Partyflock
 

Lakedance in zee met Bateria en Defected in the House

gepubliceerd door , op
Lakedance in zee met Bateria en Defected in the House
12 juli 2009
Met het succesvolle Lakedance feest van 27 juni nog vers in het geheugen, maakt Sunrise aan het water van Aquabest zich nu op voor de tweede (en laatste) Lakedance van het jaar, op zaterdag 22 augustus. Welke dj's en live muzikanten er van 12.00 tot 23.00 uur gaan optreden wordt nog niet volledig prijsgegeven. Wel maakt de organisatie met trots de twee partijen bekend waarmee ze in zee gaan: Bateria en Defected In The House!

Voor deze achtste editie van het meest zomerse strandfeest van het Zuiden wordt een samenwerking aangegaan met de feestconcepten Bateria en het Engelse Defected In The House, die beiden een eigen podium hosten.

Defected In The House
Defected begon tien jaar geleden in een klein kantoortje in de wijk Soho in London en is medio 2009 een van de grootste spelers in de internationale house scene. Het is snel gegaan met het platenlabel dat Simon Dunmore en pr-vrouw Janet Bell oprichtten. De eerste Defected release 'I can't get enough' van Soulsearcher reikte meteen tot de top van de hitlijsten. In die tien jaar heeft Defected jaloersmakend veel grote artiesten aan zich weten te binden. Defected won meerdere House Music Awards als 'Label van het jaar' en voor 'Best Club Night' met hun 'Defected In the House' feesten. Zaterdag 22 augustus brengt Defected kwalitatieve housemuziek met een soulful latin house randje naar het Brabantse strand! Voor meer informatie: www.defected.com.

Bateria
Bateria, wat in het Portugees 'drums' betekent, is het concept van dj/producer Gregor Salto en heeft als subtitel 'The Natural Rythm'. Bijzonder is de batterij aan live muzikanten. De heetste dj's van het moment smelten hun elektronische beats moeiteloos samen met de melodieën van vocalist, gitarist, percussionist en saxofonist! Gregor Salto treedt op met artiesten die op zijn verschillende platen te horen zijn. Hiermee geeft hij het begrip house een meer muzikale invulling. Naast house hoor je onder andere soul en salsa, jazz en samba, afro en electro. Salto betekent 'dansen' in het Latijn; het onvermijdelijke gevolg van een Bateria feestje! Wie niet kan wachten tot 22 augustus of alvast de Caribische sfeer wil proeven, kan zaterdag 2 augustus terecht bij Bateria in Club Panama (Amsterdam). Voor meer informatie zie: www.bateria.nu.

Lakedance voorverkoop en trailer
Early Bird tickets voor Lakedance 22 augustus waren razendsnel uitverkocht. Reguliere tickets zijn voor 25 euro (ex. fee) te koop bij alle Primera winkels in het land en online via www.lakedance.nl. Het audiovisuele productiehuis Oxford House is momenteel druk bezig met de montage van een officiële Lakedance film, waarvoor 27 juni de hele dag en avond opnames gemaakt zijn. Een trailer is alvast te bekijken via www.lakedance.nl of via YouTube:
{argument 'id' ontbreekt}


Leuk voorproefje van wat het Lakedance publiek op zaterdag 22 augustus te wachten staat!

14 opmerkingen

Werkzaam bij Cyndium
Nog nooit geweest,misschien een keer kijken.
lekker feestje :yes::yes::yes:
laatste aanpassing
Ik zag op de vorige editie een poster hangen van Lakedance (22aug) met de line-up.
Daar stond sowieso CHUCKIE op, dus altijd goed!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
laatste aanpassing
Altijd gezellig :bounce:
Lakedance is altijd gezellig!
Uitspraak van hitmeister op maandag 13 juli 2009 om 12:04:
Nog nooit geweest,misschien een keer kijken.

Is de moeite waard Mr. P.

By the way chapeau voor uw meer dan geweldige line-up in een historisch vette locatie :respect:

Vorig jaar was toppie! Dit jaar waarschijnlijk wederom (met Jaqueline) aanwezig!
Uitspraak van R&dy op maandag 13 juli 2009 om 14:45:
Altijd gezellig :bounce:

zeker :jaja:
 
Artiest {SHOWLIST artist 58688, 62351}
aanwezig!

benieuwd met welke boys defected komt opdraven? Dennis ferrer staat die dag ook op dutch gathering.. dus lijkt me logische dat hij ook wel ff naar lake dance komt!
het was vorig keer echt gewoon geweldig en super gezellig !
we komen 21ste terug uit mallorca en de 22ste zijn we dan mooi weer aanwezig !

(L)
lekker hoor!! heel veel zin in een :bier:tje @ lakedance :yes:
Ja hoor aanwezig !!


Defected In The House :D