Partyflock
 
Element Fusion Records is niet algemeen zichtbaar!

Empire New York viert 9 jarig bestaan!
F*ck de Crisis

gepubliceerd door , op
Empire New York viert 9 jarig bestaan!
27 april 2009
Op zaterdag 9 mei 2009 viert Empire New York zijn negenjarig bestaan. Empire New York is al jaren een begrip in het oosten van het land, en nog steeds één van de meest toonaangevende uitgaansgelegenheden in de regio. “Voor elk wat wils” is het motto van de Empire. Maar natuurlijk staat Empire New York vooral bekend om de bovenste verdieping, “The Club”, waar je elke zaterdag de beste hardstyle dj’s uit het binnen- en buitenland treft. Deze zaal is uitgerust met een monsterlijk geluidssysteem en een schitterende licht- en lasershow!

Aan het negenjarig bestaan wordt natuurlijk niet zomaar voorbij gegaan, want deze avond en nacht zullen ter gelegenheid van “9 years NY” de Donkey Rollers ,de vetste en misschien wel meest legendarische live-act van Nederland met Fusion Records - Koning Zany exclusieve sets neerzetten. Onze regionale helden Planet X, Wesnight en Neh'kron laten jullie bouncen op de nieuwste en beste hardstyle van dit moment.

De liefhebbers van het hardere werk mogen deze avond beschouwen als een prima opwarmer voor Bass Navigators op 31 mei in Empire New York. Holly en Recklezz, ook wel bekend als The Bass Navigators, zullen de bovenste verdieping van de Empire op z’n kop zetten met snoeiharde hardcore. DV8 zal z’n stembanden laten trillen om jullie en de dj’s uit hun dak te laten gaan! Op de kruk zitten is er dus niet meer bij!

Daarnaast staat in de grote zaal een spectaculaire surprise act op het programma, die je absoluut niet mag missen. Zorg dat je je mobieltje bij de hand hebt om filmpjes of foto’s te maken! In de overige zalen kun je genieten van uiteraard de beste programmering met sexy entertainment, en TMF zal met zijn Clubcam live verslag op TMF doen van alle festiviteiten. Vergeet je niet even naar pa en ma te zwaaien?

De entree bedraagt deze avond slechts € 4,- voor de NY-members en € 6,- voor niet-leden. Een muntje kost € 1,80. En ter gelegenheid van het 9 jarig bestaan is “F*ck de Crisis” in het leven geroepen. Dit houdt in dat je 20 Euro bij de entreekassa betaalt. Je krijgt dan 20 munten met de entree er bij! Prettige prijzen in tijden van economische teruggang! Kom jij langs om de verjaardag van ENY te vieren? Dan zien we je graag op 9 mei 2009, bij 9 Years NY bij Empire New York in Hengelo (Overijssel)!

P.S. Mei-maand is feestmaand! Ter gelegenheid van het 9 jarig bestaan heeft Empire New York in deze maand op veler verzoek het Addicted 2 Bazz – concept terug laten komen. Zaterdag 2 mei en 30 mei zullen de No.1 Dutch & Italian Hardstyle DJ’s van dit moment, te weten Headhunterz & Tatanka, NY op z’n grondvesten laten trillen. Ook “de vrienden des huizes” Noisecontrollers zullen op zaterdag 23 mei jullie bewijzen dat ze inmiddels lang en breed bij de gevestigde orde horen!

15 opmerkingen

Recklezz (Y)
De Fusion Clan zal de zaak daar eens op de kop gaan zetten !!!!
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Goed bezig, het oosten is weer ruim vertegenwoordigd
ziet er allemaal geweldig uit!!
-The Bass Navigators
-Headhunterz :respect:
en onze thuis dj Planet X

hopen dat de zaal eens wat voller wordt dan:)
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
-Headhunterz

Je bedoeld zeker Donkey Rollers?

Igg gefeliciteerd NY, nog vele jaren...
Aaaaaaaanwezig B)
Artiest {SHOWLIST artist 42991, 62042}
Uitspraak van Rico [Niet Verhoeven] op dinsdag 28 april 2009 om 20:39:
20 om 20 is erg erg verleidelijk

WAAT een heldeng actie
DUS
Uitspraak van JANINE. op dinsdag 28 april 2009 om 22:19:
Aaaaaaaanwezig (H)
9 jaar alweer? jezus, ik kan me de ochend na de opening van NY nog goed herinneren de avond zelf niet mee.... dat zegt genoeg denk ik :)
9 jaar nieuwe pand toch? Kan me nml nog herinneren dat ik vanuit de kinderwagen zo ongeveer nog naar het Liberty beeldje wees op de vroegere parkeerplaats bij Videotheek 2000 :P
ik kan me ook nog herrineren dat die nieuwe net open was en ik met n vriendin erheen ging.. mega stressen of we er wel inkwamen 8) was toch twijfel tussen groothuis en ny..

eenmaal binnen n supernacht gehad (Y) :lol: haha wat vliegt de tijd :o