Partyflock
 

KitCatKlub begint sterk in 2009

anoniem gepubliceerd op
KitCatKlub begint sterk in 2009
19 januari 2009
Terwijl buiten de vrieskou radicaal om zich heen grijpt heeft KitCatKlub een aantal knallende knaledities voor je klaar staan om je handjes meer dan mee warm te wrijven tijdens de komende koude maandjes. Na een knus residentieel onderonsje in de vorm van onze prettig gestoorde nieuwjaarsborrel -zeg niet dat je hem gemist hebt- is de tijd daar voor het betere hak- en zaagwerk van een aantal stoere kinkels op KitCatKlub’s playlist.

Voor de komende editie, zaterdag 7 februari, staat om te beginnen niemand minder dan Michel de Hey voor je klaar. Hij gaat je een ruim 3 uur durende set voor je kiezen werpen (we hopen dat je vullingen stevig vastzitten) en laat daarmee de grondvesten van het oude pandje waarin club Home zich bevindt op haar grondvesten trillen zoals het nog nooit gedaan heeft. De Hey behoeft weinig introductie. Deze Techno dinosaurus gaat al enkele generaties mee en is ongekend populair bij kenners tot ver buiten onze grenzen. Met zijn laatste concept ‘HEY!’ weet hij het concept technofeest weer een aantal niveaus hoger te tillen en trekt hij over de hele wereld volle zalen met de grootste namen uit de industrie. Op deze editie van KitCatKlub staat hij in de intieme, doch zeker technowaardige main room van Home.

De Hey wordt deze nacht aangevuld door KitCatKlub residents en de jongste hemelbestormers van onze Amsterdamse underground beweging Florian R en Matthijs Groos. Deze jongens brengen zelf muzikale topfeestjes (Minimaal Feestmaal, Studio 80) van de hoogste kwaliteit en achter de decks staan ze garant voor een solide sound met het beste wat elektronische muziek heden ten dage te bieden heeft. Na al dit mannelijke geweld zal de onlangs tot ‘meest sexy vrouwelijke dj van Amsterdam’ gekroonde Lin de nacht subtiel afsluiten met een melodieuze en diepe set en zal daarmee alles behalve onder doen voor haar mannelijke collega’s.

Een verdieping hoger in onze Play room kan je stoom afblazen en nader tot elkaar komen met een aantal bevriende topartiesten die op deze verdieping een waardig ‘feest in het feest’ zullen neerzetten. KitCatKlub medeorganisator Stefano Richetta (CLiCK), resident en graag gezien KitCatKlub gezicht Vincenzo de Bull en zijn vrouwelijke partner in crime Oisoff en de verrassende Mirella Kroes zijn de hele nacht je feestvriendelijke gastheren en –dame. Dat, noemen wij gezelligheid!

Tel dit alles bij elkaar op en je krijgt een dikke vette editie die alles waar KitCatKlub voor staat tot in de poriën bezit. Een feest zoals het op zaterdagnacht de bedoeling moet zijn. Stoer, vooruitstrevend, intiem, persoonlijk en vooral: Los!

Our House Your Home

6 opmerkingen

Timetable:

Main Room

23:00 - 00:30 Florian Rath & Matthijs Groos
00:30 - 03:30 Michel de Hey (3 uur set)
03:30 - 05:00 Lin

Play Room

23:00 - 05:00 Mirella Kroes - Stefano Richetta - Vincenzo de Bull - Oisoff
Artiest {SHOWLIST artist 65659, 24292}
Mirella Kroes (L)
 
Zeker een keer langswippen, leuk dat dit soort concepten als paddenstoelen uit de grond floepen
 
Ziet er goed uit!
MICHEL DE HEY!!!