Partyflock
 

Soirée Royale @ The Mansion

anoniem gepubliceerd op
Soirée Royale @ The Mansion
11 juni 2009
Op 13 juni 2009 opent The Mansion te Amsterdam haar deuren voor een nieuw feestconcept Soirée Royale. Amsterdam is wel toe aan een nieuwe avond waarbij de bezoekers zich als een V.I.P. voelen in deze exclusieve locatie.

Soirée Royale staat voor hoog staande kwalitatieve house muziek dat geserveerd wordt door getalenteerde deejays met ieder hun eigen unieke sound. Samen zullen zij een onuitwisbare herinnering achter laten.

SoulBoy, een van de dj’s en tevens host van de avond draait al een tijdje mee in de scene. Zijn ster is rijzende en heeft inmiddels ook aardig wat house producties staan met niemand minder dan Jamez van het legendarische Touche Records. Naast zijn eigen radioshow op SSR Radio zal hij het niet nalaten ook deze avond jullie te trakteren op upfront en soulful tunes. Niemand minder dan Victor Zwolsman aka Blaxophone zal SoulBoy bijstaan met zijn funky Saxofoon.

Erik F, draait al heel wat jaartjes mee in de scene. Deze man weet keer op keer zijn publiek te verrassen met zijn unieke platenkeuze. Erik F is geen onbekende voor Zandvoort en omgeving. Erik is resident geweest van o.a. de Marathon (Den Haag), Skyline en Cafe Neuf en Danzee.

Jay Buca & Le Mar staan bekend om hun energieke sets, looks en staan garant voor een avondje high quality house. Na het draaien op wat kleinere feesten liep het aantal boekingen al snel op en stonden zij al snel op events als Ex Pornstar en Sexy Motherfucker. Dit producersduo released binnenkort hun laatste productie met niemand minder dan DJ Mike L op het bekende Big Boss Records.

En last but not least maak je kennis met de getalenteerde gebroeders Popken. Deze getalenteerde producers uit Almere die met grote bezieling en creativiteit house in een nieuw jasje steken. Bekend om hun knallende latin ritmes laten Sergio & Orpheo Popken tijdens events als Sexy MF (Zenith) en Industry of House (Panama) de boxen in de clubs stevig trillen. Strak gemixt, vol beleving en met liefde gebracht!

Soirée Royale - une nuit exclusive à Amsterdam

1 opmerking

Wie nog wil komen moet er op tijd zijn. Hoe het er nu voor staat gaat het ontzettend druk worden!