Partyflock
 

Click wordt een onvergetelijke technoknaller

gepubliceerd door , op
Click wordt een onvergetelijke technoknaller
5 februari 2009
Hoewel nog vers in het geheugen, is het toch alweer ruim vier maanden geleden dat Click een tot de nok toe gevulde Westerunie volledig ondersteboven keerde tijdens het Amsterdam Dance Event 2008. Click heeft voor zaterdag 21 februari wederom een dikke editie voor haar trouwe schare technofans samengesteld.

Met namen als Joel Mull, Michel de Hey, Olene Kadar, Secret Cinema, Wouter de Moor, De Man Zonder Schaduw en Stefano Richetta wordt dit een onvergetelijke knaller om beslist niet te missen. Joel Mull (Cocoon, Swe) zette op de laatste editie van Click een briljante set neer. Reden genoeg om deze ingetogen Zweed gewoon weer keihard neer te zetten op 21 februari. Zijn producties worden opgepakt door jongens als Sasha, Digweed, Loco Dice, Adam Beyer en Steve Rachmad via labels als Cocoon, Audiomatique, Underwater en PrimeEvil. Met zijn sets in clubs als Berghain (Berlijn), Esque (Stockholm), Womb (Tokyo), Fabric en The End (London) scoort hij keer op keer dikke punten. Click is dan ook zeer verheugd op zijn komst naar de rauwe WesterUnie in Amsterdam.

Van eigen bodem, maar daarom zeker niet van een kleiner kaliber zijn Michel de Hey en Secret Cinema. Over deze techno Dinosaurussen kan weinig ongeschreven worden toegevoegd. De Hey schotelt zijn fans tijdens internationale boekingen en via zijn immens populaire radioprogramma keer op keer en steevast de beste van de beste technobeukers voor in zijn vooruitstrevende sets. Secret Cinema, aka Jeroen Verheij, is in feite terug van nooit weggeweest en scoort op het moment hoge ogen met zijn muziek en krachtige sound. De Hey en Secret Cinema zullen de WesterUnie volledig op haar grondvesten doen schudden deze editie van Click.

Olene Kadar heeft zich sinds afgelopen festivalseizoen definitief op de kaart gezet als gerespecteerd live artiest. Op festivals als Welcome to the Future, Rekord3r en MysteryLand wist hij menig bezoeker kippenvel te bezorgen. Dit clubseizoen zet hij zijn zegetocht onbelemmerd voort. Op deze editie van Click wordt hij bijgestaan door operazangeres Laura Stavinoha. Deze getalenteerde dame verbindt zich graag en succesvol met de dance scene. Een bijzondere combinatie dus, deze twee live toppers.

Amsterdamse helden van de nacht Wouter de Moor, De Man Zonder Schaduw en organisator Stefano Richetta complementeren deze spetterende editie van Click. De benjamin van de scene Wouter de Moor wordt al enige tijd bijzonder gewaardeerd om zijn solide en altijd weer warme en meeslepende technosets en betrokken en charmante persoonlijkheid. Een vakman pur sang (en gewaardeerd KitCatKlub resident) die Click met trots laat optreden. Ook de naam De Man Zonder Schaduw wordt breed gerespecteerd binnen en steeds meer ook buiten het hoofdstedelijke nachtcircuit. Hij is een van de belangrijkste gezichten van het succesvolle Gasten Zonder Grenzen collectief en weet iedere set weer het publiek volledig van God los te krijgen. Hekkensluiter van de nacht is organiator Stefano Richetta. De grote man achter de Click feesten, mede-organisator van KitCatKlub en eigenaar van Exprezz bookings. Zijn sets staan bekend om de rammende kwaliteit en feestelijke platenkeuze. Hij is zeker de charmeur zelve en een immer vriendelijk noot binnen technoland.

Alles bij elkaar opgeteld een dijk van een productie die niet kort en bondig omschreven kan worden. Als een pijl boven water en zo vast als een huis staat deze bijzondere editie garant voor een nachtje ongeremd feesten van 22u s’avonds tot zelfs 6 uur in de ochtend. De locatie is als een thuiswedstrijd voor zowel organisatie als bezoeker. De bijna te dikke line-up maakt dit feest compleet. Wederom zal Click haar naam waarmaken. Wees dus voorbereid op Het technofeest om deze midwinter waardig mee af te sluiten.

5 opmerkingen

 
Leuk, vorige editie was gaaf (y) Mull erg vet...EN The Advent tja...nog vetter toen! :yes: Ik zet hem opzekers als optie in de agenda! :cheer:
Alleen charmerende Dj's en organisators heb je niks aan....Draaien en organiseren moeten ze kunnen! :p

CLICK (y)
 
Zin zin zin!!!
14 maart Click met o.a. Remy & Bart Skils
23 mei Click met o.a. The Advent (live) & Secret Cinema
Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
geen minimal ...? hou er niet zo van dus :( staat toch techno knallers ?