Partyflock
 

10 Years of Technoboy

gepubliceerd door , op
Er zijn dingen die je maar één keer in je leven doet. Het vieren van je tienjarig jubileum als DJ/producer bijvoorbeeld. Hoewel het voor Cristiano Giusberti, beter bekend als Technoboy, nog iedere dag een feest is om met zijn allergrootste passie bezig te zijn, is deze mijlpaal voor hem toch een bijzondere. Want hoewel hij een trendsetter is op meerdere gebieden en aan het eind van het vorige millennium de basis legde voor een nieuw geluid, kon hij er toen alleen maar van dromen dat deze muziekstijl anno 2009 zo’n enorme impact zou hebben op de levens van ontelbaar veel danceliefhebbers. Hij wist dat hardstyle potentie had en heeft deze stijl vanaf de eerste steen opgebouwd. Dat zijn X-Qlusive in een recordtempo van vier dagen was uitverkocht maakt wel duidelijk dat die steen inmiddels is uitgegroeid tot een waar kasteel. En dat is iets waar Giusberti graag even bij stil wil staan.

Over alles dat zich de afgelopen jaren in dat kasteel heeft afgespeeld zou Cristiano een boek kunnen schrijven. Maar hij is geen schrijver. Toch wilde hij dit verhaal met de buitenwereld delen. En hoe zou hij dat beter kunnen doen dan zijn muziek te laten spreken? Als producer koos hij ervoor een tastbaar relaas achter te laten in de vorm van een cd. En als DJ zal hij in 2009 het middelpunt vormen van een paar bijzondere feesten. Alle herinneringen, de hedendaagse gang van zaken, de ideeën over de toekomst: tien jaar hardstyle in een notendop. Of zeg maar gerust, een notenboom. “Als je het doet, doe het dan goed” is het devies van de perfectionistische Italiaan. En een tienjarig jubileum, dat vier je dus niet met een set van een uurtje. Dan pak je flamboyant uit en laat je zien dat je van plan bent om ook de komende tien jaar hardstyle te blijven maken en ademen.

Wat dit nu precies inhoudt? De gelukkigen die op tijd een kaartje voor X-Qlusive – Technoboy wisten te bemachtigen zullen dat als eerste te weten komen. Want alleen en exclusief op dit feest zal het speciale ‘10 Years of Technoboy’ boekje worden uitgedeeld. In dit limited edition boekje wordt duidelijk gemaakt hoe het tienjarig jubileum van Technoboy gevierd gaat worden. 10 Years of Technoboy worden unieke en eenmalige producties die voor altijd in ieders geheugen herinnering gegrift zullen staan. Een heel dik voorproefje hiervan was natuurlijk ‘10 Years of Technoboy – A preview‘ in de Outland eind vorig jaar; de koepel ging er af!

Nieuwsgierig wat de line-ups zullen zijn en wat Cristiano allemaal van plan is? Zorg dat je dit boekje weet te bemachtigen en je weet het. En zorg vooral dat je erbij gaat zijn. Want: er zijn dingen die je maar een keer in je leven doet. Als je het doet, doe het dan goed.

‘10 Years of Technoboy – The best of’
Dat was ook Cristiano’s gedachte toen hij de eigenlijk onmogelijke taak op zich nam een selectie te maken van zijn beste tracks van de afgelopen tien jaar. En daarom komt hij niet met één, maar met een dubbele cd. In februari worden zijn fans met ‘10 Years of Technoboy’ getrakteerd op maar liefst 36 nummers Italiaans hardstyle geweld. De door deze fans ingestuurde Top5’s zijn van doorslaggevend belang geweest bij het samenstellen van deze compilatie: de tien nummers waarop het meeste gestemd is staan allemaal op de cd. Tevens zijn de twee hoogst genoteerde tracks opnieuw geremixt: ‘Builder – Her Voice’, die de nummer één positie behaalde, door Headhunterz; ‘The KGB’s – Infinity’ door DJ Phil Ty. Zowel de liefhebbers van de huidige hardstylesound als degenen die geen genoeg kunnen krijgen van het geluid van weleer komen aan hun trekken: cd 1 bevat alle knallers van dit moment en een paar nieuwe meesterwerken, cd 2 bevat de grootste hits uit het verleden.

Ten Years of Technoboy, grondlegger en levende legende van de hardstylesound: een verhaal dat je niet mag missen!

Voorverkoop voor alle vier de evenementen begint op 14 februari bij Ticketonline en bij alle filialen van de Free Record Shop. Houd voor meer informatie de website www.technoboy.it in de gaten.

108 opmerkingen

 
Uitspraak van Djazper op vrijdag 23 januari 2009 om 19:58:
En ik snap z'n punt, maar er zijn nog zoveel fans die die oude shit willen horen. Er zijn toch ook early hardcore en early hardstyle feesten? Als je dan zegt dat je 10 jaar van jezelf wilt laten horen, moet je dat ook doen.
Dat hij door wil in de hardstyle is logisch, wie niet. Maar hij moet gewoon dat legendarische laten horen, waar hij groot mee is geworden. Volgens mij vergeet ie dat soms wel even.

