Partyflock
 

Treetz
Pink spring edition

gepubliceerd door , op
Treetz
20 mei 2009
De lente heeft al een tijdje haar intrede gemaakt en als ode aan het lentegevoel, waarbij bloemetjes, bijtjes en euforische sferen de boventoon voeren, heeft het Treetz-team op de vrijdag vóór Pinksteren, een vertrouwde Treetz editie van formaat. En deze keer in de poptempel van Eindhoven; De Effenaar. Eindelijk is het weer tijd voor Nederland’s best lopende eclectic concept, om op vrijdag 29 mei in de Lichtstad de aftrap van Pinksteren te verzorgen.

Tijdens deze ‘Pink Spring Edition’ worden de fijne eclectische klanken bereid door Irwan, FLAVA en Saber. Onder begeleiding van onze goedlachse MC Iceman, kent deze editie alle elementen van een kwalitatief hoogstaande Treetz-avond. Als gast dj komt Billy the Klit langs om te laten zien uit welk eclectic hout hij gesneden is.

Treetz is fashion! En daarom heeft het fashion label Killah, Treetz als platform gekozen om een greep uit de nieuwe collectie te laten zien. Dit gebeurt door middel van een over the top ‘Killah Catwalk Show’. De show word gelopen door de Treetz-Killah-Girls. Check de website om kennis met ze te maken. Alsof dit nog niet genoeg is, bouwen ze ook nog een feestje op de bühne, Treetz columniste/fashionista Manoe viert namelijk haar verjaardag.

Na de geslaagde CD-release party blijft de Treetz CD, gemixt en gecompileerd door DJ Irwan, natuurlijk gewoon verkrijgbaar, bij de Treetz infostand.

Tickets
Zoals jullie weten was Treetz in haar vorige edities telkens uitverkocht voor aanvang. Wil je er zeker van zijn dat je voor deze editie een kaartje hebt? Bestel dan zo snel mogelijk je tickets online via www.treetz.nl en natuurlijk kun je bij de Effenaar zelf en de Free Record Shops ook snel even een kaartje scoren.
Presale: 15 euro (ex fee) Door: 18 euro.

‘Treetz, Always a special gift!’

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1437, 2648}
Werkzaam bij La Salle
gaat zeker knallen!!
Whoehoeeee :D