Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore Limburg 14 maart te vinden op Atomico Tegelen
laatste info en timetable

gepubliceerd door , op
Hardcore Limburg 14 maart te vinden op Atomico Tegelen
24 februari 2009
FeestAtomico · Procession of the Mercenaries
Datumzaterdag 14 maart 2009
WinactieAtomico actiegesloten
LocatieDe Haandert Site
Als je als organisatie achtereenvolgens 9 edities tot een succes weet te brengen dan kun je daar alleen maar trots op zijn. Zéker als alles erop wijst dat de 10e editie eveneens een topper gaat worden! Zaterdag 14 maart 2009 vindt in Cultureel Centrum De De Haandert te Tegelen (Venlo) Atomico - Procession of The Mercenaries plaats en de animo - vooral uit eigen provincie - is wederom overweldigend.

Area 1 - Newstyle
21:00-21:40 Wizard
21:40-22:30 Nosferatu
22:30-23:20 The Viper
23:20-00:10 Tommyknocker Italië
00:10-01:00 Dynamike
01:00-01:50 Noize Suppressor Italië
01:50-02:40 Vince
02:40-03:30 DaY-már
Hosted by mc Scorpio

Area 2 - Oldstyle
21:00-22:00 Dennis The Menace
22:00-23:30 The The Darkraver
23:30-00:30 J.D.A.
00:30-01:30 Divius vs Mixme2
01:30-02:30 Panic
02:30-03:30 Dynamike
Hosted by mc B.I.G.

In de Oldstyle area zullen zoveel mogelijk stromingen aan bod komen. Zo wordt er begonnen met Oldschool en Classics alvorens over te gaan op Early Hardcore en Early Rave. Omdat het de 10e editie is wordt het laatste uurtje een “speciale“ set voorgeschoteld met als rode draad de grootste Hardcore hits van 3 Steps Ahead en Charly Lownoise & Mental Theo (Speedcity). Het laatste beetje sap zal dan ook letterlijk uit de nog aanwezige sinaasappels worden geperst!

Het recept
Alle vertrouwde ingrediënten om van deze 10e editie een waar spektakel te maken zijn weer aanwezig: het harde doch loepzuivere EAW geluid, een decor opgevuld met diverse showelementen, een kleurrijke lichtshow én lasers om het hallucinerende plaatje compleet te maken. Een extra element zal deze keer echter worden toegevoegd in de vorm van enkele dansacts verzorgd door 2 danseressen. Daarnaast wordt organisatorisch alles weer tot in de puntjes neergezet en staat de prijs / kwaliteit verhouding hoog in het vaandel zodat de bezoekers - waar het uiteindelijk toch allemaal om draait - niets te kort zullen komen!

Drugspreventie
Burgemeester Bruls van Venlo staat dit evenement én een eventueel vervolg alléén toe als het drugsgebruik wordt teruggebracht naar een minimum. Aangezien een door het Ministerie van Justitie erkend beveiligingsbedrijf nog niet genoeg is om d.m.v. een streng deurbeleid zoveel mogelijk drugs buiten de deur te houden wil de organisatie de hulp inroepen van de bezoekers!

Probeer je s.v.p. in te houden en probeer ook een ander te “ helpen “ als je ziet dat diegene te ver gaat. Het Rode Kruis is aanwezig om medische hulp te verlenen. Als je vragen hebt over drugsgebruik en gezondheid kun je terecht bij de medewerkers van de GGZ. Ook ruzie maken en provoceren (inclusief pogoën) valt absoluut niet te accepteren. De politie Limburg Noord zal gedurende het evenement assistentie verlenen dus een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Bezoekers moeten zich ervan bewust worden dat zij mede verantwoordelijk zijn voor de voortzetting van dit concept. Laat het dan ook niet zover komen dat dit de laatste Atomico in regio Venlo wordt!


