Partyflock
 

LadyKillers in première in Amsterdam

gepubliceerd door , op
Ladies.. please pay attention. LadyKillers, bij uitstek het exclusieve vrouwen concept komt op vrijdag 22 mei naar Amsterdam. Duizenden vrouwen weten al moeiteloos hun weg naar het feest te vinden en nu is dan eindelijk, na vele verzoeken, ook Amsterdam aan de beurt. Spectaculaire extra's ,vingerlikkende chocoladefonteinen, overheerlijke cocktails, en propvolle goodiebags zijn slechts een paar extra’s die we voor de bezoekers in petto hebben.

Mannen
Speciaal voor de gelegenheid is de Amsterdamse Escape Club het decor voor al dit lekkers. Deze fashionable locatie in het hartje Amsterdam is de perfecte setting voor een nacht ongeremd losgaan. Je zult je afvragen wat er vanavond met de mannen gaat gebeuren. Heren, wees niet bang. Jullie zullen gegarandeerd deze avond niet geslachtofferd of vergeten worden en zijn natuurlijk ook meer dan welkom. Sterker nog, jullie zijn deze avond ook van cruciaal belang. So dress up and make to ladies go wild.

LadyKillers heeft voor deze eerste editie de spectaculaire locatie Escape Club weten te strikken. Deze locatie op het Rembrandtplein , midden in het hart van Amsterdam staat gelijk aan kwaliteit een dikke portie show. Het grootste led – scherm van europa hangt aan de gevel. Eenmaal binnen kijk je je ogen uit aan de luxe en kwaliteit die deze locatie uitstraalt. Combineer dit met de toegankelijk en vrouwvriendelijkheid van LadyKillers en je weet bij voorbaat dat deze combinatie goed zit. De eerste editie van LadyKillers in Amsterdam zal er qua line-up dan ook zeker niet om liegen… LadyKillers zijn ze.. Sex appeal hebben ze… met afstand… Hold yourself tight.

Tonight’s LadyKillers
Gregor Salto
Hardwell
Marc Benjamin
R3HAB
Rancido
Leon Benesty & MeMo G as One2mny
Hosted by: MC Roga

VIP
Wil jij LadyKillers beleven vanaf het exclusieve VIP podium in Escape? Of heb je iets te vieren en wil je de VIP cabana midden op de dansvloer afhuren? Twijfel dan niet en mail naar vip@your-republic.com of bel met de VIP Manager van Escape Club & LadyKillers op 06-504 62 922

Tickets
€15,- en zijn verkrijgbaar bij alle Free Record Shops, Primera Shops, www.Ticketonline.nl en via www.LadyKillers.eu Let op, kom vroeg, voordat de rij tot aan de Febo staat ;-)

2 opmerkingen