Partyflock
 

fromtechno2techno

gepubliceerd door , op
Laten we eerlijk zijn, het aanbod van technofeesten is tegenwoordig enorm. Elke week kun je veel grote nationale en internationale artiesten in Nederland beluisteren. Dus waarom dit bericht? Omdat ook wij graag aandacht willen voor een nieuw evenement. Op 21 februari 2009 ziet in Factory 010 te Rotterdam Fromtechno2techno het levenslicht. Ik hoor u denken, dus toch weer een nieuw feest? Ja, maar wel bijzonder.

Technoliefhebbers zien aan de line up dat er iets bijzonders staat te gebeuren. Fromtechno2techno heeft Ryuji Takeuchi naar Nederland weten te halen. De producer en dj uit het land van de rijzende zon heeft ruim een jaar geleden voor het laatst in ons land opgetreden. Wij weten nu al dat het zal nog lang duren voor technominnend Nederland over Fromtechno2techno uitgesproken zal zijn.Grote nationale en internationale dj’s maken hun opwachting. Opvallend is dat Fromtechno2techno ook nieuw talent een podium biedt om hun geluid ten gehore te brengen. Nederland heeft veel onontdekt talent en wij vinden het tijd dat deze enthousiaste en gepassioneerde dj’s hun kans krijgen om de pure techno-energie die zij hebben ten toon te spreiden! Geef mensen een kans! Ons uitgangspunt is techno, pure techno, ‘naam’ of ‘geen naam’.

Het spits wordt afgebeten door Bowy D. Deze jonge artiest uit Tiel heeft ieder jaar een volgeboekte agenda met optredens in Phuket in Thailand. Het wordt tijd dat hij ook Nederlandse boekingen in zijn agenda gaat noteren. Met zijn minimal sound is letterlijk verantwoordelijk voor de vrolijke noot die er ervoor zorgt dat je lekker happy de zaal instapt. We weten allemaal wat een goed gevoel het geeft als je de avond begint met een glimlach op je gezicht. Je ziet meteen dat iedereen een heerlijke avond gaat beleven. Onze vrouwelijke dj Anoesjka neemt het roer over. Deze toffe meid wist met haar warme techno sound al op Awakenings festival tussen alle grote namen haar mannetje te staan. Zij zal de zaal niet onberoerd laten! Boris Ross, inmiddels niet meer weg te denken uit de Rotterdamse techno scène, zal hierna een nu al legendarische set laten horen. Niet voor niets wordt hij geboekt op de bekendere techno feesten, zoals Selektor en Strictly Techno. Deze gozer gaat hard!

Dan breekt het moment aan het tempo te gaan opvoeren. Tweede nieuwkomer in de techno, Bas Thomas, krijgt dankzij fromtechno2techno een geweldige kans om technominded Nederland zijn kenmerkende sound te presenteren. Hij neemt de zaal mee naar het volgende level. Nu de vaart er goed in zit ligt de weg open voor Ritzi Lee. Hij draait al een aantal jaren mee, ook deze dj heeft al op veel bekende feesten, waaronder Klinch en Love Parade, laten horen dat hij het publiek weet te boeien. Je zult alleen positieve berichten vinden! DJ’s maken in Nederland alleen een kans als ze de dikste producties maken, zelf feesten organiseren waar ze prime time draaien en als ze iedereen van belang kennen. Ritzi Lee bewijst het tegendeel en laat zien dat het met pure wilskracht en talent mogelijk is om door te breken. Over Bas Mooy kunnen we in Rotterdam en ver daarbuiten kort zijn: Stevige sets die ieders uithoudingsvermogen op de proef zullen stellen. Wie in zijn agenda kijkt ziet dat hij in het buitenland een graag geziene gast is. Zijn stijl ademt de industriële atmosfeer die in deze havenstad voelbaar is. Een adempauze zit er niet meer in deze avond. De Treshold kanonnen Oliver Kucera & Carlos Rios zullen met een befaamde live set de tiende verdieping laten beven tot in de funderingen van de Maassilo. Ze laten een bijzondere combinatie van donkere en funky techno samensmelten tot een unieke energetische sound. Factory 010 is een toplocatie voor techno. De industriële omgeving versterkt het gevoel dat techno teweeg brengt, pure energie met een rauw randje. Momenteel wordt hard gewerkt aan de perfectionering van het lichtplan voor deze avond. Licht zal de bindende factor zijn van locatie en muziek. Grote ledschermen en een krachtige lasershow laten je helemaal verdwijnen in je eigen muzikale reis die avond.

Fromtechno2techno wil met zijn feesten een bijdrage leveren aan het welzijn van dieren. Een deel van de opbrengst zal besteed worden aan goede dierendoelen. Gedurende het feest zal hier geen aandacht aan besteed worden maar voor diegenen die dieren een warm hart toedragen, weet dat je met jouw dansje een bijdrage levert.

5 opmerkingen

Ziet er toch wel erg aantrekkelijk uit :D
fettes feest

wel dabei denk ik :cheer: