Partyflock
 

Beatloverz viert op 4 april haar 1 jarig bestaan met een 10 uur durend muziekspektakel

anoniem gepubliceerd op
Beatloverz viert op 4 april haar 1 jarig bestaan met een 10 uur durend muziekspektakel
11 maart 2009
FeestBeatloverz · 1 year anniversary
Datumzaterdag 4 april 2009
WinactieBeatloverz actiegesloten
LocatieFactory 010
Op zaterdag 4 april is het dan zover. Het Dance-concept Beatloverz bestaat 1 jaar en dat moet gevierd worden. Beatloverz is binnen een jaar uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Dance-concepten van Nederland in zijn thuisbasis de Maassilo. Met keer op keer uitverkochte edities komen er gemiddeld bijna 5000 bezoekers per editie.

Beatloverz zal Beatloverz niet zijn als het weer groots gaat uitpakken met een van de dikste club line-ups van Nederland aangevuld met het vetste entertainment. Wat dacht je van speciale 2 uur sets van Mister Dirty Dutch “Chuckie”, The hottest DJDuo in Town “Sunnery James & Ryan Marciano” en de onbetwiste nummer 1 eclectische dj van Nederland “Real El Canario”? Dit is nog maar het topje van de gigantische Beatloverz IJsberg Waar vorige keer de Mainstage om was getoverd tot een waterzaal met heuse fonteinen en watervallen wordt hij deze keer weer helemaal omgebouwd tot een waar feestdecor.

Naast zoals eerder al gezegd de 2 uur sets van Chuckie en Sunnery James & Ryan Marciano zullen ook Sidney Samson, Benny Rodrigues, ROOG, Hardwell, Lucien Foort, R-Two en Mike Joshua de Raw Beatz met hun beatz omver blazen. Maar wat ook uniek zal zijn is het feit dat we niet 1 mc hebben maar 3 mc’s te weten: MC Gee, Andy Sherman en Dorothy Sherman die tegelijkertijd zullen optreden. Alsof dat nog niet genoeg is hebben we ook nog een heuse battle tussen percussionist Jethro Angkotta en drummer Glenn Helder en Costar op de saxofoon.

De tweede Area van Beatloverz is de inmiddels al beruchte Loving Beatz Area. Waar Chuckie en Sunnery James & Ryan Marciano in de Mainstage een 2 uur durende set zullen doen zal in deze Area Real El Canario ook een 2 uur set doen! Naast Real El Canario hebben we nog veel meer dj’s staan die je de lekkerste mix van house, urban, latin en classics zullen voorschotelen. Dit zijn de dj’s The The Flexican, Vato Gonzalez, Melly Mell, Jaziah, Sir Edward en Irwan. Omdat in deze zaal toch de urban klanken overheersen hebben we ook een heuse showcase van de groep “Flinke Namen” staan. De Ceremonie meesters van deze Area zijn Mo MC en Beatloverz Resident MC Jollygood.

Dan gaan we gauw naar de derde Area namelijk de Latin Beatz Area welke in de Factory 10 is. De Factory 10 is de nieuwste aanwinst in de Rotterdamse Dance-scene. Via de Loving Beatz Area kan je bij de liften komen om naar de Factory 10 te komen. Eenmaal op de 10de verdieping aangekomen waan je je in de Cariben. Latin klanken aangevuld met een zomers decor. De DJ’s die je in de zomerse sferen zullen brengen zijn Jeroenski, Leroy Styles, Tony Cha Cha, Rishi Ricardo en Marc MacRowland. De MC’s zijn yaNto en Boogshe.

Last but not least heb je nog de Minimal Beatz Area in de middelzaal van de Maassilo. In de Minimal Beatz Area is het label Manual Beats stevig vertegenwoordigd. Frontman Paul Hazendonk nodigt hier zijn djvrienden uit. Dit keer is het de beurt aan Warren Fellow, Terry Toner, Hertz & Vibes, Qbical en natuurlijk Paul Hazendonk zelf.

Dresscode
Hip en Trendy. Petjes en sneakers zijn toegestaan.

Tickets
De prijs van de tickets in de voorverkoop voor dit 10 uur durend muziekfestival is maar E 20.00. Aan de deur zal een kaartje E 27,50 zijn. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.beatloverz.com. Harde kaarten zijn te koop bij alle Freerecordshops.

V.I.P.
Er zijn een beperkt aantal V.I.P. tickets verkrijgbaar. Voor meer informatie en prijzen check dan www.beatloverz.com en dan de sectie V.I.P.

Legitimatie
Minimum leeftijd is 19 jaar en hier zal streng op gecontroleerd worden. Zorg er dus voor dat je je legitimatiebewijs bij je hebt want zonder legitimatiebewijs kan je de toegang ontzegd worden.

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro’s van en naar de Maassilo. Je pakt de blauwe Erasmuslijn vanaf centraal station en stapt uit bij metrostation ‘Maashaven’. De Maassilo ligt hier pal naast. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg Planner Plus op www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & Parkeren
De Maassilo is per auto uitstekend te bereiken. De Maassilo is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven. Kom op tijd om files te voorkomen.

5 opmerkingen

Hier ga ik heen ;-)
Na alle edities te hebben bijgewoond (oke behalve 1tje dan) Moet ik natuurlijk hier ook aanwezig zijn!!! haha vette shit
 
daar gaan we heeeenn!!! :cheer:
Uiteraard weer van de partij! :cheer:
na alle edities erbij geweest te zijn sla ik em
mooi over, lompe kinderfeest.
wel dikke line up altijd
latin village word em. :bounce: