Partyflock
 

Primeur Citymoves in Zoetermeer op zondag 23 augustus

gepubliceerd door , op
Naast Utrecht is er nog een verrassende nieuwkomer die binnenkort afgevinkt mag worden van de Citymoves to do lijst. Na Leiden wordt Zoetermeer de tweede stad in Zuid-Holland waar de Citymoves karavaan naar toe trekt. Op het evenemententerrein naast de SilverDome wordt op zondag 23 augustus hét gratis rondreizende zomerfestival van Nederland geparkeerd.

Je krijgt maar één kans om de juiste eerste indruk te maken en daarom wordt er met man en macht gewerkt om Citymoves op de beste manier aan Zoetermeer voor te stellen. Citymoves is een (dance) evenement georganiseerd op een aantal prominente plekken in de grotere steden van Nederland. Bekende artiesten uit zowel binnen als buitenland zorgen voor topentertainment van 14:00 uur ’s middags tot 22:00 uur ’s avonds. Sweet Lake City wordt op 23 augustus getrakteerd op Erick E, Jean, Marco V, Richard Durand, Signum, Sunnery James, Ryan Marciano en local dj Seran. Deze House en Trance deejays draaien regelmatig op Citymoves en weten hoe zij hier een onvergetelijke dag van kunnen maken!

Citymoves is bovendien bijzonder laagdrempelig. Het is toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden en het vriendelijke karakter van het evenement wordt nog eens benadrukt vanwege de gratis toegang. Dit jaar bieden we bezoekers echter de mogelijkheid om een ‘Guarantee Ticket’ aan te schaffen. Dit ticket verzekerd je van toegang tot het terrein, ook wanneer het terrein vol is. Mensen zonder ticket zullen in dat geval even moeten wachten.
Let op: Een ticket is dus niet verplicht, ook zonder ticket kunt je dus gewoon gratis het terrein op!! Guarantee Tickets zijn verkrijgbaar via www.citymoves.nl en de kosten hiervoor bedragen € 10 per ticket. Wanneer je besluit een ticket aan te schaffen krijg je ook nog eens 5 munten t.w.v. 12,50 cadeau! Tel uit je winst!

Citymoves Zoetermeer zal ook live te volgen zijn via de webcam! Op de website zal aan het begin van de dag de webcam actief worden en zenden we live beelden van het terrein uit. Meer informatie over Citymoves 2009 is te vinden op www.citymoves.nl. Op deze site zijn alle Citymoves locaties, tijden en line-ups van deze zomer te vinden.

Line-up: Erick E, Jean, Marco V, Richard Durand, Signum, Sunnery James & Ryan Marciano, DJ Seran

7 opmerkingen

Ben benieuwd of er dit jaar ook publiek op af komt haha..
Citymoves in Den Bosch was zeer geslaagd, nu hopen dat het hier ook wat wordt...
Klinkt goed, waarschijnlijk van de party!
Ik ben er waarschijnlijk ook wel weer bij.
Want met Signum, Richard Durand, Marco V en Erick E moet het wel een mooie dag worden.
Aanwezig! Nou nog hopen op mooi weer :)