Partyflock
 

300MPH

anoniem gepubliceerd op
300MPH
19 januari 2009
300MPH heeft haar stempel in de Technoscene gezet. De naam zegt het al, met hoge snelheid heeft dit Rotterdamse concept haar naam op de Nederlandse Technokaart geplaatst. Het vertrouwen was er vanaf dag 1 al van artiesten zoals Bart Skils, Polder, Warren Fellow en Joris Voorn. Maar ook internationale grootheden als Tiefschwarz, Guy Gerber, Guido Schneider, Dominik Eulberg en Extrawelt kwamen moeiteloos opdraven.

Machinist van deze snelheidslocomotief is Joey Daniel. Zorgvuldig heeft deze goedlachse blonde Rotterdammer zijn locomotief opgebouwd. In 2009 dendert zijn locomotief verder met 300MPH en zal er geen enkele speedtrap zijn die dit concept zal kunnen traceren. Voor de start in 2009 is op vrijdag 6 februari weer een spetterende line-up door de hem neergezet die de uitmuntende lijn van 2008 zal voortzetten! Natuurlijk ook in 2009 op de superlocatie op de 10e verdieping van de Maassilo in Rotterdam.

Deze editie is een hoofdrol weggelegd voor Gabriel Ananda 🇩🇪, de grote man van Karmarouge Records uit Keulen. Hij gaat een spetterende live-act neerzetten op deze vierde editie van 300MPH. Ananda is een ijzersterke producer met verschillende grote tracks achter zijn naam en hij timmert al aardig wat jaartjes aan de weg. Denk aan klappers als ‘Ihre Persönliche Glücksmelodie’ en de van zijn laatste album Bambusbeats afkomstige ‘Trommelstunde’ die door grootheden wereldwijd word gedraaid. Hij treedt in elke uithoek van onze planeet op en is dan ook moeilijk te boeken. Dat 300MPH hem voor een optreden naar Nederland weet te halen is dan ook zeer knap te noemen en geeft de huidige status van het concept bij de bookers van de Internationale artiesten weer.

Dat niet alle goede Techno uit Duitsland komt is ondertussen wel bekend. Maar dat ook uit Turkije een superartiest komt is was de afgelopen jaren wel nieuws. Onur Özer 🇹🇷 woont en werkt in de metropool Istanbul, vanuit daar reist hij wekelijks de wereld rond en heeft onder de Duitse (waar hij zeer vaak optreed en vertoefd) Techno supersterren vele vrienden. Hij wordt over de hele planeet gezien als een van de meest getalenteerde artiesten van dit moment. Zijn produkties komen uit op Vakant en hij is zeer verwant met de Wighnomy Brothers en Mathias Kaden. Naar het winterse koude Berlijn verhuizen peinst hij niet over. Want wat is er mooier dan de wereld rondreizen maar elke keer weer in het warme paradijs van Istanbul terug te keren.

Naast de grote leider van 300MPH Joey Daniel zullen Bart Skils en Polder (live) de avond compleet maken. Wederom een zeer complete avond van 300MPH met twee live optredens en drie dj sets. Een combinatie van het beste wat NL te bieden heeft met twee superhelden uit DE en TR.

10 opmerkingen

 
Denk dat met Nitrous Oxide Onur Özer wordt bedoeld. Beide erg sterk, maar NO is niet echt geschikt voor dit feestje. :P
  → als beheerder
Uitspraak van verwijderd op maandag 19 januari 2009 om 15:44:
Denk dat met Nitrous Oxide Onur Özer wordt bedoeld. Beide erg sterk, maar NO is niet echt geschikt voor dit feestje. :P

Aangepast ;)
Gewoon komen allemaal! En jij, JEROENTJE, zelfs PF berichten achterlaten als je met je reet in de sneeuw zit! Lekker bezig :D
altijd supervet!