Partyflock
 

Pinksterweekend bij Beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Het welbekende Beach Festival van Bloemendaal aan Zee is terug! Op zondag 31 mei en maandag 1 juni presenteert B-Bass Dance Events in samenwerking met Dutch Dance Guide de eerste editie van het Pinkster Beach Festival uiteraard zal dit plaatsvinden tijdens Pinksteren! Dit jaar valt Pinksteren op zondag 31 mei en maandag 1 juni en op deze dagen staat Bloemendaal aan Zee in het teken van één groot dancefestijn!

B-Bass Dance Events is erin geslaagd een perfecte lineup samen te stellen welke zeer gevarieerd is en bestaat uit grootheden als: Marco V, Johan Gielen en DJ Jean maar daarentegen ook de meest geboekte dj's van 2009: Quintino, Hardwell en clubbin icoon Eric van Kleef !

Tijdens het Pinkster Beach Festival kan je dus genieten van de lekkerste club, electro, trance en dance. Er zal een grote buitenarea en een indoorarea aanwezig zijn, beide dagen kan er plaats worden geboden aan maar liefst 6000 party people!

Voor de entreeprijzen hoef je het ook niet te laten, de prijs voor een ticket is € 12,50 voor 1 dag of € 17,50 voor een combiticket en dan kan je dus twee dagen naar binnen en genieten van alles wat het Pinkster Beach Festival te bieden heeft, want naast de geweldige lineup met artiesten zal er genoeg te beleven zijn op deze twee dagen.
De weersvooruitzichten zijn helemaal top, niet binnen feesten tijdens Pinksteren maar dus lekker op je slippers in het zand genieten van een mega lineup!

Bloemendaal aan Zee heeft het Beach festival weer terug, zorg dat je je kaarten online koopt zodat je zeker bent van entree, check voor online kaartverkoop www.easyticket.nl! De organisatioe raadt iedereen aan om op tijd te komen, de kaartverkoop gaat heel hard en ze verwachten grote rijen bij Beachclub Vroeger, zorg dus dat je je ticket in de voorverkoop haalt dan ben jij zeker van entree...

Klik hier om je kaarten online te bestellen tegen voordelige tarieven

9 opmerkingen

Eest naar het srand, dan weer verder, zeker kijken naar Marco V en Jean:yes:
 
Line up is niet verkeerd :banana:
kom misschien maandag wel ff kijken! als ik niet dood ben....
Artiest {SHOWLIST artist 136636, 45960}
Dit gaan twee spetterende dagen worden...........
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
idd fff hemmem, daarna zwemmen. en dan lekker feessie hiero.
nou zal ik er dan ook maar ff met m'n flyertje eronder gaan staan :lol:
lekker knallen met Ko-C en Jose ...en niet te vergeten knuffelbeer Cor :woop:
laatste aanpassing
 
Beachclub Vroeger, superlocatie!
ennn.. :bounce: :bounce: :bounce: we kunnen ons wat luchtiger gaan kleden :bounce:

Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Beachclub Vroeger The Bomb!!