Partyflock
 

Musica Republica Outdoor
Latest news

gepubliceerd door , op
Zaterdag 6 juni is het dan èindelijk zover; het festival wat bekend staat om de fantastische sfeer en het leuke publiek zal weer losbarsten!! Waar iedereen de afgelopen weken zich al een beetje heeft kunnen opwarmen in het zonnetje, staat het zomerse festival Musica Republica Outdoor bijna voor de deur! De early-birds waren vroegtijdig uitverkocht en de voorverkoopkaarten vliegen als warme broodjes over de toonbank, want iedereen heeft er zin.



Dit jaar zal Musica Republica Outdoor groter, breder en spectaculairder worden opgezet dan voorgaande jaren. Hiervoor verhuizen we naar één van de nieuwste festivallocaties van Rotterdam; het Sidelingepark met maar liefst 5 areas! Iedere area zal worden omgebouwd in de sfeer van de wereldsteden Miami, Berlin, Rio de Janeiro, Tokyo en Casablanca.

So Solid heeft voor deze editie ’s lands meest succesvolle organisaties en hun artiesten weten te strikken. Niemand minder dan Mesmarise, Extrema Music, Beatloverz en Meet the Streets zullen ieder een area voor hun rekening nemen. Internationale topartiesten zoals Felix da Housecat 🇺🇸, Wally Lopez 🇪🇸, Misstress Barbara (CAN), Andrea Roma 🇮🇹 en Chuckie zullen op Musica Republica Outdoor hun opwachting maken. Bijgestaan door de gehele Nederlandse top op het gebied van house, minimal/techno, latinhouse, R&B en Hip Hop.

So Solid heeft aan van alles gedacht, het terrein is high-heel friendly en gedeeltelijk overdekt. Tijdens deze outdoor-editie zal er nog groter en spectaculairder worden uitgepakt dan voorgaande edities. Verwacht state-of-the-art geluid, lichtshows, indrukwekkend decor, verrassend entertainment en afsluitend met een waanzinnig vuurwerkshow. Tevens is er een exclusieve Casablanca lounge, waar je rustig achterover kan leunen en kan genieten van buikdanseressen, verse mint-thee en een waterpijp.

Bereikbaarheid
Het festivalterrein is op diverse manieren te bereiken. Door de organisatie zal er vanaf station Schiedam Centrum de gehele dag een pendeldienst van en naar het festivalterrein ingezet worden. We raden onze bezoekers dus ook aan met het openbaar vervoer naar Schiedam Centrum te komen en gebruik te maken van deze pendeldienst. Retourtickets zijn vanaf vandaag online verkrijgbaar via www.musicarepublica.nl en kosten slechts €3,50.
Voor diegenen die toch besluiten met de auto te komen, biedt de organisatie een bewaakte parkeergelegenheid, deze is echter wel beperkt. De kosten hiervoor bedragen €10,- per auto. Voor de sportievelingen onder ons is er naast het festivalterrein een fietsenstalling ingericht, waar je je fiets veilig kunt stallen.
Voor uitgebreide vervoersinformatie verwijzen we jullie door naar www.musicarepublica.nl

Afterparty
Vanaf 23:00 uur gaan we net zo hard door tijdens onze afterparty in The Villa Thalia. Hier zullen diverse dj’s van het festival de sfeer van het festival doorzetten. Wie deze dj’s zullen zijn, blijft een verrassing, maar reken er maar op dat het los zal gaan! Voor de echte partygangers onder ons biedt So Solid een voordelig combi-ticket aan op www.musicarepublica.nl en in alle Free Record Shops.

Line-Up Musica Republica Outdoor
Miami – Mesmarise

Felix da Housecat 🇺🇸
Chuckie
Wally Lopez 🇪🇸
Andrea Roma 🇮🇹
Sunnery James & Ryan Marciano
Danny Delgado
Tony Verdult
Ray Fox
Mc Andy Sherman
Mc Roga

Berlijn - Extrema Music
Misstress Barbara 🇨🇦
Michel de Hey
Joris Voorn
René Amesz
Warren Fellow & Joey Daniel
Michael ‘Ille Bitch’ von L

Rio de Janeiro – Beatloverz
Samsobeats (Gregor Salto & Sidney Samson)
Quintino
Vato Gonzalez & Mc Tjen
Hardwell
Chris Rox
R-Two
Mike Joshua
Rishi Ricardo

Tokyo - Meet the Streets
The The Partysquad
Real El Canario
Goodfellas
The Opposites (live)
theFringe (live)
The The Flexican
Danny Delgado
The Superblenders
Sepehr
K-Fresh
MC Mick Swagger

Casablanca
DJ Binou
DJ Dennis Dijk

Voor meer info en tickets check http://www.musicarepublica.nl

So Solid adviseert je om geen tickets te kopen via marktplaats en andere niet-officiële verkoopkanalen. Deze kaarten kunnen vals zijn en/ of tegen woekerprijzen worden verkocht. Alle e-tickets zullen worden gescand.

2 opmerkingen

Nette line up!
Sidelinge park...hehe..dit is gewoon in Overschie...bij mij.
laatste aanpassing