Partyflock
 

Integrate is terug

gepubliceerd door , op
Na twee jaar van stilte is het eindelijk weer zover: Integrate is op zondag 5 juli te bezoeken op Scheveningen, bij Beachbar en Club Barefoot. Integrate is terug in de stad waar het in 1999 allemaal begon, Den Haag! Wie herinnert zich niet de knallende edities in het Atrium of de altijd uitverkochte edities in het Paard?! Eindelijk kun je weer genieten van een nieuwe editie. En de lineup liegt er op deze eerste editie ook niet om.

Thomas Martojo, kopman van Dekmantel, zal om 16.00 uur het startsein geven met een twee uur durende set. Hierna zal Mr. Techno, Michel de Hey het publiek drie uur lang verwennen met de beste sounds. Vervolgens is het de beurt aan Joel Mull. Deze Zweedse technoheld van het Drumcode-label zal garant staan voor een knallende twee uur durende set, waarna het aan niemand minder dan Bart Skils is, om deze eerste editie waardig af te sluiten. Dit alles onder het welbekende stemgeluid van de MC der MC’s, MC Marxman.

In de tweede zaal zal het er ook heet aan toegaan. Tomaschek, Onnik, Koen Lebens en Fokko Versloot zullen hier het feest in gang houden.

2 Augustus staat er ook een Integrate editie in de planning. Deze editie zal op muzikaal gebied verzorgd worden door niemand minder dan Steve Rachmad, Rejected (Edwin Oosterwal en Joris Voorn) en James Nidecker, die voor deze gelegenheid een theme song heeft geschreven (inclusief remix contest) waar later meer informatie over volgt.

Kortom, deze feesten kan en mag je dus niet missen!
Michel de Hey
Bart Skils
Joel Mull
Thomas Martojo
Fokko Versloot en Koen Lebens
Tomaschek
Onnik
MC Marxman

6 opmerkingen

Zag de posters al hangen bij AWFS! Vet hoor, weer integrate feestjes :cheer:
 
op zondag..:(
Artiest {SHOWLIST artist 25804, 383}
nice,jammer dat ze de hardere sounds achterwege laten
 
Koen eeeeeeen effe effe effe fff feeeeeeh Fokkoooww:P