Partyflock
 

Rotzooii op 29 april koninginnennacht

gepubliceerd door , op
Rotzooii op 29 april koninginnennacht
30 maart 2009
S.E.Productions heeft maar weer eens het stof van het oer sterke concept Rotzooii geblazen. Koninginnennacht komt er weer aan, en zeg nou zelf. er is geen beter moment voor een Rotzooii party dan op deze uitgelezen dag die gecreëerd is om volledig los te gaan. De vooravond van de verjaardag van de koningin wordt ingeluid in een van de vetste underground locaties die Amsterdam rijk is namelijk de WesterUnie. De WesterUnie is een eeuwenoud pand die in een nieuw rauw jasje is gestoken. Er hebben inmiddels vele party’s plaats gevonden maar geen waren er zo leuk als Rotzooii vorig jaar met Karotte. De WesterUnie heeft sinds kort een nieuw geluidsysteem waardoor de diepe groovy sounds nu eindelijk tot zijn recht komen.

S.E.Productions is helemaal fan van deze locatie maar desondanks houdt zij deze gereserveerd voor de speciale evenementen zoals Rotzooii. Rotzooii heeft inmiddels veel internationale grootheden (Wighnomy brothers, Mathias Kaden, Karotte en Mikael Stravostrand) de ware scene van Amsterdam kunnen tonen. Een ideale mix tussen de internationals en locals maakt dit concept tot een feest voor de echte muziekliefhebber.

Maar nu. Rotzooii pakt dikker uit dan ooit te voren met een line up die alle voorgaande Rotzooii feesten zal overtreffen. Het koninginnenfestijn wordt natuurlijk ingeluid met onze vaste gangmaker de onmisbare man voor feestdagen zoals deze, Karotte. Deze Duitse showman weet hoe hij jouw koninginnennacht moet invullen. Maar dit is zeker niet alles ook de Turkse Onur Özer zal de oranje gekte gaan voor het eerst voor zijn kiezen gaan krijgen. Hiernaast komt Gregor Tresher maar ook Daniel Sanchez het Family affair team versterken en de dansvloer volledig onveilig maken. Zaal 2 wordt vertegenwoordigt door de Berlijnse tegenhanger van Bar 25 namelijk Bar 27 deze afterboys staan garant voor diepe housy dansbare beats die de voetjes van de vloer doen gaan en om dit compleet te maken zullen Ille Bitch en unders hier hun skills aan toevoegen. Dit is de ideale mengelmoes voor een wilde, te gekke Rotzooii party on queensnight so do not mis out on this one! Koop je kaartjes op tijd want vorig jaar was het binnen no time uitverkocht.

Voor alle die hard partygangers onder jullie de dag na Rotzooii gaat S.E.Productions door in de Canvas met het concept Panorama.

4 opmerkingen

Zou een mooi feestje kunnen zijn, maar Westerunie een underground lokatie...dat is natuurlijk lariekoek. Op vrijdagavond struikel je hier over de corpsballen.
Heb op Cadenza geen corpsbal gezien? :s
 
Uitspraak van Tjeerdo op maandag 30 maart 2009 om 23:40:
Heb op Cadenza geen corpsbal gezien?

maak mij daar ook echt geen zorgen om. Gaan allemaal naar de melkweg :o
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 31 maart 2009 om 12:40:
maak mij daar ook echt geen zorgen om. Gaan allemaal naar de melkweg

pcies...