Garderobe & sanitaire voorzieningen
Direct na binnenkomst bevindt zich een bewaakte garderobe waar je tegen een te verwaarlozen vergoeding de hele avond gebruik van kunt maken. Dat laatste geldt ook voor de wc’s maar die zullen dan ook gedurende het feest worden schoongehouden.

Rokersruimte
Hiervoor wordt de 3e zaal van Cultureel Centrum De De Haandert gebruikt. Om maar direct antwoord te geven op de vraag waarom er in deze zaal geen muziek wordt gedraaid: slechte isolatie. Iets wat bést jammer is want de rest van het gebouw is juist uitstekend geïsoleerd en beschikt daarnaast ook nog eens over een prima akoestiek.

Bereikbaarheid
De locatie ligt op een steenworpafstand van het station. Voor het gebouw bevindt zich een rotonde met aansluitend een grote parkeerplaats met meer dan genoeg parkeergelegenheid. Hier kan uiteraard gratis gebruik van worden gemaakt.

Partybus
De vertrouwde partybus is terug van weggeweest en zal weer worden ingezet zodat iedereen zonder vervoer én natuurlijk de gulzige drinkers onder ons geen enkele editie hoeven te missen. De prijs bedraagt € 25 inclusief entreekaartje. Helaas moest de prijsstijging van het huren van een bus worden doorberekend in de prijs maar daar staat dan wél een luxe touringcar voor 66 personen tegenover. Het schema ziet er als volgt uit:

20:30 » Snooker- en Poolcentrum Hornerhof / Rijksweg 7B / Horn
20:40 » Gemeentehuis / Raadhuisplein 1 / Haelen
20:55 » De Zaal / Sint Antoniusstraat 2 / Heythuysen
21:00 » Volkswagengarage / Kerkstraat 24 / Roggel
21:10 » Rabobank / Roggelseweg 2 / Helden
21:15 » Gemeentehuis / Wilhelminaplein 1 / Panningen
21:45 » Geplande aankomst in Tegelen

De bus zal iedereen weer veilig naar huis brengen om 3:45. Opgeven kan door contact op te nemen met iemand van de Haelen.tk crew of via www.dynamike.nl.

Overige info
Kaartjes kosten in de voorverkoop € 14 en voor de late beslissers € 17 aan de deur.
Let op: gedurende het feest zijn er genoeg kaartjes aan de deur te krijgen omdat de capaciteit van de locatie te groot is om uitverkocht te raken!

Woon je niet in de buurt van één van de voorverkoopadressen of ken je niemand van de Haelen.tk crew en wil je evengoed van tevoren verzekerd zijn van een entreekaartje dan kun je nog altijd via www.dynamike.nl een bestelling plaatsen. De instructies wijzen zich vanzelf. Heb je nog vragen en of opmerkingen stuur dan gerust een e-mail met behulp van het e-mail adres wat je op de site kunt terugvinden. Wil je op de hoogte blijven van de partyscene in de meest zuidelijkst gelegen provincie van ons land breng dan geregeld een bezoekje aan www.haelen.tk.

Vragenuurtje om de Huilandse pessimist een stapje voor te zijn:
Waarom draaien de artiesten in area 1 maar 50 minuten? De bezoekers willen graag zoveel mogelijk artiesten aan het werk zien maar de artiesten geven liever de voorkeur aan een solo optreden zodat ze ook hun “ eigen ding “ kunnen doen. Daarnaast moet men rekening houden met optredens elders. Een oplossing is: de draaitijden iets inkorten en daarmee iedereen tevreden stellen! Dát was dan ook de gedachte achter deze indeling waarmee tevens de subtitel van het evenement nog maar eens wordt benadrukt.

Waarom draait Vince geen Oldstyle terwijl veel Atomico bezoekers dat wél zouden appreciëren? Omdat er ook nog zoiets bestaat als: gehoor geven aan de wens van een artiest.

