Partyflock
 

Rekord3r gaat live op bijzondere locatie
Queensnight open air party

gepubliceerd door , op
Rekord3r gaat live op bijzondere locatie
10 april 2009
FeestRekord3r 'live' · Queensnight open air party
Datumwoensdag 29 april 2009
LocatieWestergasterrein Site
Na het succes van vorig jaar presenteert Rekord3r 'live' dit jaar in de vooravond van koninginnenacht op 29 april opnieuw een speciale outdoor ‘live’ editie. Dit jaar is de locatie het karakteristieke Westerpark (Westergasterrein) in Amsterdam. Verschillende Nederlandse live acts zullen voor de muzikale invulling van de avond zorgen samen met een bijzondere Mystery Guest. Dit gratis open-air event zal de ideale warming up zijn voor koninginnenacht en de dag zelf!

Op de plaats waar de hedendaagse house en tech sound vaak te vinden is komt Rekord3r met de tweede editie van Rekord3r 'live'. Waar het vorig jaar nog te vinden was op het Amstelveld, is het anno 2009 te vinden in het Westerpark op het Westergasfabriekterrein. Tussen de monumentale Gashouder waar de Awakenings edities plaatsvinden en de Westerunie zal de tweede editie van Rekord3r 'live' al in de vooravond om 19.00 uur losbarsten tot 01.00 uur ‘s nachts.

Vorig jaar waren Rekord3r en het bekende Chemistry Q-DAY nog te vinden op het Amstelveld. Echter door het grote succes, drukte in de stad en om uit te kunnen breiden heeft Chemistry gekozen om de ruimte te zoeken op een originele en net zo karakteristieke locatie als waar het al zat. Het podium van Rekord3r 'live' zal dus ook op 30 april blijven staan waar ook dan het typische Amsterdamse Koninginnedag gevoel zal heersen zoals Chemistry dat altijd kan brengen (kijk voor meer informatie ook op www.chemistry.nl).

Qua muziek is dit jaar wederom voor een Nederlandse invulling gekozen. Want Nederland staat niet voor niets hoog op de internationale dancelijsten! Ook is gekozen om een aantal live-acts neer te zetten van artiesten die voornamelijk bekend staan om hun dj-sets. Op 29 april heeft Rekord3r 'live' dan zelfs twee primeurs. Nadat vorig jaar Rekord3r 'live' resident Wouter de Moor samen met Phonopunk voor het eerst een live-set brachten gaan ze dat dit jaar pas weer exclusief voor de 2e keer doen. Kunnen we veel van verwachten want Wouter de Moor heeft een aantal nieuwe tracks die al door de grootheden worden gesupport. Ook Darko Esser is in dit geval een primeur hij brengt in oktober zijn debuutalbum uit op Wolfskuil waar we nu als eerste de bijbehorende live-act van zullen horen! Een andere bijzondere naam is Pitto (o.a. onderdeel van het DJ duo Mood Engineering); hij maakte in 2008 internationale naam met onder andere zijn hit ‘Sexvibe’. Naast bovengenoemde namen staan er ook een aantal echte Amsterdammers waaronder Sandrien (die ook nog niet vaak live te horen is geweest), vedette in het vak Jerome (altijd een energieke set) en het nieuwe duo Presetone (Victor Coral & ONNO). Er zal ook nog een bijzondere Mystery Guest komen deze avond, maar wie dat zal zijn wordt niet bekend gemaakt!

Naast het open-air event op koninginnenacht brengt Rekord3r 'live' op 20 mei in de Westerunie tijdens Hemelvaart weer een nieuwe ‘World of Wonders’ editie met onder andere Gaiser ‘live’, Barem en Tobi Neumann. De kaartverkoop is inmiddels gestart dus wacht niet te lang met de aanschaf van je kaartje! Kijk voor meer info over Rekord3r 'live' op 29 april en kaarten voor de editie in de Westerunie op www.rekorder.nl.

7 opmerkingen

 
hier komen we even buurten voor rotzooii (f)
Artiest {SHOWLIST artist 4219, 93959}
gelukkig....niet :p