Partyflock
 

Festivalterrein Citymoves Den Bosch flink uitgebreid

gepubliceerd door , op
Vanwege de verwachte drukte tijdens Citymoves Den Bosch op donderdag 21 mei wordt het festivalterrein op de Pettelaarse Schans dit jaar flink uitgebreid. Vorig jaar trok de eerste editie van festival al een groot aantal bezoekers naar het door groen omgeven terrein naast het Provinciehuis, dit jaar worden er echter nog meer bezoekers verwacht.

Armin van Buuren
Voor Armin van Buuren is de Pettelaarse Schans geen onbekend terrein. Zijn 300ste uitzending van de populaire radioshow ‘A State Of Trance’ werd hier zo’n twee jaar geleden nog groots gevierd. Destijds was Den Bosch heel even wereldnieuws en wisten fans van over de hele wereld de hoofdstad van Brabant te vinden. Dit jaar keert ’s werelds tot nr. 1 verkozen DJ dus terug naar het Zuiden van ons land voor inmiddels de tweede editie van Citymoves Den Bosch.

Citymoves Den Bosch 2009
Citymoves is in 2009 uitgegroeid tot een minifestival met een sterk regionaal karakter. Zo ook in Den Bosch is Citymoves op het moment ‘Talk of the town’. Nieuwsgierige toeschouwers rijden af en toe vast even stiekem het terrein op om met eigen ogen de omvang van de opbouw te aanschouwen en te bekijken wat er allemaal wordt neergezet. Een enkeling trekt de stoute schoenen aan en schiet de productieleider even aan. “ We hebben dit jaar vanwege de verwachte drukte de capaciteit van het festivalterrein met zo’n 25% vergroot zegt Dennis de Bruin van ALDA. Ook alle faciliteiten zijn een stuk ruimer opgezet en de line-up bevat dit jaar niet meer maar ook grotere namen ten opzichte van vorig jaar. Zeker met het mooie weer van aankomende donderdag in het vooruitzicht zal het een gekkenhuis worden hier”, aldus de Bruin”.

Citymoves strijkt in 2009 op zo’n 10 prominente plekken in de grotere steden van Nederland neer waarvan inmiddels 8 locaties bekend gemaakt zijn. Bekende DJ’s uit zowel binnen als buitenland zorgen voor topentertainment van 13:00 of 14:00 uur ’s middags tot 22:00 uur ’s avonds. In Den Bosch zal om 13:00 uur het startschot klinken. Bovendien is Citymoves ook nog eens bijzonder laagdrempelig. Het is toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden en het vriendelijke karakter van het evenement wordt nog eens benadrukt vanwege de gratis toegang!

Timetable
De timetable en line up zijn inmiddels bekend:
13.00 - 14.00 Maurice Delgado
14.00 - 15.30 Sunnery James & Ryan Marciano
15.30 - 17.00 Lucien Foort
17.00 - 18.30 Erick E
18.30 - 20.00 Rank 1
20.00 - 22.00 Armin van Buuren

Openbaar vervoer
Vanaf Den Bosch Centraal station gaat buslijn 61, 64, 155, 159, 160 naar halte Chopinstraat. Vanaf deze halte is het ongeveer 6 minuten lopen naar de Pettelaarse Schans. Loop over de parallelweg langs het Shell tankstation. De Pettelaarse Schans is dan na 200 meter aan de rechterkant.

Auto / parkeren
Je kan vanaf de afslag A2, almede alle toegangswegen naar de Pettelaarse Schans de borden ‘parkeren citymoves’ volgen. PARKEREN OP TRANSFERIUM PETTELAARPARK! Dit ligt rechts van het provinciehuis.

Webcam
Citymoves Den Bosch (en alle andere edities) is live te volgen via de Citymoves webcam! Op www.citymoves.nl zal aan het begin van iedere editie een webcam actief worden en zenden we live beelden uit vanaf het terrein.

Pinnen
Op de Pettelaarse Schans zijn kassa's met pinautomaat aanwezig.

Kluisjes
MyLocker zal de kluisjes op het terrein verzorgen. MYLOCKER biedt een standaard locker, een lady locker (roze en voorzien van een spiegeltje) en een large locker aan. Alle bezoekers kunnen hierin hun spullen veilig achterlaten, zodat iedereen zonder zorgen van het feest kan genieten!

Twitter
Via Twitter kun je de hele dag volgen wat er tijdens het feest allemaal gebeurd. Door middel van kleine tekstberichten en foto’s houden wij, samen met de bezoekers op het terrein, iedereen op de hoogte! Als je een account aanmaakt en ons volgt via Twitter dan kun je ook reageren op onze berichten en foto’s!! Maak dus snel even een account aan en zoek ons op twitter.com/citymoves

YouTube
Ook op ‘YouTube’ kun je terecht voor de laatste Citymoves beelden, commercials en interviews. Meld je aan op www.youtube.com/user/Aldaevents en bekijk altijd de leukste en meest recente video’s.