Anyway, deze quote van hem wil natuurlijk niet zeggen dat hij dit nooit meer draait !
Afwachten weer

briljante post, kon het niet beter verwoorden. Technoboy hoeft van mij niet evenveel oude als nieuwe muziek te draaien, maar bij tien jaar verwacht ik gewoon platen van 1999 t/m nu, zo niet dan is dat een dikke tegenvaller.
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 24 januari 2009 om 12:04:
Technoboy hoeft van mij niet evenveel oude als nieuwe muziek te draaien, maar bij tien jaar verwacht ik gewoon platen van 1999 t/m nu, zo niet dan is dat een dikke tegenvaller

Zie mijn vorige post ;)
 
Technoboy :respect:
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 24 januari 2009 om 14:29:
Technoboy

Held :D
6 technoboy feesten in 1 jaar tijd :O jaja
Uitspraak van Denzity op vrijdag 23 januari 2009 om 08:57:
Wordt Technoboy de laatste tijd niet too overdone ??

Echt wel!
met wijven die het :

"Technoboy, ik word al geil als ik de naam hoor :$ "

syndroom hebben
 
Uitspraak van Outshine op vrijdag 23 januari 2009 om 09:47:
Eerst in Outland the Preview, morgen X-Qlusive (waar ik wel heen ga en zeker zin in heb!) en nu weer dit.. Beetje overdreven denk ik

Ben t wel met je eens
Na gister naar XQ geweest te zijn, ben ik er voor mezelf van overtuigd dat ik niet naar the 10 years of TBY ga!
Vond het gister eerlijk gezegd tegen vallen, 't was een beetje softy en het ging pas om 04.00 uur een beetje harder!

Voor de mensen die wel gaan!
Enjoy! (L) :bounce:
Vet feest gister, oeff! Ik ga het lijstje af ;P
Uitspraak van kbm_ op vrijdag 23 januari 2009 om 13:50:
zou wel eens een track van hem uit 1999 willen horen hoor
Onder welke naam en welke style deed ie toen? Hardstyle bestond toen nog niet eens.. Hardhouse kwam toen net op..

warmduscher, kai tracid zoek maar eens op op youtube,

auf die fresse, 10 kleine bassdrumms, acid nightmare dit zijn de moeders van de hardstyle platen (wat mijbetreft dan) en hebben de scene groot gemaakt!

zo nu weer ff wat aandeeltjesversnellen,


the advisor ;-)
Artiest {SHOWLIST artist 78798, 42805}
als ze nou is wat minder bekende dj's op feesten late draaien ipv van steeds maar party's geven met de dezelfde dj's
heb je teminste wat variatie en lope mense ook niet te bitche dat iemand ergens te vaak draait of iets

en nu over technoboy....vroeger was ie echt geweldig nu...heb k daar zo me twijfels over
ze nieuwe nummers vink niet meer zo speciaal als 3 a 4 jaar gelede en z'n mixwerk is ook niet wat t geweest is

anno 2009 komt technoboy mij een btje de strot uit
De 2 solo optredens ben ik zeker weer aanwezig!

Lekker gewoon de keuze hebben uit een aantal leuke feestjes,is gewoon een luxe!!!
Man wat een fucking overkill aan Technoboy opeens. Ik vind het na 10 jaar wel weer mooi geweest met hem, had beter na 5 jaar al kunnen stoppen.
Uitspraak van Equites op maandag 26 januari 2009 om 14:45:
Man wat een fucking overkill aan Technoboy opeens. Ik vind het na 10 jaar wel weer mooi geweest met hem, had beter na 5 jaar al kunnen stoppen.

Oh! Dus je vond de volgende releases gemiddeld... niks?

Builder - Her voice, Citizen - If I Say Stop, Citizen - 1980, Hardstyle Masterz & Technoboy - Next Dimensional World, The Hose - I survived, The Hose - Piano Song, The Hose - The Pressure, The Hose - Magma(onbekender), The KGB's - Superdisco, The KGB's - Yerba Diabolika, Hunter - I Shot The Blender, The Raiders - A Feeling, Speedwave - Zhangar, Technoboy - Rage, Technoboy - Vita en Technoboy - Into Deep.

