Partyflock
 
­ Nederland

Naughty Enigma

gepubliceerd door , op
Naughty Enigma
24 januari 2009
Dames en Heren,

Op 31 januari 2009 is het dan eindelijk zover. De zeeleeuwen zullen brullen, de dolfijnen zullen hoog uit het water springen om ook een glimp op te kunnen vangen van deze aller eerste editie van Naughty Enigma. Het dolfinarium ligt immers om de hoek. De locatie waar deze eerste editie plaats zal vinden is "Club Champagne" in Harderwijk. De perfecte locatie voor dit intieme feest! Midden in het centrum van deze gezellige zeer populaire stad, ligt de rode loper voor je klaar, een drankje naar keuze wacht op je, maar wat nog meer.....? Dikke trance klanken zullen de avond leiden naar een knallend hoogtepunt. Naughty Enigma is nieuw, en is daarom trots om te kunnen melden dat een wereldbekende dj maar liefst 2 uur zal draaien op dit feest. Uniek in deze stad en dat is waar Enigma naar streeft, uniek en vernieuwend zijn en wij willen dat jij daarbij bent!

Dj Magma en Iguana zullen beide een set van 1,5 uur draaien. Tevens zijn zij de organisatoren van Naughty Enigma. Samen zullen zij hun krachten bundelen om Naughty-Enigma echt vernieuwend te laten zijn. Deze editie is bijna een feit en er zal nog lang over gesproken worden.

Dj Iguana zal de aller eerste klanken door Club Champagne heen laten brullen. Bekend van Flavourz en Create VS Tranceformer zal hij ervoor zorgen dat je aan niets anders denkt dan LOSGAAN! Dj Magma zal deze eerste editie afsluiten. Bekend van Flavourz en Krooningdale waar hij legendarische sets heeft gedraaid. Deze editie zal dan ook weergaloos en knallend worden afgesloten door Dj Magma!

Misja Helsloot zal met ons deze eerste editie vieren. Introductie heeft deze man niet nodig. Wereldwijd bekend als dj en gooit hoge ogen met zijn productie en eigen feesten genaamd Create. Dit belooft echt iets speciaals te gaan worden. Dance Valley, FFWD Dance parade, Trance energy de lijst is eindeloos. Eind vorig jaar stond hij nog op Fabulous naast o.a. Judge Jules en Eddie Halliwel. Verwacht wordt dat hij de pinguïns onder het ijs vandaan zal laten komen tijdens zijn weergaloze set.

Mocht dit gebeuren, er zal een fotograaf aanwezig zijn om mede dit voor de eeuwigheid vast te leggen.

Timetable is dus voor de duidelijkheid als volgt :
23.00 - 00.30 Iguana
00.30 - 02.30 Misja Helsloot
02.30 - 04.00 Dj Magma

De kaartverkoop is inmiddels gestart en voor maar € 5,- ben jij erbij.Kaartjes zijn te resereven via Dj Magma en Iguana. Dit kan simpel door een berichtje te sturen via partyflock. Iguana : http://partyflock.nl/user/196151:gt_RaoulDuke_lt & Dj Magma : http://partyflock.nl/user/157551:Dj_Magma

Wij zullen de kaartjes dan vasthouden voor je aan de deur, waar je ze ook betaald. Tevens is er iets speciaals met deze kaart.

Tegen inlevering van deze kaart ontvang je binnen een heerlijk cocktail naar keuze. Deze zal geshaket worden door niemand minder dan de Nederlands kampioen cocktail shaken. Deze barman weet en kan werkelijk alles op dit gebied. Your wish is his command! Dit zal net dat beetje extra brengen qua smaak en show en dat is wat Enigma wil. Jullie als bezoeker een top avond geven! Kaartjes zijn ook zonder reservering aan de deur te koop a € 7,50. Let wel op. Het aantal kaarten is beperkt, en de reserveringen lopen hard. Grijp dus niet mis want OP=OP en aan deur geldt uiteraard VOL=VOL.

8 opmerkingen

 
en misja wou niet schitteren op de flyer of zo...
Artiest Magma
Uitspraak van inactief op maandag 26 januari 2009 om 10:58:
misja wou niet schitteren op de flyer of zo...

Sterker nog, Misja heeft een ereplaats !! Ik wou dat ik er stond!! (Y)(Y) hahaha ;)
Dit wordt zéér zeker een knalfeest!! :bounce: Ben nátuurlijk van de partij, cocktails bestellen en sjansen met de DJ ;)

:flower:
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
Uitspraak van **W** op zaterdag 24 januari 2009 om 16:42:
Ziet er goed uit! Ich bin dabei!

Genau? Oder genau? :D :lol:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 27 januari 2009 om 17:23:
Genau? Oder genau?

Dekker?? Oder Decker???? hahaha