Partyflock
 

Bekendmaking line-up FreeFunk Festival 2009

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 4 en zondag 5 juli zal voor de zesde keer het FreeFunk Festival plaatsvinden. Ook dit jaar zal het Julianapark in hartje Venlo weer het decor vormen voor dit gratis te bezoeken dance-festival.

Het festivalterrein onderscheidt zich door zijn unieke ligging, midden in het centrum van Venlo. Verspreid over het groene stadspark zullen dit jaar de bezoekers een heel weekend lang bediend worden vanaf vier verschillende podia, met elk zijn eigen muziekstroming. Niet alleen de intieme en ongedwongen sfeer, maar zeker ook het vooruitstrevend concept door ieder jaar vernieuwend en origineel te blijven, maakt het FreeFunk Festival tot een uniek, gratis evenement dat jong en oud zal aanspreken.

Het vorig jaar vond de vijfde editie van het FreeFunk Festival plaats, een jubileum om van te smullen. Vanaf het moment dat de hoofdingang op zaterdag werd geopend tot de laatste minuut op zondagnacht werd er gefeest, gedanst en genoten. Ruim 20.000 bezoekers zagen hoe de vele artiesten het publiek helemaal uit hun dak lieten gaan. Bijzonder was het hoofdpodium dat was voorzien van zestig zonnepanelen, geleverd door Scheuten. Alsof het zo moest zijn, scheen de zon het hele weekend. De verkregen zonnestroom deed de muziek nog vrolijker klinken.

Ook dit jaar is de organisatie van het FreeFunk Festival er weer in geslaagd een spetterende line-up samen te stellen. Net als voorgaande edities zal ook dit jaar weer een groot aantal regionale, nationale en internationale dj’s en live muzikanten de lekkerste en meest opzwepende muziek ten gehore brengen.

De zaterdageditie begint dit jaar om 17:00 uur en zal plaatsvinden in drie verschillende tenten, verspreid over het hele terrein. In The Beat Factory, Lemon Community en Perron55, zullen onder andere dj’s als Ricky Rivaro, Monika Kruse en Endfest de ware liefhebbers in vervoering brengen.

Op zondag zal het gehele festivalterrein al geopend zijn vanaf 12:00 uur. Deze dag staat bol van topacts, verdeeld over de drie tenten en een buitenpodium achter het Limburgs Museum. De grote tent zal deze dag in het teken staan van rauwe elctro sound en heet dan ook niet voor niets de Rauw-kost area. Dj’s die je hier kunt bewonderen zijn bijvoorbeeld D.I.M. (Boysnoize Records) en The Subs. Verder zal er op zondag natuurlijk ook weer een house stage aanwezig zijn, The Beat Factory, met dit jaar dj’s en live acts zoals Sunnery James & Ryan Marciano en Erick E. Lemon Community zal op zondag nadrukkelijk meer de kant van de diepe bassen opgaan, met onder andere Benga, de grondleggers van Dubstep. En zoals we gewend zijn van de laatste jaren, zal ook dit jaar het befaamde Der Wald podium niet ontbreken op het FreeFunk Festival. Mannen als Dominik Eulberg, Gui Boratto en Michael Mayer zullen je hier overladen met de beste minimal acts van deze planeet.

Dit is slecht een kleine greep uit een keur van dj’s en live muzikanten die dit jaar in het Julianapark te bewonderen zullen zijn. Voor meer informatie over de line-up, het festivalterrein en alles wat verder met het FreeFunk Festival te maken heeft, check de vernieuwde internetpagina www.freefunkfestival.nl

14 opmerkingen

lemon communityyyyyyyyy
Der Wald podium niet ontbreken op het FreeFunk Festival. Mannen als Dominik Eulberg, Gui Boratto en Michael Mayer zullen je hier overladen met de beste minimal acts van deze planeet.


hele mooie namen voor een gratis festival


beetje ver alleen

in optie
laatste aanpassing
Uitspraak van kuijper87 op vrijdag 22 mei 2009 om 14:26:
Der Wald podium niet ontbreken op het FreeFunk Festival. Mannen als Dominik Eulberg, Gui Boratto en Michael Mayer zullen je hier overladen met de beste minimal acts van deze planeet.

Uitspraak van TraumaTizer // op vrijdag 22 mei 2009 om 13:44:
met onder andere Benga, de grondleggers van Dubstep

beetje research voordat een persbericht wordt geschreven misstaat niemand..

maar evengoed; gruwelijk line-up voor gratis!
 
Monika was heel chill op Time Warp!
Artiest {SHOWLIST artist 66688, 115763}
:respect:
zeker nicee!!
Zeker tof opgezet..


..maar gezien de afstand kan het alsnog een behoorlijk prijzig geheel worden. ;)
 
dikke namen voor gratis festivalletje
 
Currrrrrrent Value _0_
Der Wald (L) Mayer en Buritto (L)