Partyflock
 
­ Nederland

Hard 2 Beat

anoniem gepubliceerd op
Hard 2 Beat
17 februari 2009
FeestHard 2 Beat · Tits or Dicks
Datumzaterdag 28 maart 2009
LocatieDrafbaan Stadspark Site
Gezien het de afgelopen koude winter maanden wat rustiger is geweest in de hardcore scene in Groningen zagen de vaste organisatoren van de Drafbaan Stadspark te Groningen dit als een uitgelezen kans om de krachten te bundellen. Mede door het feit dat 28 maart de verjaardag is van Buya is het idee onstaan om met een nieuw concept te komen en Hard 2 Beat is hiervan het resultaat.

Omdat orginaliteit ook een grote rol speelt in het organiseren van feesten , is voor deze editie van Hard 2 Beat gekozen voor het thema Tits or Dicks. Wat houd dit in? Naast de grote mannelijke Dj’s , is er een steeds groter groeiend aanbod aan vrouwlijke Dj’s die aan qualiteit zeker niet minder zijn als hun mannelijke collega’s. Een leuke bijkomstigheid is dan ook dat veel van deze vrouwlijke Dj’s niet of nauwelijks in het noorden te zien en te horen zijn.

Om te zorgen dat de vrouwen zich deze nacht optimaal kunnen bewijzen staat area een dan ook volledig in het teken van deze vrouwlijke Dj’s. Naast al een reeds bekende naam als Miss Hysteria is in deze area veel aandacht besteed aan opkomende Dj’s die qua draaistijl en eigen producties zeker niet onderdoen aan de rest van de Dj’s. Kijk maar eens naar s'Aphira en Miss Zelda die steeds meer aan populariteit winnen naast Marlice die zo onderhand ook al aardig is gevestigd in de hardcore scene. And last but not least Ieliej die zeker beschouwd kan worden als een van de beste vrouwlijke opkomende talenten uit het hoge noorden.

Maar ook het mannelijke geslacht zal deze nacht van zijn beste en hardste kant laten zien. Ook zij hebben een geheel eigen area gekregen waarin bekend en minder bekende Dj’s de beats om je oren laten vliegen. De mannen zullen deze nacht vertegenwoordig worden door reeds gevestigde namen als Panic , Dione en Lunatic en de opkomende Dj / Producers Tomcat en Rudeboy. Deze Dj’s zullen worden ondersteund door de noordelijke inbreng van Hazes , Vreestyle , D-Noize, Triple Six , Wolf en Buya. Een aantal namen die hun plekje in de noordelijke hardcore scene zo onderhand ook zeker hebben veroverd.

Om de nacht nog wat extra pit te geven is gekozen voor de vocale inbreng van twee Mc’s die het geheel naar een hoogte punt gaan brengen. Area een zal worden gehost door Mozhard een graag geziene Mc in het noorden die snel aan populariteit wint. En area twee zal worden gehost door Livid die al 15 jaar lang zijn vocals laat horen op de meest uiteenlopende hardcore feesten.

Ook zal er weer zorg worden gedragen aan goed geluid zodat de decibels je flink in de oren gepompt worden. Dit geheel moet er voor gaan zorgen dat het publiek weer een goede dosis hardcore beats binnen krijgt. Beide geslachten zullen er alles aan doen om te bewijzen dat zij de beste en de hardste zijn. Hieronder vinden jullie de gehele line-up nog even bij elkaar:

Area 1 – Tits

Miss Hysteria
s'Aphira
Miss Zelda
Marlice
Ieliej

Hosted by MC Mozhard

Area 2 – Dicks

Panic
Dione
Lunatic
Tomcat
Rudeboy
Hazes
Vreestyle
D-Noize
Triple Six
Wolf
Buya

Hosted by MC Livid

Als een leuk extraatje is er besloten om 100 early bird tickets beschikbaar te stellen. Deze tickets zijn voor het uiterst kleine bedrag van 10 euro te verkrijgen via www.plbproductions.nl . Let wel op want er is dus een beperkte oplage en ze zijn maar tot 28 februari verkrijgbaar. Vanaf 28 februari zijn de kaarten online verkrijgbaar voor 14 euro en via een aantal voorverkoop adressen. Voor de late beslissers zijn er nog deurkaarten verkrijgbaar voor 18 euro zo lang de voorraad strekt.

Kortom voor alle mensen die hardcore een warm hart toe dragen : Be There!

6 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 917, 46480, 6819}
Uitspraak van D-Noize op woensdag 18 februari 2009 om 16:42:
Tits or Dicks?

you pussy m#therf#ckers!
Artiest Buya
voor de snelle beslissers de early bird tickets voor hard 2 beat zijn alleen vandaag nog te verkrijgen via www.plbproductions.nl voor 10 euro !!!!