Allemaal releases van afgelopen +- 3 jaar, door alleen of in samenwerking met Technoboy.
Tuurlijk, eigen mening, maar weinig artiesten die daar aan tippen hoor(zeker de kwaliteit die bewaard blijft bij t aantal tracks dat hij produceert)
Enige jammere is dat hij als DJ niet echt slaagt tegenwoordig, maar hij draait niet altijd alleen. En als hij alleen draait zal hij echt wel genoeg oldies voorbij laten komen.(L)

Nou zelf nog even kijken of ik ergens heen kan gaan :)
laatste aanpassing
 
Goed bezig hoor deze Italiaanse held :)
 
Uitspraak van 'Liz op vrijdag 23 januari 2009 om 10:25:
Het zou wel vet zijn als er ook ECHT naar het concept wordt gekeken '10 years of Technoboy, en niet zoals in Outland een half uur oude hitjes en klaar

Juist ja (y)
 
Uitspraak van B-Flock :bounce: op vrijdag 23 januari 2009 om 13:53:
Prima maar waarom allemaal achter elkaar?

Omdat alles gaat om goedkoop hitjes (covertjes) scoren en elke feest dezelfde platen draaien alles gaat om geld he

Ja toch makkelijk als je geen kritisch muziekliefhebend publiek hebt maar hersenloze pillenstampers !
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 26 januari 2009 om 16:25:
Ja toch makkelijk als je geen kritisch muziekliefhebend publiek hebt maar hersenloze pillenstampers !

haha dat iedereen nou in jou ogen ''pillenstampers'' zijn zal je er zelf ook wel 1 zijn
en denk ook dat mensen hier niet zitten te wachten op reacties van dat soort ''pillenstampers''
en aangesien die volgens jou geen verstand van muziek hebben zal je t zelf ook wel nie hebben
Technoboy moe :no: ECHT NIET!!! Vooral niet na Xqlusive Technoboy :kwijl:
I want more!!! Alle respect voor deze dj en daar mogen zeker wat feestjes aan gelinkt worden.
Uiteindelijk zullen de zeurders toch overstag gaan ;) en zie je ze in Utrecht, Zaandam, Den Haag of Nijmegen..want geef toe, na een week hard werken of studeren en alleen maar Q-music of 538 te horen..ben je op de zaterdag wel eens toe aan wat anders :lol:

Ben er lekker bij wanneer ie Utrecht onveilig komt maken met zn Italiaanse platen :cheer:
laatste aanpassing
:respect: Technoboy HELD :respect:
Uitspraak van Sierellûh© op maandag 26 januari 2009 om 17:01:
Uiteindelijk zullen de zeurders toch overstag gaan en zie je ze in Utrecht, Zaandam, Den Haag of Nijmegen..want geef toe, na een week hard werken of studeren en alleen maar Q-music of 538 te horen..ben je op de zaterdag wel eens toe aan wat anders

haha maar dan gaan mense echt nie naar die feesten voor technoboy
ze wille dan gewoon een avond uit en als dan tby toevallig daar staat so be it
zal waarschijnlijk voor hun gewoon een discotheek zijn wat voor hun t dichtsbij is;)
Uitspraak van Sierellûh© op maandag 26 januari 2009 om 17:01:
want geef toe, na een week hard werken of studeren en alleen maar Q-music of 538 te horen..ben je op de zaterdag wel eens toe aan wat anders

:yes: Zo waar :)


En weeeeer zo fijn dichtbij..kruipend naar huis :doetiewoep:...'t Paard (y)
laatste aanpassing
Relaxt, dit doet me echt goed na X-Qlusive, waar ik helaas vroeg naar huis ging!
Chill!!!!
oee best heel relaxt! :)

eens kijken of ik der heen ga.. :)
Uitspraak van AniThing op maandag 26 januari 2009 om 18:53:
haha maar dan gaan mense echt nie naar die feesten voor technoboy

Nou heb ooit een TBY special tijdens zomervakantie moeten missen in matrixx door dat ik op vakantie was en ik mis NOOIT een xxlerator maar baalde wel 3x zo hard :(
Uitspraak van PasMaNNi op dinsdag 27 januari 2009 om 19:35:
Nou heb ooit een TBY special tijdens zomervakantie moeten missen in matrixx door dat ik op vakantie was en ik mis NOOIT een xxlerator maar baalde wel 3x zo hard

ja zomer vakantie xD
heb jij dan school:lol:
laatste aanpassing
Ik vind dat de mensen die zo hun negatieve mening en vooroordelen klaar hebben liggen over Technoboy,
en zelf wel naar zijn XQ zijn geweest, om vervolgens na het weekend zijn werk/feest weer te becommentarieren, zich zelf eens goed achter oren moeten krabben!

Want je kunt er weer donder op zeggen, dat al deze mensen aanwezig zijn met de 10 years of TBY feesten, en vervolgens weer lekker hun woordjes klaar hebben liggen voor de topics over TBY.

Dus het lijkt me een goed idee dat deze mensen vooral na XQ hun conclusie trekken en gewoon feesten uitkiezen die ze wel leuk vinden en waar ze geen reuma van oplopen door al hun commentaar op partyflock.

Dat is ook stukken leuker voor de mensen die de feesten/werk/early van Technoboy wel kunnen waarderen...

Want TBY is gewoon een pionier, in de scene!
TBY in de HEMKADE :respect:

Wat een line-up :O
 
laat de man lekker zn ding doen