Partyflock
 

Atomico

gepubliceerd door , op
Atomico
18 augustus 2003
FeestAtomico · Universal Masterforce One
Datumzaterdag 20 september 2003
LocatieDe Harmonie
Atomico - Universal Masterforce One
zaterdag 20 september 2003

Een nieuw concept om antwoord te kunnen geven op een veelgestelde vraag. Dat is het idee achter dit hardcore evenement. Tevens het 1e officiële hardcore evenement @ a non-existing location in de regio Midden-Limburg. Hier bedoel ik mee het tegenovergestelde van een discotheek. Zoals bv. een zaal, gemeenschapshuis, cultureel centrum of een sporthal.

Voor deze primeur is een passende line-up samengesteld. Namelijk een mix van getalenteerde deejays uit de omgeving en een ware topper uit de bijbehorende scene. De line-up ziet er dan ook in chronologische volgorde als volgt uit:

Serious Impact
Dynamike vs R2B
Sceletor
Nosferatu
Wizard

Aangezien dit voor DMP het 1e hardcore evenement zal zijn is er gekozen voor een concept waar tevens de volgende uitdrukking op kan worden losgelaten: namelijk eerst de kat maar eens uit de boom kijken. En dat is ook precies wat zal gaan gebeuren.

Tussen 20:00 uur en 02:00 uur kunnen er 600 bezoekers worden ondergebracht in een ruimte die normaal gesproken plaats biedt aan een kleine 700 mensen (dit uit veiligheidsoverwegingen). Verder zal er een zeer streng deurbeleid worden toegepast. Denk bv. aan fouilleren, visiteren, kaartcontrole, leeftijdscontrole en toezicht. Ook de aanwezigheid van politie, surveillancepersoneel met honden en EHBO personeel moet de veiligheid van de bezoeker én van de buurt kunnen waarborgen. Het is immers de bedoeling om dit evenement in het meest gunstige geval een vervolg te geven. En dat kan natuurlijk alleen als alle maatregelen er ook voor hebben gezorgd dat een sequel mogelijk is. Met andere woorden: dat er dus géén ongeregeldheden of vernielingen in de directe omgeving van het evenement hebben plaatsgevonden.

Dit evenement zal tevens een promotie zijn voor de hardcore scene in deze regio. Zo weet iedereen dat een dergelijk evenement zeer kritisch wordt benaderd door de directe omgeving en de (met alle respect) oudere generatie. Aan mij én aan de bezoekers dus de mogelijkheid om te laten zien dat deze gedachte geheel overbodig is.

Een grootschalige promotie, een goed programma met bijbehorende presentatie, redelijke entreeprijzen en consumptieprijzen (voor zover dat op vandaag nog überhaupt haalbaar is), makkelijke doorstroming m.b.t. de binnenkomst, vriendelijk en behulpzaam personeel, garantie van de veiligheid, geen onzinnige facts zoals het vragen van geld voor een wc bezoek of voor het parkeren van een auto, wellicht wél een kleine vergoeding voor t laten bewaken van een jas of iets dergelijks en ga zo nog maar even door om het de bezoeker zo aantrekkelijk mogelijk te kunnen maken.

Het is de bedoeling dat het 1 groot feest zal gaan worden. Dat is mijn opzet en hopelijk ook die van de aanwezigen. Zie voor meer info de Atomico in de Partyflock agenda of surf naar www.dynamike.nl ! Tevens voor het bezichtigen van een digitale flyer.

12 opmerkingen

vroegah pakte ze zovaak sporthallen moete ze weer vaker doen lekker duister wazug vaag :)
Hakkuh
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
lijkt me wel wat
Dynamke regelt reclame voor ze feessie!!! Ik ben van de partij in ieder geval...die gast weet wel hoe hij feestjes moet geveuh!!!
DynaMike on stage...

Kan ik dit missen?
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
Eigenlijk nie :P

Ik vorm deze avond n gelegenheidsduo met producing colleague R2B ... weer s wat anders draaien dan normaal :)
 
En in Limburg he ... dus is weer lekker dichtbij stuiteren .. is eens wat anders dan die verweggiestan feesten (niet dat die slecht zijn hoor) ... ben trots op mijn landje want we produceren me toch een soundje
 
Waarom ligt dit nu weer zover weg dan :(
Anders was ik gegaan :D
 
Want dit stukje tekst hierboven klinkt als muziek in de oren :lief:
Artiest R2B
KKKUUUUTTTTTT ik MOET er heen :P:P:P

Ik heb er al flink zin in duzzzuhhhh!!!

Alle feestjes van dynamike waren top! Dus deze gaat ook weer zeker TE vet worden! Goeie line-up buiten mezelf!
Artiest {SHOWLIST artist 54842, 33634, 1488}
I'll be there!! :p
 
Hmm kheb er al zin in!!

Goeie line up, lekker in de buurt..:)
Alst goed izz vandaag de flyer klaar van de drukker!!
laatste aanpassing