Foto’s & Video
Van Citymoves Den Bosch zal een uitgebreid foto en video verslag terug te vinden zijn op www.citymoves.nl. Kijk dus na donderdag 21 mei of je jezelf nog ergens terug kunt vinden!

Weersverwachting
Met een temperatuur van zo’n 20 graden in het vooruitzicht belooft het een mooie zonnige dag te worden! Voor eventuele onvoorziene regenbuitjes zullen er gratis poncho’s worden uitgedeeld.

41 opmerkingen

Aanwezig
word moi feestje, lekker weertje zo te zien...
leuke line up.. vanaf half 4
tot morgen
Wordt wel lache :D
Werkzaam bij PT Events
Word zeker een mooi feestje !! Mooi weer !! 2jr geleden was top !!
gartis poncho's..... goed geregeld :)
Regen of geen regen, wij zijn er bij!!!
Uitspraak van Kimmetje:lief: op woensdag 20 mei 2009 om 09:33:
gartis poncho's..... goed geregeld
Regen of geen regen, wij zijn er bij!!!

+2 :cheer: zin!!!
 
het is bij mij in de achtertuin want ik woon zelf in de gestelsewijk :D dus komt zeker wel eve kijken zometeen kaartjes halen om nie teleurgesteld te worden dat het te vol is :D
 
Aanwezig :D
Uitspraak van Kimmetje:lief: op woensdag 20 mei 2009 om 09:33:
gartis poncho's..... goed geregeld
Regen of geen regen, wij zijn er bij!!!

Yesss ! :cheer:
Ik hoop dat ze nu wel voldoende wc's hebben, dat was de jaren hiervoor niet echt optimaal.....
maar Alda zorgt hier wel voor ga ik vanuit :)
 
Zin aan!!!
Zinnnnnnnnn!!! hier geen twijfel...lekker buiten dansen. See you tomorrow :-)

Uitspraak van Kimmetje:lief: op woensdag 20 mei 2009 om 09:33:
Regen of geen regen, wij zijn er bij!!!

joepie


Uitspraak van Stan&Debby op woensdag 20 mei 2009 om 09:49:
+2 zin!!!

:-D
Ik vond de lineup vorig jaar toch stukken beter
zou de hond mee naar binnen mogen?! :B)
Uitspraak van Kimmetje:lief: op woensdag 20 mei 2009 om 09:33:
gartis poncho's

Daar zit Misja zeker weer achter...

Dit wordt een superdagje!!!
Niet zo loopuh mieppuh!!! Het wordt heerlijk weer morgen!!


Lekker losch in den bosch!!!!!!!!!!! :D:D

ik ben van de party! :P
nice :)

vanaaf nog ff kaartje scoren denk ik :)
waanwezig!!!! :roflol:
 
Tot morgen allemaal :cheer:
 
lekker los in me eigen stad in den bosch, ben meer hardstyle fan maar moet wel te doen zijn met een lekker drankje en de zon :D
Artiest Nendis
Assen ist dabei :D lekker los daarzo:D
Uitspraak van Stefanovic b) op woensdag 20 mei 2009 om 17:03:
vanaaf nog ff kaartje scoren denk ik
handig dat dat de avond vantevoren al niet meer kan :rot:
Uitspraak van Stefanovic b) op woensdag 20 mei 2009 om 18:53:
handig dat dat de avond vantevoren al niet meer kan

denk dat je gewoon naar binnen kan ? :O of zou het om 1 uur al vol zitten :P
 
kan pas vanaf half 7 aanwezig zijn dus voor de zekerheid maar eventjes 2 kaartjes gescoord. Wel lekker zo een feestje in je achtertuin. Heb er iig zin in!!
Uitspraak van Bobby-T op woensdag 20 mei 2009 om 17:01:
Lekker losch in den bosch!!!!!!!!!!!

ik ben van de party!

Bobbie S en Bobby T in tha house

Zin in. Tot morgen allemaal.
zin in!
laatste aanpassing
Uitspraak van Nendis op woensdag 20 mei 2009 om 19:25:
denk dat je gewoon naar binnen kan ?
Denk t ook wel maar ik heb geen zin op hete kolen te zitten als ik toevallig een beetje laat ben morgen ;)
ikke kom ook, Ga naar alle feestjes van citymoves dit jaar, heb er zelfs een handleiding van zien liggen hier in Alkmaar:)
Nog gaar van gisteren :D

Maar zometeen maar eens aanrijden, is toch in Mijn stadje, dus moet ff acte de precense geven :D