Partyflock
 

U-Niks vs. AA & Massive

gepubliceerd door , op
U-Niks laat weer eens van zich horen, en hoe! Na de Effenaar en Dynamo is het op zaterdag 23 mei de beurt aan Bar51 op Strijp S. in Eindhoven om een stukadoor te bestellen die het pleisterwerk na het feest weer kan reparen. En dat zal nodig zijn, want de ijzersterke combinatie van Tekno en Goa op één feest heeft al eerder bewezen dat het dak er compleet vanaf gaat.

Tussen de oude industriële panden van Philips langs het spoor in Eindhoven bevindt zich het Area51 skatepark, één van de grootste en meest indrukwekkende skate-tracks van Europa. Bar51 maakt onderdeel uit van dit complex en biedt met twee zalen ruimte aan circa 400 underground fanatics. Omringt door bouwputten en slooppanden is dit dè ideale locatie voor een feestje van U-Niks, want in de nabije omgeving wonen geen mensen die last kunnen hebben van de ronddwalende Goa freaks en Tekno zombies, resonerende funderingen en klepperende putdeksels.

U-Niks wordt deze avond in Bar51 uiteraard vertegenwoordigd door Bor (Zodiak Commune/U-Niks), het grote brein van alle onrust en chaos die U-Niks in de underground veroorzaakt. De maand na zijn optredens op STRP Festival in het nabij gelegen Klokgebouw en Queensday Festival ’09 op het Lichtplein staat deze rauwdouwer nog steeds strak van de adrenaline. En reken maar dat je dat gaat horen in zijn set! AA - oftewel Acid Anonymus -neemt de rest van de avond in de Tekno-zaal voor haar rekening met Phantomlab (AA) en Rinse (AA) en DJ Chris (AA). Tijdens het Queensday Festival trakteerden deze roemruchte free-party helden de meute Tekno zombies voor hun podium nog op de meest rauwe underground geluiden met een verraderlijk gekarteld randje, en dat is ook precies wat je hier op 23 mei voor je kiezen krijgt.

Massive zag vorig jaar het licht met een eerste Tekno-editie in Odeon te Veldhoven, waarna een Drum ’n Bass editie en een Goa-editie niet uit konden blijven. Op 23 mei neemt Massive een zaal voor haar rekening met Progressive, Goa en Psytrance geluiden uit de regio. Jape du Marie (Oxygen Recordings) mag bijvoorbeeld tot het meubilair van Bar51 gerekend worden als organisator van de Pro Techno feesten in deze locatie en wijst je met zijn Progressive geluiden de weg naar de dansvloer. Saint (Zodiak Commune) zette tijdens STRP Festival en het Queensday Festival nog een dikke Techno-set neer, maar zal zich in Bar51 nog één keer vergrijpen aan zijn eerste liefde; Goa. Ook Telebonkie (Nexus) en Liken & Jemca Explody (Boombats) hebben op het Lichtplein de voetjes uren lang van de vloer weten te houden, en doen dat tijdens ‘U-Niks vs AA & Massive’ nog eens alles behalve dunnetjes over met energieke Psytrance waar je simpelweg niet stil bij kunt blijven staan.

Let op: Onderschat de combinatie van Tekno en Goa niet, want ‘U-Niks vs AA & Massive’ beloofd een nacht freaken te worden, om vervolgens als een zombie huiswaarts te keren.

17 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 51010, 40348}
Tekno zombies

A.A :respect:
wat een vet persbericht! Petje af (Of op? ..zolang die groen is) :d
 
Artiest {SHOWLIST artist 44863, 44989, 50803}
hahaha, supervet :D
 
:bounce: zin zin zin :bounce:
:honger:
om vervolgens als een zombie huiswaarts te keren.

dacht het toch van nie, mooi nog paar uurtjes door @ :X
Uitspraak van chinchilla:dood:H4L op maandag 18 mei 2009 om 10:54:
doe eens niet zo mysterieus.. ;)

ok.....
Check your network?
or else, build one.....8)
Artiest Bor
he kleuzz zit je weer te stange als mensen naar een ander feest willen moeten ze da zelf weten
en niet hier gaan liggen zeiken van netwerk fijne vent ben jij
He? Gewoon naar beide gaan....O:)
:)
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3228, 3030, 2609, 565}
Artiest {SHOWLIST artist 56695, 48147, 13874, 170410}
... en toch ga ik geen progressive draaien maar ....

:bounce: GOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :bounce:

Briljant bericht by the way... :respect:
laatste aanpassing
Uitspraak van Jack Wax op maandag 18 mei 2009 om 19:06:
... en toch ga ik geen progressive draaien maar ....

GOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

jammer;p
Jahaa, hier heb ik weer eens ECHT zin in:)
Uitspraak van DJBOR op dinsdag 19 mei 2009 om 00:26:
jammer

hahahahaha - progressive rulez - goa ook - techno ook - trance ook - hahahaha