Partyflock
 

New House Collective

anoniem gepubliceerd op
Zaterdag 27 December wordt het nieuwe feest New House Collective gelanceerd in de Sugar Factory Amsterdam! New House Collective is de nieuwe tweemaandelijkse clubavond van 365Mag (oa bekend van www.365mag.com en de 365(live)! producers workshops & events).

Deze nieuwe clubavond staat garant voor de nieuwste vormen van house, minimal & techno. In samenwerking met verschillende jonge artiesten wil 365 haar visie op de hedendaagse clubscene delen door het brengen van een intieme sfeer, gezellige mensen, te gekke nieuwe acts, kunst en natuurlijk de beste new-skool house muziek die er te vinden is. Het beloofd dan ook een nacht te worden vol warme houseklanken, geheel in het teken van deze vernieuwende, jonge artiesten met volop de ruimte voor creativiteit, artwork & visuals.

De Haagse minimal en house avonturiers Le Chien Perdu en Makam zullen speciaal worden "overgevlogen" voor twee super groovy en funky live acts. Beide acts zijn bekend en berucht vanwege hun vele optredens en onlangs uitgebrachte releases op labels zoals het Franse Karat en het gloednieuwe Amsterdamse label Soweso.

De avond zal feestelijk worden geopend door Anoesjka & Kisakye, twee bekende gezichten achter oa VUIG. Ook Tom Ruijg zal zich van zijn beste kant laten zien, deze jonge hond (of ruijge kornuijt?) weet precies wat er wordt verwacht om een dansvloer te laten heupwiegen. Robert Powlson, een bekend gezicht in de Amsterdamse scene zal tevens zijn opwachting maken. Robert zat oa achter de befaamde Sputnik party's in de kelder van de Supperclub en de Supperclub Cruise en is samen met Tony Boogs een van de boegbeelden van de Linke soep avonden van Piekup.

Ook de Sugar Factory zal worden aangepakt om een intiemere sfeer te creëren met oa de sexy visuals van huis-VJ's Kleurbleur. Dit alles wordt aangevuld met een expositieruimte waar Wendy Oakes (fotograve voor oa DJbroadcast) een aantal van haar foto's zal exposeren. Verder zal ook Esther van Lonkhuizen een aantal van haar grafische schilderingen tentoonstellen. De bezoeker krijgt daarbij de kans om mee te dingen op de tentoongestelde werken. Maar dat is nog niet alles: Speciaal voor deze avond zal Team-Ruilhuisje er helemaal een gezellige boel van maken, door het publiek in de gelegenheid te stellen om zelf meegenomen (rare) attributen en kledingstukken in te ruilen voor nog vreemdere spullen uit het Ruilhuisje. Voor de mensen die er maar geen genoeg van kunnen krijgen gaat het feest na afloop vrolijk verder met een afterparty in The Getaway DJ cafe…

1 opmerking

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
oe oe!