Partyflock
 

Elke maand Oldstyle Injection in Haarlem!

gepubliceerd door , op
Vorige maand brachten de mannen van 20 Years House oldstyle terug in Haarlem. De beats galmden door de Classics en iedereen ging uit zijn dak. Het was een succes. Daarom heeft de organisator besloten om vanaf nu elke eerste vrijdag van de maand met een vette editie van Oldstyle Injection te komen. Old style injection, deze editie Oldstyle Injection is dus gelijk de aftrap voor een maandelijks terugkerende oldstyle avond die elke 1e vrijdag van de maand zal plaatsvinden in de lounge bar Classics te Haarlem. Classics biedt plaats aan meer dan 300 oldschool ravers en housers en bestaat uit twee verdiepingen. Beneden is het feestgedeelte met bar en de gehele bovenverdieping is een loungearea waar je lekker kan chillen en waar je mag roken. De muziek dreunt door de hele zaak, dus ook op de rokersverdieping kan je vanuit een lekkere bank of zitzak genieten! Om het nieuwe jaar goed in te luiden hebben ze ditmaal gekozen voor een happy en early rave hardcore editie . De mensen die er op 5 december bij waren hebben gemerkt dat het goed los kwam. Resident Raoul Coolman had voor deze avond een paar goede en leuke namen bij elkaar gehaald met o.a. Jordens , Miss Jay en Skippy303. Die om beurt lieten blijken dat het nog zeker niet is gedaan met de oldstyle , earlyrave en earlyhardcore in Haarlem.

Dit keer met verfrissend lokaal aanbod aan dj’s. Naast Raoul Coolman, die resident dj is van Oldstyle Injection, zullen de volgende artiesten aanwezig zijn; Van de Ven (Wappie productions en Vhs) en Backfire (Ben je bitch niet en Better and Harder). En last but not least een dame die ook weet hoe ze het publiek moet bespelen met haar draaikunsten. Deze female dj Rheeza heeft op o.a. Reng deng deng, Hellbound en Club X al laten zien hoe je een feestje bouwt! Alle platen die je uit de speakers hoort knallen zullen die avond voornamelijk uit 1992 t/m 1996 komen. Waar ze op 5 december mee eindigden gaan ze op 2 januari weer mee verder. Ben je dus nog niet uit gefeest na een drukke december maand, oud en nieuw heel doorgekomen én wil je nog even nagenieten op een heerlijk portie oude klappers? (Denk aan Charly Lownoise en Menthal Theo met Dj Fuck en Wonderful days ,TnT met Brainwashkiller en Kiss the ground , Ramirez El gallinero of Human resource met Dominator en fuck them om maar wat op te noemen.)

Dan is het een must om op 2 januari bij de eerste editie van Oldstyle Injection in 2009 te zijn.
Dus nog eenmaal kort samen gevat elke eerste vrijdag van de maand Oldstyle Injection en de place 2 be is de Classics te Haarlem van 23.00 tot 4.00.
De aftrap op 2 januari 2009 met “Happy and Early new year”.
Dj’s Raoul Coolman, Backfire , Van de Ven en Rheeza.
Stylen: Oldstyle, earlyrave en earlyhardcore

Be There !

Kaartverkoop:
Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar voor € 6,-

Bereikbaarheid:
Openbaar vervoer: Vanaf station Haarlem loop je richting het centrum. Binnen 5 minuten heb je de Classics aan de rechterkant.
Auto: In de parkeergarage van de Appelaar (ook slechts 5 min lopen!) kost het vanaf 23:00 slechts €2,50 om je auto de hele nacht te parkeren.

10 opmerkingen

.
laatste aanpassing
Kijk, leven in Haarlem!!!
 
Gaat de goede kant op met haarlem :D
na better en harder eens in de zoveel tijd nu 1 x per maand op vrijdag :)
Uitspraak van MvB op vrijdag 19 december 2008 om 16:03:
Kijk, leven in Haarlem!!!

Ja super Michel! :-D
 
Van De Ven (y)
zet m op ouwe :D
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 20 december 2008 om 09:38:
Van De Ven
(y)
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 20 december 2008 om 09:38:
Van De Ven
zet m op ouwe

Danke bitte(y)


Faab(y) ;)


@ raoul je vergeet ook 91' wat voornamelijk me ding zal wezen(maar met tempo!!!)
hallo allemaal! ja,haarlem heb zeker een injection nodig.veel geluk/plezier toegewenst.maak er wat van.groet ik jullie,jp.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3526, 16538}
Artiest {SHOWLIST artist 154159, 47522}
even de wat vrolijkere (uptempo) rave en early afstoffen:)