Partyflock
 

Rocking Rio kicks Amsterdam

gepubliceerd door , op
Voor de tweede maal gaat Rocking Rio weer geschiedenis schrijven in Escape Amsterdam. Een extra vlucht vanuit het warme Rio de Janeiro richting Amsterdam op vrijdag 3 juli gaat alles samba mannen en vrouwen van de daken doen vallen in onze hoofdstad. De palmbomen zullen uit de grond schieten rechtstreeks naar de sterrenhemel van onze hoofdstad. Onze piloten dit maal zijn Benny Rodrigues, Gregor Salto, Marc Benjamin, Marc MacRowland, Jeroen Cortello & Zawdi MC MC.

Escape is een van de grootste en dikste clubs in het hartje van Amsterdam. Al sinds 1986 beheert Escape een leidende rol in de Nederlandse club scene. Licht, geluid, visuals en decoratie is in Escape altijd tot in de uiterste puntjes verzorgd. Iedere week weer worden er in de deze fantastische club duizenden mensen ontvangen. Naast de fantastische lichtshows en superdik geluidssysteem in deze club, staat er het grootste indoor LED scherm van heel Nederland. Zeer indrukwekkend.

Benny Rodrigues is zo'n beetje een vaste waarde aan het woorden van Rocking Rio. Benny heeft gevoel voor de Zuid-Amerikaanse kust en voelt de Braziliaanse flavours door zijn aderen stromen. Zijn percussie sets passen perfect terecht in de Escape en dat gaat hij dus ook fijntjes doen. De man van de soul, funk en latijn is natuurlijk Gregor Salto. Met zijn flavour en touch weet hij maar al te goed latin te brengen voor de echte Rocking Rio gangers. Met stoere platen is Gregor altijd origineel en daar houden we van. De youngster in dit geweld is Marc Benjamin. Naast het draaien door heel Nederland is deze mini boy ook nog eens hard bezig in de studio en is vorige maand zijn eerste release uitgebracht op Sneakerz Muzik. Goed bezig dus. Een andere Marc is ook aan de Braziliaanse zijde, namelijk Marc MacRowland. Nee het zijn geen broertjes, maar Marc is ook goed bezig in de studio. Zijn remix voor Gregor Salto's Mas Que Nada wordt door alle grote namen over de hele wereld gedraaid en daar zijn ze bij Rocking Rio best een beetje trots op. Talent in de business is Jeroen Cortello en natuurlijk onze vaste waarde, ons neusje van de zalm en het slagroompuntje van de Braziliaanse taart. Met pure house snapt deze jongen wel hoe het werkt. Koorknaapje in het midden van alle deejays is een van de beste MC's van Nederland: Zawdi MC MC. Right here, right now.

Rocking Rio staat voor tropische sferen, de vetste latinhouse en natuurlijk het tofste publiek. Rocking Rio staat straks bij iedereen bekend om zijn te vette tropische sferen. We starten express in de lente zodat we de zomer weer helemaal terug kunnen halen in Nederland, want in Brazilie schijnt namelijk altijd de zon.

We gaan er weer stevig tegenaan, opnieuw rechtstreeks vanuit Rio de Janeiro komt Rocking Rio op vrijdag 3 juli naar Escape in Amsterdam. Dus zet het opnieuw in je iPhone, schrijf het op een kladpapiertje, sms het naar iedereen want je weet zelf... Rocking Rio is in the house.