Partyflock
 

Sugar Factory’s Burlesque Dance Event

gepubliceerd door , op
Op 12 december 2008 gaat het eindelijk gebeuren: Sugar Factory’s Burlesque Dance Event, stijlvolle, sexy maar vooral theatrale Burlesque acts op zorgvuldig uitgekozen beats... Guts & Glory Events heeft voor deze combi gekozen omdat er behoefte is aan meer dan alleen een avondje naar het theater of dansen in een club. “We hebben uit beide stromingen het beste gehaald en daar nog een paar flinke scheppen bovenop gedaan”. En waar past dit nou beter dan in het nachttheater van Amsterdam, de Sugar Factory?

Burlesque Dance Event and the art of the TEESE. Dat er beats zijn, is duidelijk, maar wat moéten we met Burlesque? Burlesque is een showstijl uit de jaren 50, waarbij alles draait om de kunst van het teasen. De woordspeling TEESE verwijst naar de ongeëvenaarde Queen of Burlesque, Dita von Teese, dé inspiratiebron van de BombShelly’s. Omhuld door veren en korsetten en op hoge hakken verleiden zij het publique met hun theatrale, sexy, stijlvolle en komische acts. De BombShelly’s bestaan uit twee dames die zich hebben gespecialiseerd in burleske striptease acts. Sinds zij samen optreden hebben zij al op vele podia, zoals Paradiso gestaan. Deze dames weten wat ze doen en laten the art of the teese weer helemaal herleven. Nieuw en nog nooit eerder vertoond is de ware levende kijkdoos. De BombShelly’s geven hierin korte live peepshows.

Maar laten we vooral ook de beats niet vergeten: drie DJs uit verschillende hoeken van de dancescene vullen deze avond muzikaal in. DJ Moritz trapt de avond af, gevolgd door DJ Lin, met haar uplifting tech/house. Wiebe de Vries mag sluiten en zorgt dat het dak eraf gaat!

Om de zintuiglijke prikkeling compleet te maken verzorgt Licor43 een gratis welkomstdrankje voor alle gasten. En de Best Dressed Burlesque Lady wint deze avond een juwelenset t.w.v. EUR 500 (beschikbaar gesteld door ZinZi jewels).

VJ Moi verzorgt de visuals op drie grote schermen. Met sexy beeldmateriaal laat hij deze avond nog meer tot de verbeelding spreken.

Een nieuwe avond, een nieuwe combi. The Burlesque Dance Event is A FACT!

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 35370, 49215}
Yeah
 
ik zou er graag bij willen zijn maar heb dan al 3 feestjes ;0