Partyflock
 

Oslo Label Night

gepubliceerd door , op
Het op dit moment piekende Oslo Label zal zich presenteren op zaterdag de 14e van maart met een heuse label night in de Sugar Factory. Met releases van Christian Burkhardt, Vera, Damián Schwarz, Johnny Den Guillaume & the Coutu Dumonts is het duidelijk dat het hier deze avond zal gaan om warme sexy groovy techno.

De drie ontbrekende in het bovenstaande lijstje zullen Amsterdam aandoen deze avond. Federico Molinari, Ray Okpara en Nekes zullen met hun beste platen de Oslo naam verdedigen.

Als je een plaat hebt gemaakt die bij geen enkel label echt past zit er maar een ding op, zeluf doen! Federico en Nekes deden het zelf en met succes, met een mooie groep artiesten om zicht heen die een zelfde visie delen in hun passie voor muziek. Bij elke release steeg het label weer een beetje in aanzien en zie daar nu, wereld wijde faam door de tientallen releases. Ray Okpara is een graag geziene gast bij Oslo, iemand die begrijp hoe je de warme klanken over moet brengen. Wat de drie heren ook gemeen hebben zijn de optredens op Time Warp, daar waar Federico en Ray er de afgelopen jaren stonden staat nu Nekes ten tonele. Het prestigieuze toneel voor alle grote der aarde en waar menig doorhalend Nederland elk jaar weer zijn plekje vind bied in de openings uren ruimte voor rijzende sterren. Dat Ray Okpara, Federico Molinari en Nekes dit toneel al hebben bekleed of dat nog moeten gaan doen wil genoeg zeggen over de status van deze dj’s.

Dus uiteindelijk gaat het om zaterdag 14 maart waar er in de Sugar Factory drie klappers van artiesten aanwezig zullen zijn. Ze zullen een warme house sound aandoen die de afgelopen jaren er langzaam aan het insluipen is.

Oslo Label Night | zaterdag 14 maart | Sugar Factory
Federico Molinari | Ray Okpara | Nekes
www.piekup.nl | www.sugarfactory.nl

5 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
OSLO!
Artiest {SHOWLIST artist 44395, 44727, 41936}
Uitspraak van wesdex op dinsdag 3 maart 2009 om 18:23:
OSLO!

I LOVE OSLO!!!!!
Goed label!!

Aanwezig :D:D