdam! Na het eerste succes in de Panama en de Escape Club is het weer hoog tijd voor een tweede editie! Escape Club past daarom ook perfect in het rijtje thuis van Vie, Monza, De Lichtfabriek, Jamm Beach, Le Paris en Brunotti Beach House!