Partyflock
 

Vrijdag 6 maart Latin Lovers on tour in Club Vie & Escape

gepubliceerd door , op
Vrijdag 6 maart 2009 is weer een unieke datum voor in je agenda! Het concept Latin Lovers strijkt dan namelijk met veel liefde neer in de dikste toplocaties die Nederland rijk is: Club Vie Rotterdam en Escape Amsterdam! Met een arsenaal aan topartiesten in de latinhouse sferen als Benny Rodrigues, ROOG, Sunnery James & Ryan Marciano, Gregor Salto, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash, Andy Sherman, Zawdi MC MC en het Engelse duo Prok & Fitch dat speciaal wordt overgevlogen is Latin Lovers volledig on fire!

Na de eerste uitverkochte editie in Club Vie is het duidelijk dat Latin Lovers een goeie switch heeft gemaakt! Met knallende champagne kurken, ijskoude zomerse cocktails, een fantastisch decor, de beste artiesten en uiteraard de mooiste mensen op de dansvloer was verhuizing van Latin Lovers naar Club Vie een feit waar de mensen nu nog over praten! Vanaf de eerste tot aan de laatste minuut klonken de latin beats onder de Willemsbrug heen en Latin Lovers heeft bewezen dat er met Club Vie samen een hechte band is ontstaan! De volgende editie staat alweer in de startblokken en wel op vrijdag 6 maart! Met de zomer in hun bol staan de latin artiesten ROOG, Gregor Salto, Chris Rox, Jasper Clash & Andy Sherman te trappelen om te mogen vlammen!

Latin Lovers boekt ook een extra vlucht naar Amsterdam! En wel op de dikste locatie die er in Amsterdam te vinden is, namelijk naar Escape! Met heel veel zomerse invloeden weet Latin Lovers wel raad met deze te gekke locatie midden in het centrum van onze hoofdstad! Alle palmbomen zullen ook hier op vrijdag 6 maart uit de grond schieten en de vlinders zullen vrolijk over de dansvloer heen vliegen! Om de internationale allure van Escape niet te vergeten heeft Latin Lovers speciaal uit de UK het topduo Prok & Fitch uitgenodigd voor een dikke latin tribal set! En als dat nog niet genoeg is zullen de helden Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash & Zawdi MC MC de nacht brengen tot een ultiem hoogtepunt!

Zet dus vrijdag 6 maart met een dikke stift in je agenda, typ het in je Blackberry of schrijf het op je hand, want Latin Lovers neemt Rotterdam en Amsterdam over met haar warme latin sound! Kaarten voor deze bijzondere happening zijn nu al te verkrijgen via www.easyticket.nl en www.footclub.nl