Partyflock
 

Nubux presenteert een tussendoortje: Nubux Schokt

gepubliceerd door , op
Nubux presenteert een tussendoortje: Nubux Schokt
1 maart 2009
Stichting Nubux presenteert: Nubux schokt! Op vrijdag 13 maart vindt dit indoor-event plaats in Uitgaanscentrum De Valk in Reusel. Omdat de stichting nu al een aantal jaren op rij het Nubux Festival in oktober organiseert, besloot men dat de tijd rijp is voor een aantal Nubux-events door het jaar heen. Nubux schokt! is het eerste thema event, dat volledig in het teken zal staan van harde, schokkende en dampende muziek. En zoals men gewend is bij Nubux, wordt er aan alle muziekliefhebbers gedacht.

Schokkend…
Nubux schokt! vindt plaats in Uitgaanscentrum De Valk in Reusel. In de zaal staan drie tribute-rockbands op het programma: Fiction Plane Tribute, The Manky Nuts en MegasetH. Dit belooft een zeer schokkende beleving te worden met snoeihard rock- en metalgeweld. In de discotheek beklimt het alom bekende Nubux Resident DJ Team het podium, bestaande uit DJ Rob, Static & J-Kay, Mente en Djako. Zij zullen deze avond een aantal wervelende sets weggeven. Met hun pompende beats zullen zij De Valk op hun grondvesten doen trillen. Op de website www.nubux.nl lees je alles over de artiesten die optreden tijdens Nubux Schokt.

En meer…
Naast het Nubux Festival in oktober organiseert de stichting ook nog de Nubux Kick Off in juli, als opwarmer voor het grote festival. Tijdens deze Kick Off zal er een lokale bandwedstrijd worden gehouden, waarbij de winnaar een optreden krijgt op het Nubux Festival. Naar verwachting zal de stichting nog meer thematische evenementen organiseren door het jaar heen, zoals Nubux Unplugged. Houd dus de website www.nubux.nl in de gaten!

Uiteenlopende muziekstijlen
Stichting Nubux is een non-profit festivalorganisatie die volledig draait op de krachten van vrijwilligers. De Stichting organiseert ieder jaar een tweedaags festival in Reusel met zeer uiteenlopende muziekoptredens. Kane, Racoon, Guus Meeuwis, De Heideroosjes, The 925’s, Jeremy’s en Showtek betraden onder andere het Nubux podium de afgelopen jaren. Op dit moment is de organisatie nog druk in onderhandeling over de acts voor het festival van 9 en 10 oktober later dit jaar.

Doe mee met Nubux Schokt! Kom in beweging op vrijdag 13 maart, door een klein bedrag te schokken van €5,00 creëren we massaal een beving van Nubux-formaat!

4 opmerkingen

Altijd gezellig.
Kwam met carnaval voor het eerst sinds jaren weer eens in de Valk maar damn, daar hebben ze een leuke tent van gemaakt na die fik (y)


Kan helaas deze dag niet aanwezig zijn, veel plezier iedereen (maar dat lukt wel met Nubux :respect: )
 
kan er helaas niet bij zijn
Rage Against The Machine vervangt Fiction Plane!

Niet op Pinkpop, niet op Lowlands, maar tijdens Nubux Schokt! op vrijdag 13 maart 2009 in de tribute area in Uitgaanscentrum De Valk in Reusel.

Helaas zijn de jongens die een tribute wilden brengen aan Fiction Plane verhinderd, zo is afgelopen week gebleken. Tot hun grote spijt konden ze écht niet optreden. Wel heeft zanger/bassist Bas Soetens zelf mee gezocht naar een passend alternatief. En dat is zeker gevonden in Concrete Jungle uit Eersel. Concrete Jungle speelde al een tijdje met een zangeres. Maar toen wisten de mannen het zeker. Het was tijd voor wat ruigere muziek! De bezetting werd gedownsized tot een zanger (Marijn Hoogendoorn), een gitarist (Jasper Jansen), een bassist (Niels van Mol) en drummer (Paul Coenen). Over de te coveren muziek waren ze het snel eens: Rage Against The Machine!

Nubux Schokt! heeft dit jaar twee area’s: Een tribute area met 3 bands te weten Concrete Jungle (Rage Against The Machine tribute), The Manky Nuts (Pantera tribute) en MegasetH (Megadeth tribute). Daarnaast is er ook een resident DJ area. In deze zaal zullen alle huis-dj’s van het Nubux Festival hun opwachting maken: Djako, Mente, DJ Rob (Parkzicht/Club-X) en Static & JK.
Nubux Schokt! vindt plaats op vrijdag 13 maart 2009 in Uitgaanscentrum De Valk aan de Wilhelminalaan in Reusel, deuren gaan om 20.30 uur open en de entree is 5 Euro.

Het Nubux Festival vindt dit jaar wederom plaats en wel op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober op evenemententerrein De Wilgenspot aan de Lage Mierdsedijk in Reusel.

Máár het Nubux Festival is niets zonder haar Kick-Off! Deze jaarlijks terugkerende wedstrijd zorgt altijd voor dé opener van de Nubux Festival vrijdag. Dit jaar vindt de Kick-Off! plaats op vrijdag 17 juli 2009. Gegevens worden later bekend gemaakt. Bands die willen inschrijven kunnen dat doen tot en met vrijdag 5 juni 2009 door een e-mail te sturen met biografie en foto naar d.elsen1@chello.nl of te bellen met Peter Vosters (06 – 36 06 19 69).

Als dat allemaal nog niet genoeg is organiseert stichting Nubux op vrijdag 24 april 2009 een unplugged optreden van BZB in discotheek El Sombrero in Reusel. Kaarten zijn te koop vanaf zaterdag 28 maart 2009 à 10 Euro per stuk bij onder andere El Sombrero. Maar wees er snel bij,
er zijn slecht 250 kaarten beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.nubux.nl.