Partyflock
 

Electronation met Tiefschwarz, Oxia en Abe Duque live

gepubliceerd door , op
Ook in mei gaat Electronation gewoon door waar ze al jaren mee bezig zijn, feesten geven! In de Amsterdamse Melkweg organiseert Electronation wederom een editie van de vaste Klinch avonden. Na een groot succes met Steve Lawler vorige maand, zijn op woensdag 20 mei (de dag voor Hemelvaart) de gebroeders Ali & Basti Schwarz, aka Tiefschwarz, weer van de partij voor een exclusieve 4 uur set!

De voorverkoop gaat al vrij hard, dus zorg dat je er op tijd bij bent…



Vrijdag 22 mei verplaatst Electronation zich weer naar Antwerpen voor de residency in Cafe D’Anvers. Deze keer zal niemand minder dan Oxia van de partij zijn. De Franse technoheld heeft al meerdere keren zijn kwaliteit bewezen en zal dit zeker herhalen bij onze zuiderburen, naast Oxia zullen resident Terry Toner en de getalenteerde Sebastian Sleebos zullen hem bijstaan.

Zaterdag 30 mei wordt een druk avondje, met een dubbele programmering. In de Sugar Factory staat Rex…Electronation Live weer voor de deur met de spetterende Live show van de amerikaanse acid legende Abe Duque. Zijn eigen Abe Duque Records label en zijn aankomende album is veelbelovend, kwaliteit wat zeker in zijn nieuwe liveset terug zal komen… naast de muzikale bijdrages van Tim Wolff (Twstd) en Electronation talent Colin Blonden.

Tegelijkertijd is in Haarlem de tweede editie van Radio Stalker. Dit is een nieuw concept in Club Stalker waarbij Electronation residents (Terry Toner, Tron & Jimnastics) zich ontfermen over nieuwe talenten in de Haarlemse scene. De talentenjacht, waarbij jonge dj’s een plek kunnen veroveren in de Electronation radio show (met als hoofdprijs draaien in de Stalker), zag begin 2009 het levenslicht en zorgde meteen voor een volle tent en een meer dan gezellige avond, iets wat we met editie twee zeker gaan herhalen. Luister 23 mei naar de Electronation Radio Show (19:00 – 24:00 op Kink FM) om te stemmen op de eerste selectie djs bestaande uit Public Speakers, Niek Godeke, DJ Sophie, P Jones, Dansor, Paul Sebastian & Teenage Luck, Vinnie Mattone, Jonas Schellevis die zullen strijden voor een slot in de Stalker op 30 mei.