Partyflock
 

Pure passion

gepubliceerd door , op
Pure passion
26 december 2008
Kerri + Benny + Chuckie + Ricky + Sunnery = Passie!

Wat hebben bovengenoemde heren samen gemeen? Ze hebben allemaal een passie voor HOUSE!
En daarom staan ze ook gezamenlijk op Pure passion. Het nieuwe concept voor en door mensen die house een warm hart toedragen. Zaterdag 31 januari trapt “special guest” housegoeroe Kerri Chandler🇺🇸 uit de USA deze eerste editie af. Om in de authentieke warehouse sfeer te komen is de WesterUnie als locatie gekozen. Deze Amsterdamse hotspot is de ideale plek om op de New Yorkse (ware)house sound tot 06:00 uur in de ochtend uit je dak te gaan!

Pure passion = internationale gast
Natuurlijk zegt de naam van het feest al genoeg. Pure passion is voor mensen met een passie voor de muziek. Het idee achter dit nieuwe concept is om elke editie een befaamde internationale artiest naar Nederland te halen, met daar omheen een sterke nationale line-up. En als iemand een passie voor house heeft, dan is het wel Kerri Chandler🇺🇸. Deze New Yorkse DJ/producer is één van de grondleggers van de deephouse en geniet groot respect van alle house dj’s. Met een drie uurs set neemt hij je mee in een wervelende muzikale trip, waarna “heroes of the new generation” Sunnery James & Ryan Marciano voor een knallend eindspektakel zorgen!

Pure passion = nationale helden
Naast de internationale headliner staan er natuurlijk ook genoeg trekpleisters van Nederlandse bodem op het podium. Om deze eerste editie gelijk een statement te maken, is er niet op de line-up bezuinigd! Wat denken van Benny Rodrigues, Chuckie, Ricky Rivaro, Gregor Salto en de reeds genoemde Sunnery James & Ryan Marciano? Daar kom je de nacht wel mee door! Benny staat natuurlijk bekend om zijn veelzijdigheid en weet elke zaal moeiteloos naar zich toe te trekken. Chuckie verkoopt met zijn Dirty Dutch sound de RAI uit, maar laat daarnaast een andere kant van zichzelf zien door ook dieper te draaien. Iets wat hij deze avond ook zeker gaat doen!

Ricky is mister True House Music himself en weet altijd een heerlijke ontspannen vibe te creëren. Gregor staat bekend om zijn swingende latin house en bracht deze zomer zijn mixalbum “Bateria” uit. Last but certainly not least sluiten Sunnery James & Ryan Marciano het rijtje af. Zij zijn “the next big thing” in houseland en knallen erover met hun energieke sound en performance. 2009 wordt absoluut hun jaar! Tot slot zijn het mc’s Andy die de dj’s helpen het publiek tot een climax te brengen. Een topperrrrrrrrrrrrr van een line-up dus!!

Tickets
Een superdikke locatie, monsterlijke line-up, vette visuals en oogprikkelend entertainment. Alle ingrediënten voor een fantastische avond zijn aanwezig! Je koopt je tickets voor € 18,50 bij één van de Kelly kledingwinkels of Free Record Shops bij jou in de buurt. Na de kerstdagen is de site www.pure-passion.nl volledig actief en kun je ook online je tickets kopen. Hier vind je dan tevens de specifieke vvk-adressen terug. Tot 31 januari!

6 opmerkingen

 
Werkzaam bij Wijgevenfeestjes
Artiest BeNRG
Wat hebben bovengenoemde heren samen gemeen?

Eeeh, ik zie geen bovengenoemde heren........ik zie wel ondergenoemde heren. :aai:
Persberichtje hebben ze zelf niet nagelezen...
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 27 december 2008 om 07:44:
Wat hebben bovengenoemde heren samen gemeen?

Eeeh, ik zie geen bovengenoemde heren........ik zie wel ondergenoemde heren.

Partyflock heeft helaas de titel er niet bij geplaatst :-( Het begint namelijk zo:

Kerri + Benny + Chuckie + Ricky + Sunnery = Passie!
Wat hebben bovengenoemde heren samen gemeen? Ze hebben allemaal een passie voor HOUSE!
En daarom staan ze ook gezamenlijk op Pure Passion. Het nieuwe concept voor en door mensen die house een warm hart toedragen. Zaterdag 31 januari trapt “special guest” housegoeroe Kerri Chandler uit de USA deze eerste editie af. Om in de authentieke warehouse sfeer te komen is de Westerunie als locatie gekozen. Deze Amsterdamse hotspot is de ideale plek om op de New Yorkse (ware)house sound tot 06:00 uur in de ochtend uit je dak te gaan!

Anyway...HOUSELIEFHEBBERS MOETEN GEWOON KOMEN DEZE AVOND!! :-D
 
Uitspraak van Pure Passion op zondag 28 december 2008 om 11:24:
Partyflock heeft helaas de titel er niet bij geplaatst Het begint namelijk zo:

Kerri + Benny + Chuckie + Ricky + Sunnery = Passie!

aaah (Y) Dat ziet er idd beter uit.
 
gvd wat zonde dat naast deze house legende zulke lullo's staan (op benny na dan)