Partyflock
 

Doorstroom is het nieuwe donderdagavondconcept van Nijmegen

anoniem gepubliceerd op
Doorstroom is het nieuwe donderdagavondconcept van Nijmegen
2 maart 2009
FeestDoorstroom · Kick-Off
Datumdonderdag 5 maart 2009
LocatieMerleyn
De donderdagavonden leven in Nijmegen, dat is een feit Nadat er bewezen is dat de Billabong de laatste donderdag van de maand aan het dansen komt op kwaliteitsvolle electronische muziek, gaan de donderdagavonden van de Merleyn ook voorzien worden van vooruitstrevende muziek. Onder Doorstroom worden er dj’s en live-acts aan het publiek voorgesteld, die de aandacht dubbel en dwars verdienen. Voor de eerste editie is er gekozen voor de Gelderse lekkernijen, waarvan 3 afkomstig uit ons het heerlijke stadje Nijmegen en een zeer talentvolle dj van buitenaf. De eerste gasten van vanavond zijn Darko Esser & Mark Wanders, vaak wordt het woord Nijmeegs finest onterecht in de mond genomen, maar bij deze 2 makkers van mekaar kan het haast niet ontkent worden. Bert de Rooij is een zeer talentvolle dj, met passie voor jazz, funk en soul. Dezelfde interesses heeft ook de vierde gast van vanavond Niels van Mil, diepgang verzekerd.

Over Darko Esser kun je heel kort zijn eigenlijk, want er zijn artikels volgeschreven met lovende woorden over zijn programmeringtalenten van de leukste club van Nederland, over zijn kunsten als dj en zijn waanzinnig ontvangen producties. Om nog maar eens te zwijgen over zijn prachtige label, heel erg terecht natuurlijk. Speciaal voor vanavond gaat Darko een 3 uur durende set verzorgen met een andere topper Mark Wanders, die in Nijmegen en omstreken bekendheid heeft verworven als een gerespecteerd dj. Hij wordt gekenmerkt als een zeer eigenzinnig en consequente disk jockey. Samen met zijn “partner in crime” Camiel organiseert hij ook Schmoov avonden in Nijmegen, die met succesvolle uitstapjes naar Breda, Groningen en Arnhem ook ongeveer heel Nederland hebben laten zien waar ze voor staan, HOUSE!

Bert de Rooij heeft de laatste jaar een enorme progressie gemaakt als dj, niet alleen heeft hij zijn eigen stijl en draai gevonden, maar wordt ook gevraagd door de grote organisatoren in Nederland, ook organiseert Bert samen met een paar maten van hem 8-Bahn, de meest toonaangevende feesten in Arnhem en Wageningen. En alsof dat allemaal niet genoeg is behoort hij sindskort een bij de Squz agency en tourt hij met dezelfde agency de hele land door. Hij is momenteel ook erg druk met het produceren, kortom de uitnodiging naar deze jongen is zeer terecht.

Noem je diep, house en disco in Nijmegen, dan komt er waarschijnlijk een naam heel snel boven draven en dat is die van Niels van Mil, deze Nijmegenaar heeft op Progressive City avonden al bewezen dat hij zijn diepe sound toch uitstekend naar het grote publiek kan brengen en begint daarom ook door zijn eigenzinnige stijl toch veel fans te werven in Nijmegen en omstreken. Een perfecte opwarmer voor een eerste veel zeggende avond als deze.

Als je nog niet bent overtuigd, kunnen we je nog vertellen dat het feest gratis te bezoeken is. Oftewel je bent gek als je niet even gezellig langs komt om een dansje te doen op een veelbelovende, kwalitatieve en sfeervolle concept als deze, gezelligheid alom.

5 opmerkingen

 
Artiest Cosh
Ben dr bij do-dag!
Tesla Stroom :-)
Werkzaam bij Kørknapen
Artiest {SHOWLIST artist 61786, 14781}
goeie shit! werd tijd dat er meer in de merleyn te beleven is.. heb al een aantal goede feesten hier meegemaakt! lekker geluid, goede dj's.. ik denk dat ik ook even mn neus laat zien vanavond!
yesss...zin an vnvnd!

de fijnere technoholletjes in NMGN mogen optimaal benut worden :D