Waarom draait The The Darkraver zo vroeg? Omdat het anders niet mogelijk was om hem te boeken.

Waarom duurt het feest maar tot 3:30u? Omdat de gemeente Venlo dat zegt.

Waarom kan op Atomico wél veel worden aangeboden voor relatief weinig geld? Omdat er ook nog organisaties bestaan die wél risico durven te nemen en de bezoekers niét willen uitkleden. Figuurlijk gesproken dan.

Waarom zijn de entreeprijzen / consumptieprijzen dan evengoed lichtelijk gestegen de laatste edities? Omdat de artiesten duurder zijn geworden (logische ontwikkeling overigens met al dat downloaden) en er nérgens op bezuinigd wordt. Daarnaast moet er ook aan het verwachtingspatroon van de potentiële bezoeker worden voldaan en aangezien men steeds kritischer wordt …

Waarom is er voor de grootste Hardcore hits van 3 Steps Ahead en Charly Lownoise & Mental Theo (Speedcity) gekozen? Omdat je deze platen te weinig meer op feesten hoort.

Waarom wordt er zo gehamerd op het drugsgebruik? Omdat dát de reden is waarom er straks misschien geen Atomico meer zal plaatsvinden. Nergens meer! De enige echte aanleiding hiervoor is natuurlijk dat de Nederlandse bureaucratie telkens maar weer terugvalt op de bekende vooroordelen. Bestwel vermoeiend om dat te moeten blijven bestrijden …

Waarom bestaan er nog altijd warmbloedige wezens die op de dag van het feest vragen of er nog deurverkoop is terwijl dat duidelijk staat aangegeven? Goede vraag. Misschien eens overgaan op braille?

Is het nog leuk om Atomico te organiseren? Als je op het feest allemaal blije gezichten ziet, de sfeer goed is, de waardering na het feest positief is én er een klein beetje loon naar werken is overgebleven dan is het antwoord volmondig: ja! Als je iemand door overmatig drugsgebruik per ambulance afgevoerd ziet worden (met alle gevolgen van dien), er mensen met elkaar op de vuist gaan óf bepaalde instanties er voor de verandering maar weer eens wat extra regeltjes tegenaan gooien dan is het antwoord waarschijnlijk: nee. Maar vooralsnog wordt er nog steeds geprobeerd om het maximale eruit te halen. Laat daar geen misverstand over bestaan!

Nog een laatste opmerking? Is het inmiddels al 14 maart?

22 opmerkingen

Artiest Magic-D
S6 Mikel!! Hoop voor je dat t een leuke editie wordt:)(y)
hoop ook dat het weer een succes word :D
bijna bijna bijna , 6 daagjes en dan kunnen we looooooooooooooooooooosgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :D
 
Drugspreventie
Burgemeester Bruls van Venlo staat dit evenement én een eventueel vervolg alléén toe als het drugsgebruik wordt teruggebracht naar een minimum. Aangezien een door het Ministerie van Justitie erkend beveiligingsbedrijf nog niet genoeg is om d.m.v. een streng deurbeleid zoveel mogelijk drugs buiten de deur te houden wil de organisatie de hulp inroepen van de bezoekers!

Probeer je s.v.p. in te houden en probeer ook een ander te “ helpen “ als je ziet dat diegene te ver gaat. Het Rode Kruis is aanwezig om medische hulp te verlenen. Als je vragen hebt over drugsgebruik en gezondheid kun je terecht bij de medewerkers van de GGZ. Ook ruzie maken en provoceren (inclusief pogoën) valt absoluut niet te accepteren. De politie Limburg Noord zal gedurende het evenement assistentie verlenen dus een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Bezoekers moeten zich ervan bewust worden dat zij mede verantwoordelijk zijn voor de voortzetting van dit concept. Laat het dan ook niet zover komen dat dit de laatste Atomico in regio Venlo wordt!

