Partyflock
 

House classics after the beach

gepubliceerd door , op
Als het Strandfeest is afgelopen, is de party nog niet voorbij! 20 years House Classics Festival Bloemendaal!

Zaterdag 6 juni is het goed toeven op het strand bij Bloemendaal want dan slaan de classics je om de oren van 12 tot 24 uur tijdens het 20 years House Classics Festival Bloemendaal. Alles aan dit feest klopt gewoon. Of het nu de symbolische entreeprijs van € 19,88 is (1988: Summer of Love), de locatie (Vroeger) of de line-up vol echte klassiekers (wat dacht je van Fierce Ruling Diva, Miss Monica, Spider, Miss Wendy of JP?). En nu dan ook nog eens traditioneel voorzien van een vette afterparty in downtown Zandvoort!

Als de zon opgeslokt is door de zee, het zeewater weer enkele graden is afgekoeld en de laatste pompende beats uit de speakers komen vanaf het strand van Bloemendaal gaan om 23.00 uur de deuren open van Jade in Zandvoort. Deze geheel nieuwe en hippe club in downtown Zandvoort zal het decor zijn voor After sun, de officiële after party van het 20 years House Classics Festival Bloemendaal.

Met een sterk team uit de line up van het festival overdag kun je er in Jade nog een dikke partynight tegenaan gooien en genieten van de vergeten house klassiekers van weleer. Het gaat een feest op zich worden waar je het strandspektakel nog eens lekker van je af kan dansen. Dj José en organisator Raoul Coolman gaan er nog eens stevig tegenaan met een speciale Back2back set en komen met een lekkere mix van oldschool, club- en tranceclassics. Daarbij zullen ze door de nacht heen ondersteunt worden door een aantal guest dj ’s van het festival daarvoor. Je kunt je helden dus maar liefst twee keer meemaken deze dag!

Speciaal voor de bezoekers van het 20 years House Classics Festival Bloemendaal is er een speciale voordeelactie bij deze after. Heb je je festivalkaartje namelijk na 8 mei gehaald, dan kun je op vertoon van dat ticket voor de helft van de prijs naar binnen bij Jade voor After Sun! De hypermodern ingerichte nieuwe Jade ligt in het centrum van Zandvoort, is zeer stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is bijvoorbeeld een speciale zomerse cocktailbar en in het vip gedeelte met uitzicht over de dansvloer kun je heerlijk exclusief loungen. Al bij binnen komst zul je zien, horen en voelen dat Noord Holland een super-club rijker is!

Je merkt het, zaterdag 6 juni biedt 20 years House Classics Festival Bloemendaal je een compleet pakket met alles erop en eraan, van strandfeest tot afterparty, van Bloemendaal tot Zandvoort en van 12 uur op zaterdagmiddag tot 5 uur op zondagochtend. Als dan om 5 uur in de ochtend de laatste klassiekers voorbij gekomen zijn kunnen jullie uitrusten en je vast voorbereiden op Hard Classics on the Beach op 1 augustus, wederom vanaf het strand van Bloemendaal en bij Vroeger. Op dit vette festival zul je wederom getrakteerd worden op een dikke selectie aan top dj’s. Wie dat allemaal zullen zijn wordt bekend gemaakt in de tweede week van juni. De mannen achter het 20 years House Classics Festival Bloemendaal laten het er niet bij zitten en gedreven gaan zij door met het neerzetten van oergezellige superfeesten!

3 opmerkingen

Gaat een TOPPER worden!!!!!!!!!!