Partyflock
 

Mark-Norman.com Online

gepubliceerd door , op
Mark-Norman.com Online
12 augustus 2003
FeestHardventure · Outdoor Event
Datumzaterdag 16 augustus 2003
ArtiestMark Norman Site
WinactieHardventure actiegesloten
LocatieThe Bridge
www.Mark-Norman.com Online!!

Na aansluiting bij het prestigieuse Blackhole Recordings heeft het producers- en deejay team Mark Norman niet stil gezeten! De laatste tijd is Mark Norman druk bezig geweest in de studio. Hun nieuwe release “Stream” zal september/oktober uitkomen op het befaamde Magik Muzik label van werelds’s beste dj!

Tevens is Mark Norman een nieuw project gestart. Het project genaamd S.T.A.R.R zal uitkomen op het welbekende In Trance We Trust Label Release-datum is nog onbekend. Naast hun eigen projecten heeft men ook een aantal remixen gemaakt. Men heeft o.a. Signum’s legendarische First Strike geremixed en deze plaat wordt meer dan goed ontvangen in the UK!
Ook als deejay is Mark Norman hard aan de weg aan het timmeren. Zo staan er een drietal radioshows te wachten in the USA, Scandinavie en Duitsland en is men een samenwerking aangegaan met een Engels boekingskantoor.

Het eerstvolgende optreden van Mark Norman is zaterdag 16 augustus op het Duitse dancefestival Hardventure! Men draait van 13:00 tot 14:30 op de Mainstage....


Voor meer info, updates and releases: www.mark-norman.com

11 opmerkingen

 
zit goed in elkaar idd! (y)
Vette site idd!
Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
Toffe site maatje,super.
Artiest AXN
Ja die sites ontworpen door alion zijn zeker mijn favorieten!

Great site!
zekerzz (Y) site!!!
 
:respect: to alion
Mark Norman iz top!
Goed bezig(Y)