Partyflock
 
­ Nederland

Uptempo Queensday Rave

gepubliceerd door , op
Uptempo Queensday Rave
2 april 2009
FeestUptempo · Queensday Rave
Datumdonderdag 30 april 2009
LocatieSchaaf
Koninginnedag is voor de meeste onder ons zwalken over de markt, kansloos dronken worden in overvolle kroegjes met hoempapa muziek, beetje blowen tot je er bij neervalt, naar Amsterdam gaan (wat half Nederland doet, lekker de mensen massa in) etc. etc. Allemaal opties om Koninginnedag prima door te komen. Maar om een dag als deze echt knallend af te sluiten wordt er voor jullie in Schaaf te Leeuwarden, voor inmiddels de 4e keer, Uptempo georganiseerd. De gelegenheid Koninginnedag knallend af te sluiten met een diversiteit aan Hardstyle / Jumpstyle / Oldschool en Hardcore.

Lekker harde stampende Hardstyle, Oldschool en Hardcore, vooral is er gekozen voor een flinke dosis Hardcore. Om dit allemaal te kunnen waarborgen heeft het Uptempo Team voor de volgende artiesten gekozen. Aan Rabies & Alian (de twee ras echte friesche heren) de taak om als eerste de decks bestijgen en de eerste bezoekers te doen verwelkomen met een fijn staaltje oldskool. Voor deze heren geen probleem. Zij zullen het publiek naar hun hand zetten op elke manier die zij maar willen doormiddel van het publiek te overrompelen met bekende lekkere oldskool sounds die je weer helemaal mee terug nemen naar die goede oude tijd en herinneringen.

Vonstég zal het tempo met zijn set, volgend op Rabies & Alian act, verder opvoeren om de aan de verwachtingen van het publiek te blijven voldoen. Deze supergek-fotograaf-designer zal laten zien met zijn Hardstyle waarom hij zo enorm geliefd is bij het publiek, entertainment en knallen! Hij zal voor deze gelegenheid speciaal worden bijgestaan door MC Triggah. Dan is het moment aangebroken om de Hardstyle uit te laten lopen naar de Hardcore om de zaal op zijn grondvesten te doen schudden. Dit wordt mogelijk gemaakt door het zeker niet onbekende Friese duo, Wicked DJ Team. In Friesland en daarbuiten bekend door o.a. Deliciouz , Planet VIP, Illegal Vibes Outdoor Festival en Wicked City. Wicked DJ Team’s set zal wederom een memorabel moment worden voor de bezoekers.

Oude hardcore tijden herleven, maar op een ander vlak.DJ UZI in Leeuwarden, on the decks! UZI zeer bekend van ID&T, The Hitsquad, en de wereldberoemde act UZI and the Mouth of Madness. UZI zal de avond hakkend voortzetten zodat aan “koninginnedag-energie” geen gebrek ontstaat voor de afsluiter deze editie.

Hardcore in de meest pure vorm die er bestaat, zal het publiek doen hakken en zagen tijdens de afsluitende set van Lunatic & Miss Hysteria. Dit duo wordt wel de ‘verpersoonlijking van de echte hardcore’ genoemd. Frankrijk, Duitsland, Italie en thuisbasis Nederland zijn de landen waar ze veelvuldig opereren. Samen zullen zij koninginnedag 2009 op waardige manier afsluiten. Al dit geweld kunnen jullie meemaken, een feest om je Koninginnedag goed af te sluiten, op 30 april 2009 in Schaaf, kun jij Uptempo beleven voor maar € 10,-p.p. (doorsale only) De toegang is geopend vanaf 18:00 uur en de muziek zal tot 01:00 uur blijven klinken.

Uptempo de enige echte koninginnedag afsluiter in Leeuwarden. Tot 30 april.

7 opmerkingen

Probeer jij mij maar eens speciaal bij te staan :O
Artiest {SHOWLIST artist 131933, 38686, 28145}
Uitspraak van Versteeg op zaterdag 4 april 2009 om 12:56:
Probeer jij mij maar eens speciaal bij te staan :O

Die Sander is moeilijk bij te houden idd. ;)(Y)
30-04-2009 /\ Uptempo, "de Koninginnedag afsluiter" in Leeuwarden, Muziekcentrum Schaaf.

Vorig jaar was er:

* Goede sfeer
* Goed geluid (max. 8Kw :) ) en licht (o.a. lasers)
* lage entree
* Goede DJ's

Dit jaar bieden wij jullie een editie die qua inhoud aanvullend is op de edtie van vorig jaar.

Tot 30 april....... :BOUNCE:
laatste aanpassing
Uitspraak van Wietze Young op zondag 5 april 2009 om 00:27:
Vorig jaar was er:

* Goede sfeer
* Goed geluid (max. 8Kw ) en licht (o.a. lasers)
* lage entree
* Goede DJ's

Ja egt wel :bounce: heb me tot nu toe prima vermaakt @ Uptempo!!!