Partyflock
 

Artquake Open Air verloot backstage VIP arrangementen

gepubliceerd door , op
Artquake Open Air verloot backstage VIP arrangementen
2 juni 2009
Nog een maandje en dan vindt het allerleukste gratis popfestival van deze zomer plaats! Op zaterdag 27 juni is het weer tijd voor Artquake Open Air in het Haarlemmermeerse bos in Hoofddorp, dat voor iedereen gratis toegankelijk is. Op het programma staan onder andere Vive la Fête, The Subs, Hit Me TV, Stereo, theFringe, Nobody Beats The Drum en Boemklatsch.

Win een backstage VIP arrangement
Niet alleen op het terrein, maar ook backstage is het altijd een gezellige boel. Ben je benieuwd hoe het er backstage aan toe gaat en wil je een drankje komen drinken in de backstage VIP area? Doe dan mee aan de prijsvraag en bemachtig een VIP-pas en een goed gevulde goodiebag. Kijk op www.artquakeopenair.nl,doe mee aan de prijsvraag en win die prijs!

Programma compleet & tijdschema bekend
Het programma is met meer dan 50 acts verdeeld over drie podia inmiddels helemaal compleet. De bekende acts staan geprogrammeerd op het Open Air stage en Electric Mash stage. Aan die laatste is onlangs nog DJD's Henzel & Disco Nova en O.J.SYMSTEM toegevoegd, die onderdeel uitmaken van het Vage Gasten collectief. Het derde podium is het Show Your Colours Talen stage. Hét podium voor nieuw en jonghiphop-, dance-, fashion- en muziektalent. Het podium wordt gehost door DJ8's en MC's van Smack, bekend van de succesvolle jongerenfeesten.

Wereldprimeur: Silent Rollerdisco
Naast veel muziek valt er rondom de podia ook van alles te beleven. Zo is er dit jaar op het festival een uniek concept aanwezig dat nog niet eerder op een festival vertoond is: de Silent Rollerdisco! Skate Danceen LaMovimento dagen de festivalgangers uit om hun rollerskate talentente laten zien in de silent disco, met een koptelefoon op die draadloosverbonden is met de swingende muziek van verschillende DJ's. Derollerskates hiervoor worden gratis uitgeleend.

Kijk voor het volledige programma overzicht en tijdschema opwww.artquakeopenair.nl

2 opmerkingen