:roflol:
Vragenuurtje om de Huilandse pessimist een stapje voor te zijn:

Hulde hiervoor! :D _O_
laatste aanpassing
:respect: voor die vragenlijst :D (Y)
 
''Waarom zijn de entreeprijzen / consumptieprijzen dan evengoed lichtelijk gestegen de laatste edities? Omdat de artiesten duurder zijn geworden (logische ontwikkeling overigens met al dat downloaden) en er nérgens op bezuinigd wordt. ''

met al dat downloaden!! ook een beetje onzin he.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
als vrijwel alle artiesten (lees: producers) dat zeggen dan is dat idd onzin :lol:
 
Uitspraak van Dynamike op zondag 8 maart 2009 om 18:05:
als vrijwel alle artiesten (lees: producers) dat zeggen dan is dat idd onzin

beetje triest van de artiesten om dan maar de boekingen duurder te maken omdat de verkoop van hun vinyl/cd''s enz. niet loopt!!
(en dat maakt het vor de kleine organisaties nog moeilijker om fatsoenlijke artiesten te boeken!!)

dus vindt ik het un beetje te ver gezocht van de artiesten om dan maar het illegale downloaden de schuld te geven.
Dat het feest om half 4 is afgelopen is voor mij de reden niet te komen. hoe wil je ooit terug naar huis gaan als er geen bus rijdt (naar weert)?? Ik weet niet wie z'n schuld dat is. maar ik vind eigenlijk dat de gemeente venlo zich niet zo moet aanstelle!
zin in :) Atomico is wel gewoon zo'n vet feestje. dit wordt de 3de editie die ik mee ga maken, maar hoop er nog zeker heel veel mee te maken :)
op naar zaterdag Atomico here we come :bounce:
Werkzaam bij Basement Events
Artiest The Impact
Uitspraak van verwijderd op maandag 9 maart 2009 om 10:44:
beetje triest van de artiesten om dan maar de boekingen duurder te maken omdat de verkoop van hun vinyl/cd''s enz. niet loopt!!
(en dat maakt het vor de kleine organisaties nog moeilijker om fatsoenlijke artiesten te boeken!!)

Kan me goed voorstellen dat artiesten dit doen, hun uren van produceren moeten ook betaald worden.... iedereen zou hetzelfde doen denk ik als heel de wereld z'n tracks tegenwoordig via allelei sites haalt zonder er maar iets voor te betalen....
waarom zou je niet mogen pogoën dat vind ik echt belachelijk
Uitspraak van dnb_pietler op maandag 9 maart 2009 om 14:59:
waarom zou je niet mogen pogoën dat vind ik echt belachelijk

Heel simpel, het irriteert andere bezoekers. Lokt agressie uit.. En bovendien mag je dat op bijna geen enkel feest.. Dus zo belachelijk is dat dus niet. :)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van dnb_pietler op maandag 9 maart 2009 om 14:59:
waarom zou je niet mogen pogoën dat vind ik echt belachelijk

Als je wilt pogoën ga je toch naar een trashparty toe en leeft je daar toch lkkr uit :P

Heb egt wel zin in zaterdag zkr weten :D
 
Uitspraak van Jacques Porneau op maandag 9 maart 2009 om 16:08:
Heb er zin in (Y)

Wie niet :P
laatste aanpassing
Uitspraak van dnb_pietler op maandag 9 maart 2009 om 14:59:
waarom zou je niet mogen pogoën dat vind ik echt belachelijk

dan moet je rocker worde en kan je fijn gaan moshpitte en een wall of death doen. pogo is echt klote! er komt 99% ruzie van.. en ik vind dat het ook echt NIKS met hardcore te maken heeft! zoals ik al zei.. wil je pogoén? WORDT ROCKER:D
 
Uitspraak van Nick:aai: op maandag 9 maart 2009 om 17:40:
er komt 99% ruzie van

:no:

mja zal wel weer een relaxs feestje worden:D