Partyflock
 

Iedere zondag feesten studenten gratis bij Shape

gepubliceerd door , op
Niet iedereen weet het, Jean heeft een wilde studententijd achter de rug. Vijf dagen stappen was niet ongewoon, dus of er nog veel tijd voor studeren overbleef is de vraag. Naast Jean is ook oa. Quintino, mister number one hit Rapapapapa erbij! Want de diehards weten natuurlijk al dat Shape dé wekelijkse party is om op zondagavond je weekend in stijl af te sluiten. Deze feestelijke afsluiting ook nog eens extra voordelig voor studenten, want op vertoning van je studentenkaart of OV jaarkaart heb je namelijk gratis entree! Zo kan je in deze woelige tijden van crisis, dalende koersen, tekort aan stufi, hoge huren, bakken ellende, huisvestingsproblemen, verbroken relaties, SOA's en omvallende banken toch nog even alle ellende vergeten door keihard te dansen, te juichen en te springen op de dansvloer van Escape met dj’s Quintino, Frederik Abas, Sidney Samson, Tony Cha Cha en mister Madhouse: Jean!

Hoe beleefde mister iT, dj Jean, zijn studententijd, en wat maakt Shape in zijn ogen tot zo’n bijzondere avond? Jean, die elke laatste zondag van de maand in Escape staat, is op dit moment bezig zijn nieuwe dubbele mix compilatie af te ronden, Madhouse 2009 ‘The Bounce till you drop edition’. Ook heeft hij onlangs de nieuwe videoclip opgenomen voor het nummer Play that Beat, de plaat staat al bijna twee weken op nummer 1 in Nederlands belangrijkste downloadportal Dancetunes.nl, en bestormt op dit moment alle dance- en hitlijsten. “De zondagavond is traditioneel een avond voor diehards die weten wat doorhalen is en niet hun weekend al op zaterdag af willen sluiten om vervolgens de hele zondag op de bank te zitten. Voor studenten extra interessant natuurlijk vanwege de gratis entree, en de extra energie die ze zóuden moeten hebben haha! Want toen ik zelf zo tussen de 18 en 22 was ging ik echt vijf dagen per week op pad, soms zelfs een paar nachten achter elkaar zonder te slapen!”

Eén van de platen die Jean zeker gaat laten horen is Whodany - My World: “Een lekker groovy, bijna jazzy zomers saxofoon plaatje. Echt een plaatje voor de zondag waar de sfeer gewoon lekker ongedwongen is, het hóeft namelijk niet zo geforceerd feest te zijn als op zaterdag, waar iedereen toch altijd wat meer het idee heeft dat het allemaal moét gebeuren op die avond.”

Dj Jean - Play That Beat
{argument 'id' ontbreekt}

Shape
Maar wat is Shape, waar staat t voor, en waarom is het de perfecte plek om na een dagje/avondje feesten op het strand door te gaan? Shape is dé zomerse en zwoele clubavond voor alle Shiny Happy People. Opgewekte sferen, cocktails, zomerse Ibiza tunes, alles is aanwezig om de start van de zomer te vieren. Steeds meer clubbers ontdekken de voordelen van feesten op zondag, wanneer alleen de echte party die hards hun bank thuis verlaten en nog één maal laten zien waarom het weekend goed afgesloten moet worden!


Entree 15,- / gratis op vertoon van OV/studentenpas*