Partyflock
 

Kaartverkoop ‘A day at the park’ op zaterdag 28 februari van start

gepubliceerd door , op
Met stip kwam ‘A day at the park’ afgelopen jaar binnen in de jaarlijkse top 10 van leukste grote evenementen van Amsterdam en omstreken. Vol trots zagen Alda en Evotions dat hun kindje tussen grote feesten als Koninginnedag, de Gay Parade en de Uitmarkt stond. En dus wordt nu ook met veel verwachting uitgekeken naar de tweede editie van dit bijzondere festival in het Amsterdamse Bos! Deze staat in de agenda genoteerd op 25 juli.

Dat dit opnieuw in het grootste ‘park’ van Nederland wordt georganiseerd is mede het resultaat van de vlekkeloos verlopen eerste editie. ‘A day at the park’ verhuist naar een nieuw terrein dat nog dieper in het Amsterdamse Bos ligt waardoor de parkbeleving nog groter wordt dan op het Arena terrein het geval was.

De formule van 1 groot podium waar een select (inter)nationaal gezelschap een lange settijd krijgt blijft onveranderd. Uiteraard staat de BBQ weer klaar en zullen er wederom picknickmandjes verkrijgbaar zijn. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de line-up die in de basis hetzelfde verloop krijgt als afgelopen jaar en waarin house, techhouse en techno dus centraal staan. Na het succes van vorig jaar heeft de organisatie de grootste namen ter wereld aangeboden gekregen, maar voorop staat dat de lijn in de dag perfect in balans moet zijn.

De capaciteit van het terrein blijft ook hetzelfde als vorig jaar. Gelet op het feit dat het festival toen uitverkocht aan de deur is de verwachting dat dit nu in de voorverkoop gaat gebeuren. Wie er vorig jaar niet bij was maar wel nieuwsgierig is geworden naar ‘A day at the Park’ kan een mooie impressie van de dag terugvinden op www.adayatthepark.nl/site/foto.htm

De voorverkoop voor ‘A day at the park’ 2009 gaat op zaterdag 28 februari om 12:00 uur van start. Kaarten kosten € 35,- (ex. Fee) en zijn vanaf dan verkrijgbaar via www.adayatthepark.nl en in alle Free Record Shops.

Meer informatie zal de komende tijd bekend worden gemaakt.

19 opmerkingen

 
waarom afgeweken van het 2e weekend in juni??
laatste aanpassing
 
erg jammer dat het nu tegelijk met Rockit valt, net daar een EarlyBirdy voor gekocht
Wat kosten de kaarten nou? 25 of 35 euri??
 
voor maar 30euri en met zoveel meer dj's......


wel jammer hoor, vond het helemaal top vorig jaar!!!!!!
als het ook weer zulk weer wordt :) kan dit niet fout gaan :D ook after erbij was super. kheb de poster hier trouwens nog hangen
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Jooztvdberg op vrijdag 27 februari 2009 om 12:56:
after

meest bizarre avond van 2008
laatste aanpassing
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
qua line up, area 2 schat ik in op de We Are E djs: www.myspace.com/wearee
mainstage waarschijnlijk weer Sven, aangezien ie op geen 1 ander festival draait in NL deze zomer wegens de overeenkomst met Evotions die ook Cocoon doet. ipv Dubfire wellicht proggy dj als Cataneo, en als opener een act als 2ManyDJs of Glimmer Twins :)
Vond het een ingekakte picknick, maar dat lag kennelijk aan mij...
Dit was een heeeeerlijk dagje vorig jaar!!
 
Uitspraak van yophobanjo op vrijdag 27 februari 2009 om 15:42:
Dit was een heeeeerlijk dagje vorig jaar!!

agree! Alleen mogen ze commerciele meuk van roog & erick e thuis laten :x
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 27 februari 2009 om 13:40:
Uitspraak van Jooztvdberg op vrijdag 27 februari 2009 om 12:56:
after

meest bizarre avond van 2008

lol zaal 2 roeleerde :D ik en nog 15 man ofzo haha
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 27 februari 2009 om 16:10:
agree! Alleen mogen ze commerciele meuk van roog & erick e thuis laten

Helemaal mee eens!
waarom afgeweken van het 2e weekend in juni??

Het Amsterdamse Bos wordt door veel organisaties en verenigingen gebruikt en helemaal omdat het deze zomer haar 75-jarig bestaan viert. We konden dus alleen op deze datum terecht maar we denken dat vanwege de aard van het festival er geen al te grote overlapping is met de andere festivals. Voor 2010 gaan we zeker kijken of we weer terug kunnen naar juni.

voor maar 30euri en met zoveel meer dj's......

Wij denken dat het succes van afgelopen jaar juist heeft aangetoond dat met een goede line-up het niet perse gaat om de kwantiteit. De waarde van A day at the Park zit hem in andere dingen dan een zo groot of indrukwekkend mogelijke verzameling artiesten.

Alleen mogen ze commerciele meuk van roog & erick e thuis laten

Juist de variatie in de line-up maakte dat er voor ieder wel wat bij zat. Als je alleen techno wilt horen zijn daar prima alternatieven voor, of alleen house idem dito. De bezoekers van A day at the Park konden zich afgelopen zomer nagenoeg allemaal erover heenzetten dat er niet alleen maar muziek in hun eigen straatje werd gedraaid. Dat gaan we dus niet veranderen.
Artiest {SHOWLIST artist 47729, 30023, 54663, 50688}
Vond het niet zo'n topper vorig jaar!
Als het geen mooi weer was geweest was er niets van heel gebleven naar mijn mening. Het idee was goed, aankleding ook redelijk. Alleen de time-table was totaal fout, stijlen liepen niet in elkaar over en het geluid kon veel beter.

Maar voor 25e heb je een mooie start van het festival seizoen. Maar om dan nu meteen 10e erboven op te doen en de datum te verplaatsen naar het hoogseizoen vind ik echt heel dom en raar. Schoenmaker blijf bij je leest.
 
Uitspraak van Tjeerdo op vrijdag 27 februari 2009 om 23:59:
Voor 2010 gaan we zeker kijken of we weer terug kunnen naar juni.

(Y)
Ik hoop dat ze snel de dj's bekend maken, eerder ga ik niet gokken op dit feestje.
Zal best wel wat goeds komen, maar wil het gewoon weten voordat ik kaarten haal.
Ik ga naar een feest voor bepaalde DJ's en niet voor een lokatie of feestnaam...
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Uitspraak van Batswaffel op zaterdag 28 februari 2009 om 12:10:
aar voor 25e heb je een mooie start van het festival seizoen. Maar om dan nu meteen 10e erboven op te doen en de datum te verplaatsen naar het hoogseizoen vind ik echt heel dom en raar. Schoenmaker blijf bij je leest.

Allereerst trek je de definitie van de zegswijze: ''schoenmaker blijf bij je leest'' een beetje in twijfel door hem zelf in de mond te nemen. Daarbij gaf Tjeerdo al aan waarom er is gekozen voor een andere data.
Uitspraak van Tjeerdo op vrijdag 27 februari 2009 om 23:59:
We konden dus alleen op deze datum terecht

:-( Da's nou inderdaad jammer........Was er graag bij geweest :jaja: Vorig jaar een topdag gehad.......maar ja.......Ergens tussen al die heerlijke festivals door moet je óók nog s een keer op vakantie ;-) Tóch?!