Partyflock
 

Rekorder
World of Wonders

anoniem gepubliceerd op
Hoewel Rekorder onlangs nog het tweejarig bestaan vierde in Amsterdam, is het in januari alweer acht maanden terug dat het populaire event te vinden was in Rotterdam. Op zaterdag 24 januari wordt er in de Off_Corso muzikaal extra uitgepakt met de bijzondere Spaanse Alex Under en de vrolijke noot uit de Cocoon-stal Chris Tietjen. Daarbij lanceert Rekorder ook het nieuwe thema van dit jaar: een heuse droomwereld waar realiteit niet bestaat!

Het frisse, vrolijke en vooral altijd kleurrijke Rekorder laat met de komende editie van 24 januari weer op een goede manier van zich horen, ditmaal in Rotterdam. De sound waar Rekorder zich in bevind (de tech-hoek) lijkt de afgelopen jaren in Rotterdam maar weinig aanhang te genieten. Veel organisaties hierin zijn gekomen en gegaan. Maar het lijkt weer de goede kant op te gaan met dansend Rotterdam. Met de komst van nieuwe kleine clubs (bijv. Catwalk, Herr Zimmerman, Zonder Concessies), kleinere en grote organisatoren (Awakenings, Time-Warp, Cocoon, Firma Gezellig, 300MPH, Selektor, e.a.) en goed bezochte feesten lijkt het geheel toch steeds meer terrein te winnen. Rekorder probeert hierbij altijd extra op te vallen doordat zij (voor sommige) de donkere sound meer in kleurrijk licht stellen. Met het herkenbare Rekord3r poppetje voorop in de strijd, hebben de Rekord3er events vaak veel gekkigheid in petto wat zelfs is overgeslagen naar het publiek: bezoekers komen veel verkleed, soms met schmink en al, en hebben vaak allerlei ‘attributen’ bij zich wat een hele leuke sfeer met zich meebrengt.

Voor de muzikale invulling van deze editie heeft de organisatie Alex Under uitgenodigd; een artiest die maar weinig in Nederland is te vinden en populair is bij een heel groot publiek. Afgelopen jaar schitterde hij in Nederland al als een van de beste in de lineups van Awakenings en Vollt Loves Summer festival. Onlangs bracht hij ook een nieuw album uit: Azul Terio; echt voor party people die zowel van doortrappende techno houden als ook van funkende house beats. Naast Alex Under trakteert Rekorder extra met de extravagante Chris Tietjen uit Frankfurt. Deze typische Cocoon dj staat voor veelzijdigheid in de tech-sound met veel house invloeden en funkende ritmes. De andere Nederlandse helden Benny Rodrigues en Juan Sanchez complementeren de lineup in de grote zaal. Uiteraard is vaste waarde Wouter de Moor ook van de partij die in de intieme tweede ruimte van de Off_Corso een exclusieve 3,5 uurs set neer zal zetten naast Sandeep en Sander May & Tom Noah.

Aan zowel de muzikale als alle andere verassende ingrediënten van de nieuwe Rekorder avond zaterdag 24 januari zal het waarschijnlijk niet gaan liggen. Zeker niet vanwege het feit dat Rekorder getrouw de avond tot in de late ochtenduren door zal gaan in Zonder Concessies (naast de Off_Corso). Schroom dus niet om je feestmuts mee te nemen, je housebroek uit de kast te trekken en een clownneus op te zetten want het kan daar allemaal.

Kaarten zijn in de voorverkoop op www.rekorder.nl, www.chemistry.nl en alle Primera shops voor 12.99 euro (let op: vorige Rekord3r events waren uitverkocht!).

7 opmerkingen

Zin in!! B)
 
Alex Underrrr :D:D

jammer van de datum
ALEX UNDER is veranderd in LIVE in plaats van DJ set :)