Partyflock
 

Artquake Open Air focust op nieuwe muziekstijlen

gepubliceerd door , op
Artquake Open Air focust op nieuwe muziekstijlen
16 april 2009
Zaterdag 27 juni 2009 vindt voor de elfde keer Artquake Open Air plaats. De programmering bestaat dit jaar voor een groot deel uit acts die qua stijl niet onder één noemer te vangen zijn. Verschillende stijlen zoals electro, hiphop, dubstep, rock, drum 'n bass en pop worden gecombineerd in zowel live-optredens als DJ-sets. De organisatie maakt nieuwe namen bekend.

Het Belgische electropop duo Vive la Fête komt als een van de hoofdacts de line-up op het festival versterken. De eveneens uit België afkomstige dance-act The Subs sluit met hun punktrash liveact het festival af. Ook de electrorock band Hit Me TV, drum 'n bass collectief Black Sun Empire, deejay Spliph, de Haarlemmermeerse band Jerrys Toy Army en dubstep deejay Gomes worden aan de programmering toegevoegd. Eerder waren Nobody Beats The Drum, Baskerville, Stereo, Boemklatsch, theFringe en Chef'Special al bevestigd.

Tijdens het festival kom je ook veel jong talent tegen. Zo krijgen de winnaars van verschillende talentenwedstrijden als Show 'm What You Got, Kunstbende Noord-Holland en Rob Acda Award een plek op een van de drie podia. Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een Talentstage waar jonge muzikanten en performers in de spotlights staan.

Muziek speelt een hoofdrol op Artquake Open Air, maar ook rondom de podia valt er van alles te ontdekken en beleven. Met tal van interactieve creatieve uitspattingen en kunstzinnige verrassingen belooft Artquake Open Air 2009 weer een bijzonder sfeervol festival te worden. Blok zaterdag 27 juni dus alvast in je agenda!

Meer informatie over het festival en de programmering is te vinden op www.artquakeopenair.nl

3 opmerkingen

Moeilijke keuze AWFS of dit :S